Basiniz sag olsun Allah babanizi nurlar icinde yatirsin insallah.
Pekte uzatilmamasi gereken bi konu uzamis uzamis nerelere gelmis. Taslar yerinden oynamis. Kufur ne olrak neydi bilmiyorum.
Ama ardindan ozur dilemis esiniz.
Keske 3ncu sahislara anlatmasaymissiniz bu olanlari. Bi kac gun snra kizginliginz gecerdi elbet esinize. Solugu bosanma mahkemesinde almadiginiza gore her turlu affedicektiniz eninde sonunda diye dusunuyorum fikrimce.
Ama tum bunlar kocanizin bu kadar kendini kaptirip ailesinin demelerini yapmasina sebep olamaz. 18 senedir hicmi bi bag, bi minnet olusmadi bu kadinada herseyi bi cirpida attin be adam. Cocuklarinin anasi bu kadin be.
Ben cok uzun bi sure normale donemezdim esimle bu olaylardan snra. Cocuklarimin psikolojini toparlamak icin her hafta ailecek gezmelere giderdim, rol yapardim, ama yani kolay kolay affetmezdim.
Ve o hadsiz ailesinden uzak dururdum.
Ogullarinin yuvasi yikilinca ellerine ne gecicekki ya? Torunlaridami dusunmessiniz insafsizlar, cocuklar kizinda kalsin diyorlar bide. Ayip be. O cocuklar sizin bi parcanizin parcasi. Insallah cocuklar bu sozlerini duymamislar, istenilmiyoruz babaannem gil tarafindan psikoloji yasamasinlar bide herseyin uzerine. Bence bu yabana atilicak bisey degil. Ben olsam kocamin aklina nakis nakis islerdim, kendi torunlarini istemiyor senin annengil diye. O torunlar onlarin ogullarinin bi parcasi ya. En vicdansiz kv ler bile dava dava dolasiyor bosandiktan snra cocugun velayetini gelinden almak icin.
Vay be, demekki ogullarini ne kdr sevdilerki ogullarinin yavrularini sevsinler.