Görümcemden nefret ediyorum :(

peki ağustosta evlenecek olan kim? hani mayıs ayında nişanlanan ve ağustos ayında düğünümüz olacak diyen arkadaş siz değil misiniz? o kimin kuzeni,sizin mi? geçin bu kuzen yalanlarını,yazış ve ifade ediş tarzınız bile aynı.

siz kıza acıyorsunuz öyle mi? ilk defa bu forumda ağır konuşacağım ama Allah size acısın!

vah vah ne bahtsızmışsınız kuzenle.iki kuzenin kaderi de nasılda aynı.ikinizin de kaynana kayınpeder yok.ikinizinde yanınızda yaşayacak birileri var.ikinizin de kardeşler abilerini okutup askerde yardım etmiş:44:

konus bakalım ne konusucaksın sizden korkum yok dogru söyledim ben

diğer konunuzdan bu cümleyi siz mi yazdnız kuzeniniz mi?

"Selam kızlar ,
Kimselere anlatamıyorum bazen en yakının bile el oluyor anlamıyor cünkü.Biz nişanlımla yaklasık 6senedir sevgiliyiz bu sene nişan yaptık ve agustosta evlencez ama ben bazı durumlardan kafamda soru işaretleri olusmaya basladı şöyleki nişanlımın ailesi yok öldüler biz okurken"

niyetim hafiyelik falan değil,kuzenim açtı dediğin konu ve yaşanılan hayat sizinkiyle aynı çünkü... ya da ben yanlış anladm..

konus bakalım ne konusucaksın sizden korkum yok dogru söyledim ben

diyorum ki iki kuzen aynı kaderi yaşıyorsunuz..onunda eşinin ailesi yok,ablaları var..tek fark senin yanında görümcen onun yanında kaynı kalıyor :))))

kuzenim actı evet benim durumumla onun durumu aynı yalnız onda erkek kayın bende görümce var ayrıca ben 1 senelk evlendim ilkkez dün yazdım üyelik yapamadım diye o senelerdir buraya üye onu dinlemeseydim keşke.ben yazmıyorum zaten bilgisayar kulla ması nı bilmem kuzenim yazıyor ayrıca.keskede yazdırmasaydım

tamam,oldu o zaman..şu mübarek günlerde böyle yalanlar söyleme nolur..ne biz aptalız ne sen çok akıllısın..biraz sonrada kuzenin gelecek değil mi,basın açıklaması yapacak :) komik oldu artık..yorum bile yapamıyorum bu mesajdan sonra..

zaten ben yazıyorum bu üyelikte benim.bende onların asklarından etkilendiğimden nişanlıma evet dedim ama hersey sevgi değilmiş

ilahisizin gerçekten bilmediğiniz şey,eski konularının okunabildiğidir

ilahisizin gerçekten bilmediğiniz şey,eski konularının okunabildiğidir

Gerçekten konunuzu okurken gözlerim doldu size değilde o genç kıza üzüldüm.Ne kadar merhametsizsiniz.Umarım hayatta sizin davrandığınız gibi kimse size davranmaz düşmez kalkmaz bir Allahtır.

Canim sen hissetiklerinde cok hakliisn bu yüzden ona hep düsünceni güzel dille söylemeye calis, zor ve uzak yol ola bilir ama dene , baska sansin yok.
yoksa sen geriliyorsun ona yansiyor o geriliyor vs....

Bende görümcemi aslinda cok severim kardesim gibi aslinda, onu kollarim vs. babasi vefat etmis kendi ayaklari üzerinde duruyor, ola bildigince yardimci olurum hatda ablasindan fazla...
ama yeri gelir bir bilgililik yapar egoistce davranir ve beni hareketleri fittirtir.
Bi dönem görüsmem ilgi alakami keserim, ama seviyorum kendisini sonra gene ayni devam ediyoruz degismisdir derken gene ayni, hep yakalarim yani onun o egoistligini aslinda enayi yerine konulmakdanda tiksindim artik.....

az kaldi onu güzelce paralicam ozaman kendine gelecek ama ne zaman ???

ya bende seviyodum ama su son zaman cileden cıktım artık ondan yazdırdım keske yazdırmasaydım herkes yetim hakkı gözetmezmişim üvey anneymişim gibi muamale yapıyor cok bunaldım ya kızlar ben buraya yardım için girdim ama dert sahibi oldum cıktım inanın cok üzgünüm

Yetim çocuklara çok acirim üzülürüm elimizden geldikçe eşimle yardim ederiz. Fakat bu kizcağiz eğer misafir olarak orada kaliyorsa o evin kurallarina uymak zorunda. Kimse kimsenin arkasini toplamak zorunda değil. Kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil. Yengeside bir insan sonuçta bir genç kiza bakma yükü ağir gelmiş olabilir. Karakterleri uyuşmuyor olabilir. Bu sürekli yengesinin susup arkasini toplayacaği anlamina gelmiyor. Ben abimin evine gittiğim zaman rahatlikla buzdolabini bile açmam çünkü orasi benim evim değil yengeme sorarim. Yiyip içip te oturmam. Toplar yardim ederim. İster yetim ister degil bunun yetim olmakla bir alakasi yok....

ya yesin içsin naparsa yapsın banane ben sadece bana olan tutumundan cok bunalmıstım onu yazmak istedima am yetim diye afedersiniz ama herkes üstüme geldi.yetim olabilir allah hepimize ölüm vermi,ş zor tabi ama bunun ceremesini ben cekemem bastan beri elimdne geleni yaptım ama anlamıyor cok dik kafa inatcı bana ille yengede demesin ama heryerde aynı huzursuzluk kendi evime gidince bile ailemede laf sokar arkadaslarımada

Siz sizi ayiplayanlari hiç kaale almayin. Benim bildiğim en doğru laf çeken bilir. Kimse sizi anlayamaz. Bence bu topikte daha fazla durup caninizi sikmayim arkadaşim. Sorununa gelince çok zor allah yardimcin olsun. İnşallah eşinle mutlu bir yuvaniz olur biran önce...

Eşinizde haklı sonuçta kardeşi sokakta bırakamaz ve mantığı kendine göre doğru. Sizin için tek çözüm eşinizin uygun bir dille konuşması kardeşiyle madem çok seviyor abisini onu kırmamak adına bir şeyleri düzeltebilir. Ama buda sizden tamamen uzaklaşmasına neden olur. Bir bakıma sizi yenge olarak görmemesi iyi bu arkadaş bile olabileceğinizi gösterir ama bu sizin elinizde biraz sabredin 15 16 yaşlarında ailesini kaybeden bir insanın bazı sorunları olması abisini kıskanması gayet normal. Sizin sınavınız bence de bu olabilir sabredin Allah bir çözüm yolu sunar.

Pardon,neden kaale almasınmış ?
Bunca insan,konu sahibinin derdini kaale alıp yorum yazmış.
Kimsenin yorumunu kaale almasın,sizinkini mi alsın ?

Benim de bildiğim bir laf var : Kendi düşen ağlamaz.
Birlikte oturmayı kabul eden kendisi,ilişkiyi bu hale getiren kendisi.
E şimdi herkes ne desin ? Kov gitsin mi desin ?

görümce de bir konu açsada birde onun dertlerini öğrensek
kim bilir o da neler anlatırdı!!!!!

Afedersiniz ama kaçırdığınız bir nokta var; o kız orda misafir değil.Konu sahibinin daha önceden kabul ettiği gibi beraber yaşadığı 'insan'.Konu sahibinin yanlışı da burda başlıyor zaten.Hala kızcağızın onun evinde fazlalık olduğunu, orasının yanlızca kendisinin olduğunu düşünüyor.Herkes yetim diye 2 kişi yaşamak bile ne kadar sorun yaşatırken 3 kişiyle yaşamayı kabul etmek zorunda değil.Ama baştan kabul ettiyse o kıza 'misafir', evlense de gitse olarak bakmamak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…