gorumcem.

Dünya kendi etrafında dönüyor sanan kaprisli görümce...Bu kadarcık şey için kardeşine küsmüşmüş. Bence hiç de aramayın aradım açmadı dersiniz sorarlarsa da. Herhalde hacdan geldi diye milletin sıraya girp elini eteğini öpmesini eşiğine yüz dürmesini bekliyor. İbadet etmişsin, gelmişsin daha bir mütevazı olması gerekiyor normalde...

Esim de bozuldu. Ben arayimda sen kendin bilirsin dedi. Ama annesine kusmesine ne gerek var . Insanlik hali unutmus olabiliriz dedi.
iyi o zaman, boyle durumlarda bile ablasini hakli gorup esini ezenleri duydugumuzdan..

İyi ki görümcem yok bunlar haca gitsede boş şeytanın ouyuncağı olup ortalığı karıştırıyorlar

Büyütülecek birşey yok.Arar hayırlı olsun,Allah kabul etsin der neden arayamadığını anlatırsın.Eskileri karıştırmanın anlamı yok.

Nasıl unuttunuz ben de onu anlamadım sonuç olarak kaynananızla konuşuyorsunuzdur mutlaka bir iki gün öncesinde demiştir gelecek diye. Neyse tamam unutmuşsunuz gecenin 12 sinde görümcenizi ararsanız zaten yorgun tele bakmasını mı bekliyorsunuz belki uyuyordu. Hem anladığım kadarıyla başka şehirde oturuyor kendisi şartlar öyle olmuştur öyle gelmek zorunda kalmıştır. Siz onun davrandığı gibi davranmayın arayın sonuçta hac dan gelmiş öyle mübarek bir yerden gelen insana bunun için küslüp yapılıp aramamak olmaz soğukta olsa konuşun. Hem gideceği akşam aranızda bir soğukluk var mıydı yoktu sanırım sorun da yokmuş aranızda direkt. Siz kötü olursunuz. Siz nezaket gösterin. Eşinizi de zor durumda bırakmayın eliniz aşınmaz aramayla.

konu sahibi küsmemiş ki, görümce konu sahibine küsmüş aramayı unutmuş diye. sonuçta kadının çocuğu hastaymış. dünyanın en önemli kişisi kendisi zannetmeseydi biraz anlayışlı olurdu görümce de. hacca gitmesi de hürmeti hak etseydi o hacdan biraz nasiplenip gereksiz yere kapris yapmamayı öğrenmiş olurdu. en azından enaniyeti egosu birazcık azalır ibadet etmenin anlamını kavrayan insanın. ağır konuşuyorum ama gerçekten buluttan nem kapıp insanların huzurunu bozan fitneciler daha ağırını hak ediyor.

Gercekten unuttuk. Hem de oturup kalkip gorumce ne zaman gelicek diye dusunmuyoruz. Insanlik bu unutabiliniyor. Biz madem unuttuk sen buyuk olarak kardesini ara hacda sizin icinde bol bol dua ettim de bir sikintiniz yoktur de. .o gece birde diger odadan gizlice babasi aramis oglum ablani ara. Kadin kriz yaratti demekki ....

Ufff simdi aramazam omur boyu konusmaz benimle belki de...durumu cok kotu hale getirdi. Yoksa benim bir sorunum yok tabikide ararim. Ama gecenin bir koru kv ve babasi arayip ara ara demesi sinirimi bozdu.

Agziniza saglik. Tesekkur ederim duygularimi cok guzel dile getirmissiniz.

Ufff simdi aramazam omur boyu konusmaz benimle belki de...durumu cok kotu hale getirdi. Yoksa benim bir sorunum yok tabikide ararim. Ama gecenin bir koru kv ve babasi arayip ara ara demesi sinirimi bozdu.

Vallahi arkadaş benim üzerime kalmasın haa sakın kendin karar ver..
Ama ben çatlasada patlasada aramam..

Öncelikle belirteyim ben de bir görümceyim :) Ama sizin yerinizde olsam aramazdım. Birincisi kayınvalidem ya da kayınpederim madem arıyorlar azarlamak yerine oğlum ablan 2 gün önce geldi aramayı unuttun galiba deseydi olurdu (hem eşiniz de mesajı almış olurdu yani ablasının bu duruma bozulduğu mesajını) ama azarlamak nedir yahu çocuk gibi? İkincisi de görümcenizin tavrı bunu annesine ya da babasına şikayet edeceğine direkt neden eşinizi arayıp da sitem etseydi. En azından iki kardeş aralarında halletmiş olurlardı.

Üzülme canım yaa küsen kendisi. Hacca gideceğine kibirini yenmeyi öğrenseymiş karakterine sağlam bi yatırım yapmış olurdu zaar. Dünyanın derdi bitmiş görümce bana küsmüş. Keşke benimkilerde bana küsse ama akbaba gibi etrafımda her b.ka burnunu sokuyolar afedersiniz

Bende ilerde görümce olucam inşallah ama şu son bi yılda öyle şeyler öğrendimki Allah biliyo ya büyük dersler çıkardım.
Daha şimdiden kardeşimin sevgilisine küçük hediyeler gönderiyorum beni iyi tanısın diye ve inanırmısınız birgün bile teşekkür için aramadı mesaj dahi çekmedi kız bana ama olsun kardeşim mutlu olsun yeterkii ben susarım onun hatrına büyütmem hiçbişeyi

Dünyanın dengesinde bir bozukluk var anasını satim..
Böyle görümcelere hep burnundan kıl aldırmaz gelin düşüyor ne hikmetse..
Sessiz sakin gelinlerede çiyan gibi görümce
Vallahi ne yapsak şu dengeyi tutturamıyoruz haa

Gecen yilda dugun icin onlarin memleketinin yakinina gitmistik. Aksamda cocuk var bizde .size geliriz kaliriz bir gece demustik. Bana benim o hafta sinavim var sizinle ilgilenemem demisti. Ustu kapali gelmeyin demisti. Ben cok bozulmustum ama kusmedim. Sonra ben aramiyorum dite yine kendisi bana kusmustu. Cok alingan herseye agliyor

Bu kdr azarin üstüne aramayin sakin esiniz birsey derse soylersiniz kirildiginiz konulari

Senin gbi gorumce istiyorum ilerde gorumcem olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…