iyi o zaman, boyle durumlarda bile ablasini hakli gorup esini ezenleri duydugumuzdan..Esim de bozuldu. Ben arayimda sen kendin bilirsin dedi. Ama annesine kusmesine ne gerek var . Insanlik hali unutmus olabiliriz dedi.
Büyütülecek birşey yok.Arar hayırlı olsun,Allah kabul etsin der neden arayamadığını anlatırsın.Eskileri karıştırmanın anlamı yok.Slm herkese. Arkadaslar gorumcem hemsire olarak haca gitmisti. Giderken bizim bulundugumuz yerden ucaga bindi. Bir gece bizde kaldilar. Kv. Gorumcemin esi , oglu ve kaynim hanimi hepsini misafir ettim. Hatta o gun annemi cagirfim yemek konusunda yardim etti bana. Neyse buraya kadar sorun yok. Hac dan geldi. Biz geldigi gun arayamadik. Yani unuttuk hangi gun gelecegini kendi evine gelicekti. O zaman esimin ciddi is sikintisi ve cocuk hastaydi. Unutmusuz. 2. Gun kayinvalide gecenin 12 sinde arayip esimi azarladi. Ablan geldi neden aramiyorsun . Ablan sana kustu demis. Esim hemen aradi ama ablasi tele bakmadi. Saat gec oldugu icinde ertesi gunu esim aramis konusmuslar. Ben henuz aramadim ve bende inat ettim aramiycam. Nedeni ise bizimde bir sikintimiz olabilirdi. Kusmesine gerek yoktu. Ikincisi ben dogumu yurt disinda yaptim . Ve bebegim 40 gunlukken turkiye ye gelmistim. O zaman gorumce beni aramamis ve cocugum 2 yasindayken gormeye gelmisti. Ben bu durumda kusmedim . Kimseye dert yanmadim. Bu ne demek oluyo simdi. Henuz aramadim ve aramayi dusunmuyorumm..
konu sahibi küsmemiş ki, görümce konu sahibine küsmüş aramayı unutmuş diye. sonuçta kadının çocuğu hastaymış. dünyanın en önemli kişisi kendisi zannetmeseydi biraz anlayışlı olurdu görümce de. hacca gitmesi de hürmeti hak etseydi o hacdan biraz nasiplenip gereksiz yere kapris yapmamayı öğrenmiş olurdu. en azından enaniyeti egosu birazcık azalır ibadet etmenin anlamını kavrayan insanın. ağır konuşuyorum ama gerçekten buluttan nem kapıp insanların huzurunu bozan fitneciler daha ağırını hak ediyor.Nasıl unuttunuz ben de onu anlamadım sonuç olarak kaynananızla konuşuyorsunuzdur mutlaka bir iki gün öncesinde demiştir gelecek diye. Neyse tamam unutmuşsunuz gecenin 12 sinde görümcenizi ararsanız zaten yorgun tele bakmasını mı bekliyorsunuz belki uyuyordu. Hem anladığım kadarıyla başka şehirde oturuyor kendisi şartlar öyle olmuştur öyle gelmek zorunda kalmıştır. Siz onun davrandığı gibi davranmayın arayın sonuçta hac dan gelmiş öyle mübarek bir yerden gelen insana bunun için küslüp yapılıp aramamak olmaz soğukta olsa konuşun. Hem gideceği akşam aranızda bir soğukluk var mıydı yoktu sanırım sorun da yokmuş aranızda direkt. Siz kötü olursunuz. Siz nezaket gösterin. Eşinizi de zor durumda bırakmayın eliniz aşınmaz aramayla.
Agziniza saglik. Tesekkur ederim duygularimi cok guzel dile getirmissiniz.konu sahibi küsmemiş ki, görümce konu sahibine küsmüş aramayı unutmuş diye. sonuçta kadının çocuğu hastaymış. dünyanın en önemli kişisi kendisi zannetmeseydi biraz anlayışlı olurdu görümce de. hacca gitmesi de hürmeti hak etseydi o hacdan biraz nasiplenip gereksiz yere kapris yapmamayı öğrenmiş olurdu. en azından enaniyeti egosu birazcık azalır ibadet etmenin anlamını kavrayan insanın. ağır konuşuyorum ama gerçekten buluttan nem kapıp insanların huzurunu bozan fitneciler daha ağırını hak ediyor.
Ufff simdi aramazam omur boyu konusmaz benimle belki de...durumu cok kotu hale getirdi. Yoksa benim bir sorunum yok tabikide ararim. Ama gecenin bir koru kv ve babasi arayip ara ara demesi sinirimi bozdu.
Üzülme canım yaa küsen kendisi. Hacca gideceğine kibirini yenmeyi öğrenseymiş karakterine sağlam bi yatırım yapmış olurdu zaar. Dünyanın derdi bitmiş görümce bana küsmüş. Keşke benimkilerde bana küsse ama akbaba gibi etrafımda her b.ka burnunu sokuyolar afedersinizUfff simdi aramazam omur boyu konusmaz benimle belki de...durumu cok kotu hale getirdi. Yoksa benim bir sorunum yok tabikide ararim. Ama gecenin bir koru kv ve babasi arayip ara ara demesi sinirimi bozdu.
Dünyanın dengesinde bir bozukluk var anasını satim..Bende ilerde görümce olucam inşallah ama şu son bi yılda öyle şeyler öğrendimki Allah biliyo ya büyük dersler çıkardım.
Daha şimdiden kardeşimin sevgilisine küçük hediyeler gönderiyorum beni iyi tanısın diye ve inanırmısınız birgün bile teşekkür için aramadı mesaj dahi çekmedi kız bana ama olsun kardeşim mutlu olsun yeterkii ben susarım onun hatrına büyütmem hiçbişeyi
Senin gbi gorumce istiyorum ilerde gorumcem olacaksaBende ilerde görümce olucam inşallah ama şu son bi yılda öyle şeyler öğrendimki Allah biliyo ya büyük dersler çıkardım.
Daha şimdiden kardeşimin sevgilisine küçük hediyeler gönderiyorum beni iyi tanısın diye ve inanırmısınız birgün bile teşekkür için aramadı mesaj dahi çekmedi kız bana ama olsun kardeşim mutlu olsun yeterkii ben susarım onun hatrına büyütmem hiçbişeyi
Esim karismiyor bana birakti . Icinden nasil geliyorsa oyle davran dedi.Bu kdr azarin üstüne aramayin sakin esiniz birsey derse soylersiniz kirildiginiz konulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?