- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi persephone__
değişik olan sadece kocan değil görümcen de en az onun kadar garipmiş.genetik bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabını vermezsen sen üzülürsün kendini neden ezdiriyorsun ki biraz gözü açık olKızlar bu ara çok başınızı ağrıtıyorum da Ankara'dan görümcem geldi kendisi benle yaşıt bekar. Aslında birbirimizi severdik ama bu ara anne kız bunlara bişeyler oldu bana ters gidiyolar ben de çekingenim biraz bişey diyemiyorum. Eskiden arkadaştık. Benim kocam sosyal medyaya izin vermiyor sadece fake bi instagram hesabı açtım ama ne ismim ne resmin hiçbişey yok. Sadece markaları falan takip ediyorum eşimin de haberi var bu hesaptan bişey demiyor. Neyse ben Gökhan Özen'i çok seviyorum çocukluğumdan beri. Kocam da bu duruma kuruluyordu işte telefonumda gökhan özen resmi gördü diye kızmıştı biz sevgiliyken. Ben gçkhan özeni instada takip etmiştim. Koskoca şarkıcı da "aaa persephone beni takip etmiş" dicekti sanki töbe töbe. Geçen görümcem geldi şak diye "persofon gökhan özeni takip etmiş ama ehehe" dedi. Yani biliyor kocamın huyunu, bu tarz hareketleri kv de yapıyor daha önce bahsettiğim gibi. Tabi kocam da kızdı falan instagramı kapattırdı. Çok meraklı olsam gökhan özene sanki google'a adını yazıp bakamıcam. Neyse asıl konu bu kız istanbuldayken ben bunu bi erkekle gördüm, bu da bana yalvardı nolur abime söyleme diye ben de söylemedim tabi kaç yaşında kız sonuçta. Sonra bikaç gün sonra kocam öğrenmiş, kızmış falan buna, görümcem ne dese beğenirsiniz ? "Persefon biliyodu da sana söylemedi, hatta kaç yaşında kızsın ne var bunda dedi". Ölür müsün öldürür müsün? Bugün de anlaraya döndü dönerken yüzsüz gibi "canım ya çok özlicem doyamadım sana" falan diye diye defalarca sarıldı öptü. Ay en sinir olduğum da, biliyorlar çok zayıf olduğum için ne kadar üzüldüğümü kompleksli olduğumu, sürekli "üflesem uççaksın, ay bacakların kırılcak gibi, ay hiç popon yok" falan deyip durdu. Kocam pek ince düşüceli değildir ama o bile sonunda "ya tamam kırıcı olma" falan dedi kocam bile anladıysa kesin art niyetli söylüyor yani.
Ne pislik bir şeymiş şu görümcen,kocanın da ondan aşağı kalır yanı yok haniKızlar bu ara çok başınızı ağrıtıyorum da Ankara'dan görümcem geldi kendisi benle yaşıt bekar. Aslında birbirimizi severdik ama bu ara anne kız bunlara bişeyler oldu bana ters gidiyolar ben de çekingenim biraz bişey diyemiyorum. Eskiden arkadaştık. Benim kocam sosyal medyaya izin vermiyor sadece fake bi instagram hesabı açtım ama ne ismim ne resmin hiçbişey yok. Sadece markaları falan takip ediyorum eşimin de haberi var bu hesaptan bişey demiyor. Neyse ben Gökhan Özen'i çok seviyorum çocukluğumdan beri. Kocam da bu duruma kuruluyordu işte telefonumda gökhan özen resmi gördü diye kızmıştı biz sevgiliyken. Ben gçkhan özeni instada takip etmiştim. Koskoca şarkıcı da "aaa persephone beni takip etmiş" dicekti sanki töbe töbe. Geçen görümcem geldi şak diye "persofon gökhan özeni takip etmiş ama ehehe" dedi. Yani biliyor kocamın huyunu, bu tarz hareketleri kv de yapıyor daha önce bahsettiğim gibi. Tabi kocam da kızdı falan instagramı kapattırdı. Çok meraklı olsam gökhan özene sanki google'a adını yazıp bakamıcam. Neyse asıl konu bu kız istanbuldayken ben bunu bi erkekle gördüm, bu da bana yalvardı nolur abime söyleme diye ben de söylemedim tabi kaç yaşında kız sonuçta. Sonra bikaç gün sonra kocam öğrenmiş, kızmış falan buna, görümcem ne dese beğenirsiniz ? "Persefon biliyodu da sana söylemedi, hatta kaç yaşında kızsın ne var bunda dedi". Ölür müsün öldürür müsün? Bugün de anlaraya döndü dönerken yüzsüz gibi "canım ya çok özlicem doyamadım sana" falan diye diye defalarca sarıldı öptü. Ay en sinir olduğum da, biliyorlar çok zayıf olduğum için ne kadar üzüldüğümü kompleksli olduğumu, sürekli "üflesem uççaksın, ay bacakların kırılcak gibi, ay hiç popon yok" falan deyip durdu. Kocam pek ince düşüceli değildir ama o bile sonunda "ya tamam kırıcı olma" falan dedi kocam bile anladıysa kesin art niyetli söylüyor yani.
Ay yok gökhan özenin ne işi olur benle : dYakında Gökhan Özen'e de muştayla dalar senin kocan
Demedi deme
Onun yokta senin var, takip etmene bile kızıyomuş eşinAy yok gökhan özenin ne işi olur benle : d
Kız lisanslı kick boks'çuKapaydin kocanin cebinden muştayi yapistiraydin gorumcenin alninim catisina.Boyle is mi olur ?
Bak işteKız lisanslı kick boks'çu