• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem :@

O gorumceyi alir o kocaya carparim
Nasil susuyorsunuz yahu inanilir gibi degil..
Ama sunu soyliyim insan once kendisi kendisine deger verecek ki sonra baskalari deger versin
Kendinizi uzuyorsunuz yazik degil mi

Of kızlar kocamın ankarada bi işi varmış haftaya gidecek on gün orda kalacakmış tabi kardeşinde kalacak. Sen de gel dedi ama görümcemde kalmak istemiyorum :( ama gitmezsem de bu kız kocamı iyice doldurur diye düşümüyorum yani kocam da çabuk sinirlenen biri şimdi kız benim eski arkadaşım biliyorum bilerek benim kocamla tanışmadan önceki herhangi bişeyimden bahsedebilir veya artık ne derse işte . Napsam gitsem mi ama 10 gün bu kıza misafir olmak da istemiyorum siz olsanız napardınız ?

Of kızlar kocamın ankarada bi işi varmış haftaya gidecek on gün orda kalacakmış tabi kardeşinde kalacak. Sen de gel dedi ama görümcemde kalmak istemiyorum :KK43: ama gitmezsem de bu kız kocamı iyice doldurur diye düşümüyorum yani kocam da çabuk sinirlenen biri şimdi kız benim eski arkadaşım biliyorum bilerek benim kocamla tanışmadan önceki herhangi bişeyimden bahsedebilir veya artık ne derse işte . Napsam gitsem mi ama 10 gün bu kıza misafir olmak da istemiyorum siz olsanız napardınız ?
Ben olsam giderdim yalnz bırakma bence

O sevgili olayinin gercegini anlattinizmi kocaniza?
Sizin uzerinize kaldi o konu?

Yolda bi erkekle gordum gorumcemi demedinizmi az once? Sevgilisi oldugunu var sayiyorum. Sonra demisya abisine" senin karin destekledi".
Burda sana iftira atmis, gercegi ogrendimi kocan diye sormustum.
Ha o mu, ne diyim ki söyleme diye yalvardı ben de söylemedim sen sinirlisin diye dedim. O da kızdı hemen gelip bana söylemen lazım vs vs baya laf yaptı. Ama kapandı o konu. Ben de kıza gidip böyle böyle demişsin demedim. O da yüzsüz gibi geldi bana abim öğrendi falan dedi laf arasında ben de duydum dedim. Cins kız ya.

Ha o mu, ne diyim ki söyleme diye yalvardı ben de söylemedim sen sinirlisin diye dedim. O da kızdı hemen gelip bana söylemen lazım vs vs baya laf yaptı. Ama kapandı o konu. Ben de kıza gidip böyle böyle demişsin demedim. O da yüzsüz gibi geldi bana abim öğrendi falan dedi laf arasında ben de duydum dedim. Cins kız ya.

Ama bak kabak senin basina patlamis simdi.
Cokmu pasifsin ne anlamadimki.
Bu gorumce bozuntusu " nolur soyleme abime' diye sana yalvariyor. Sonrada " aha bu karin destekledi dogru bisy yaptigimida inandirdi benim aklimi celdi" manasinda sozler sarfediyor.
Burda suclu sen oldun gormuyomsun.
Burya yazdiklarini ilk uygun zamanda anlat kocanada aynen burdaki gibi.

çok sinsi bi kız bence görümcen.sende çok sessizsin be kardeşim.azıcık cadı ol.sessiz kaldıkça tepene çıkarlar.ezdirme kendini.kocan ankaraya gittiğindede git kocanla birlikte.

Malesef gidicem geçmek bilmicek 10 gün :( bide kocamın ne işi var bilmiyorum gündüzleri hep dışarda olur kesin biz görümceyle bütün gün başbaşa :KK14:

Neyse bugün bütün gün sızlandım kendimi paraladım gitmek istemiom sen de gitme diye adama bütün gününü zehir ettim garipsedi töbe töbe allah akıl fikir versin sanki 5 yaşındasın dedi ama sonuç olarak gitmiyoruz :KK73::21::KK49:

İyi bari kurtardın.O görümceyle biraraya gelme durumun olursa sakın tuzağına düşme.Seni yüreklendirip bişeyler söylemeni sağlayıp sonra kocana fitleyecek bi tip.Hiçbir şekilde eşinizden yana ufacık basit bi şikayeti bile anlatmayın o kadına ve kendi hayatınızdan hiç bir olay da anlatmayın.O kurgulayıp başka şekilde anlatır kocana.Dikkatli ol.

Back