• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem :@

Kızlar bu ara çok başınızı ağrıtıyorum da Ankara'dan görümcem geldi kendisi benle yaşıt bekar. Aslında birbirimizi severdik ama bu ara anne kız bunlara bişeyler oldu bana ters gidiyolar ben de çekingenim biraz bişey diyemiyorum. Eskiden arkadaştık. Benim kocam sosyal medyaya izin vermiyor sadece fake bi instagram hesabı açtım ama ne ismim ne resmin hiçbişey yok. Sadece markaları falan takip ediyorum eşimin de haberi var bu hesaptan bişey demiyor. Neyse ben Gökhan Özen'i çok seviyorum çocukluğumdan beri. Kocam da bu duruma kuruluyordu işte telefonumda gökhan özen resmi gördü diye kızmıştı biz sevgiliyken. Ben gçkhan özeni instada takip etmiştim. Koskoca şarkıcı da "aaa persephone beni takip etmiş" dicekti sanki töbe töbe. Geçen görümcem geldi şak diye "persofon gökhan özeni takip etmiş ama ehehe" dedi. Yani biliyor kocamın huyunu, bu tarz hareketleri kv de yapıyor daha önce bahsettiğim gibi. Tabi kocam da kızdı falan instagramı kapattırdı. Çok meraklı olsam gökhan özene sanki google'a adını yazıp bakamıcam. Neyse asıl konu bu kız istanbuldayken ben bunu bi erkekle gördüm, bu da bana yalvardı nolur abime söyleme diye ben de söylemedim tabi kaç yaşında kız sonuçta. Sonra bikaç gün sonra kocam öğrenmiş, kızmış falan buna, görümcem ne dese beğenirsiniz ? "Persefon biliyodu da sana söylemedi, hatta kaç yaşında kızsın ne var bunda dedi". Ölür müsün öldürür müsün? Bugün de anlaraya döndü dönerken yüzsüz gibi "canım ya çok özlicem doyamadım sana" falan diye diye defalarca sarıldı öptü. Ay en sinir olduğum da, biliyorlar çok zayıf olduğum için ne kadar üzüldüğümü kompleksli olduğumu, sürekli "üflesem uççaksın, ay bacakların kırılcak gibi, ay hiç popon yok" falan deyip durdu. Kocam pek ince düşüceli değildir ama o bile sonunda "ya tamam kırıcı olma" falan dedi kocam bile anladıysa kesin art niyetli söylüyor yani.
Cevabını vermezsen sen üzülürsün kendini neden ezdiriyorsun ki biraz gözü açık ol

Bende senin gibiydim hatta vücudum la kuş kadar yemegimle uğraşıp duruyorlardi en son birkaç ay önce ağzıma geleni saydim tüm birikimler tabi şok oldu herkes benden beklenen davranış değil eşime de resti çektim kaybedecek biseyim yok artık seni de silerim üstüme gelmeyin diye oh kafam rahat. .şimdi evime gelirken habersiz bilet alanlar ki uzak sehirlerdeyiz beni arıyorlar musaitmisiniz diye esimde bana sormalarini istiyor basit bir örnek yani kendini ezdirmezsen onlarda ezmiyor seni saygıyı öğreniyor!

Kocam sosyal medyaya izin vermiyor ne demek?? Benim de hic hesabim yok. Facebook bile kac sene önce cocuklarin resimlerini koyariz diye acmistik duruyor mu kapanmis mi haberim bile yok acip bakmiyorum. Kocaniz hangi sebeple yasakliyor ve kendisinin var mi sosyal hesaplari?

Kirilmayin ama ben onu begendim görümcem kalkti bunu söyledi ben de agzimi acamadim üzüldüm kocam kirildi... Bu kadar basit sorunlari nasil kendiniz cözemiyorsunuz? Görümcenize bir kez sert bir sekilde herkes haddini hududunu bilsin laubalilikten hoslanmiyorum deseniz belki cenesini kapatacak ama onu diyemem bunu söyleyemem saygimdan susuyorum... nereye kadar? Evlendiniz kocaniz diye ne hakla ne sifatla " tamam demek bunu da haketmiyorsun cabuk kapat hesabini" diyebiliyor, hadi söylüyor siz niye hemen dedigini yapiyorsunuz? Görümcede kayinvalidede suc bulmayin esinizde suc bence. Karisina cocukmus gibi davraniyor.

KAYINVALİDE, kaynayan çay suyu gibidir sürekli fokurdar durur.

GELİN,çay dır su fokurdadıkça demlenir.

DAMAT,çay bardagıdır biraz kaynana doldurur biraz gelin.

ÇOCUK çayın şekeridir tat verir

GÖRÜMCE,çay kaşığıdır gelir ortalığı karıştırır gider.

KAYINPEDER,çay tabagıdır,dökülenleri toparlar.......

ÇAY KAŞIĞI İŞTE GÖREVİ O.

Kızlar bu ara çok başınızı ağrıtıyorum da Ankara'dan görümcem geldi kendisi benle yaşıt bekar. Aslında birbirimizi severdik ama bu ara anne kız bunlara bişeyler oldu bana ters gidiyolar ben de çekingenim biraz bişey diyemiyorum. Eskiden arkadaştık. Benim kocam sosyal medyaya izin vermiyor sadece fake bi instagram hesabı açtım ama ne ismim ne resmin hiçbişey yok. Sadece markaları falan takip ediyorum eşimin de haberi var bu hesaptan bişey demiyor. Neyse ben Gökhan Özen'i çok seviyorum çocukluğumdan beri. Kocam da bu duruma kuruluyordu işte telefonumda gökhan özen resmi gördü diye kızmıştı biz sevgiliyken. Ben gçkhan özeni instada takip etmiştim. Koskoca şarkıcı da "aaa persephone beni takip etmiş" dicekti sanki töbe töbe. Geçen görümcem geldi şak diye "persofon gökhan özeni takip etmiş ama ehehe" dedi. Yani biliyor kocamın huyunu, bu tarz hareketleri kv de yapıyor daha önce bahsettiğim gibi. Tabi kocam da kızdı falan instagramı kapattırdı. Çok meraklı olsam gökhan özene sanki google'a adını yazıp bakamıcam. Neyse asıl konu bu kız istanbuldayken ben bunu bi erkekle gördüm, bu da bana yalvardı nolur abime söyleme diye ben de söylemedim tabi kaç yaşında kız sonuçta. Sonra bikaç gün sonra kocam öğrenmiş, kızmış falan buna, görümcem ne dese beğenirsiniz ? "Persefon biliyodu da sana söylemedi, hatta kaç yaşında kızsın ne var bunda dedi". Ölür müsün öldürür müsün? Bugün de anlaraya döndü dönerken yüzsüz gibi "canım ya çok özlicem doyamadım sana" falan diye diye defalarca sarıldı öptü. Ay en sinir olduğum da, biliyorlar çok zayıf olduğum için ne kadar üzüldüğümü kompleksli olduğumu, sürekli "üflesem uççaksın, ay bacakların kırılcak gibi, ay hiç popon yok" falan deyip durdu. Kocam pek ince düşüceli değildir ama o bile sonunda "ya tamam kırıcı olma" falan dedi kocam bile anladıysa kesin art niyetli söylüyor yani.
Ne pislik bir şeymiş şu görümcen,kocanın da ondan aşağı kalır yanı yok hani

sanki sen hapishanede yatıyorsun da kocan da başında gardiyan

bende önceleri sen gibiydim susar otururdum. sonra baktım kimseye bişey olmiyo olan bana oluyo.
her lafa artık bi cevabım var. yoksa hasta olursun içine atmaktan canım benden söylemesi....

Kapaydin kocanin cebinden muştayi yapistiraydin gorumcenin alninim catisina.Boyle is mi olur ?

Kocan yakında ünlü olacak gibi

"Ünlü popçu Gökhan Özen muştayla darp edildi. Olayın son derece çekici ve güzel olan, onu aşırı kıskanan mükemmel kocasının karısını aşırı sevdiği için yaptığı sanılıyor."

"Mahkeme failin kıskanç olmasını göz önünde bulundurarak herhangi bir ceza yaptırımına gerek görmedi. Ayrıca bu kadar yakışıklı olduğu için Gökhan Özen'e kamu davası açıldı"

Kavga et demiyoruz sana ama dedigine karsilik gülerek sende cevap ver..
Zayifligina laf etmis ya kilolu olanlari da goruyoruz ben iyiyim merak etme ucmam tas dolduruyorum ceplerime diye ti ye al :)

Görümcenin sevgilisini kocan öğrendiğinde "aa o biliyodu" demesindeki amaç nedir? Ara bozmak. Art niyetli bi insan. Öncelikle onu bi hayatından çıkar. Senin inst. hesabına kadar herşeyden haberi olmasın. Bi daha sana sığındığında da avucunu yalasın.
Şu gökhan özen mevzusunda da adamın gözüne sokmadıkça sıkıntı çıkmaz bence. Eşin kendisini özel hissetmek istiyodur biraz kıskanç bi yapısı var anladığım kadarıyla. Sen de ona göre daha samimi ol ona karşı daha anlayışlı falan yumuşatmaya çalış yani. Erkek dediğin çocuk ruhlu. Ailesel bi etkide kalmadığı sürece yönetmen kolay olur :KK30:

Bende arkadaslara katiliyorum en başta gorumcenin iyi niyetli olmadığı belli hatta ikili oynamış sonra zayıflık konusuna gelince bende yeni evliyim ve zayifim banada eşimin ailesinden akrabaları hep laf söylüyolardi ama bende hepsine cvbimi veriyodum sizin gbi kilolu olmaktan iyidir ilerde naslsa alırım eşim böyle beğeniyo vs sakin susma ezdirme kendini kimse senden kıymetli değil canını sikamaz

Kocan beni baydı.
Yani beni en bayan erkek modeli. Şöyle saçmalıklara kota koyan.
Senin Gökhan Özen'i takip etmene izin vermiyor ama kendi emin ol bakmadık yer bırakmıyordur dışarıda.
Ha senin eşin bakmaz ama bu tür modeller genelde öyledir. Yani sen bir sanatçıyı takip etsen ne olacak etmesen ne olacak. Face hesabın olsa ne olacak, olmasa ne olacak? Hesabın olunca dünyadaki tüm erkekler senin ayaklarına mı kapanacak? Allah Allah şu esareti de sevgi göstergesi olarak gören kadınlara hayret ediyorum.

neden cevap vermiyorsun..senin bildiğini söylediğinde çek kenara ben söylemediğim halde neden beni suçlu durumuna düşürüyorsun..demekki bundan sonra sana güvenmemem lazım..sende bana güvenme deyip ağzının payını verseydin..

Back