Lookinside Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2015 475 204 32 9 Temmuz 2015 Konu Sahibi Lookinside #1 Evet kizlar gorumcem ve yengelerin torunlarindan dolayi artik kaynanamin yuzune bakamiyorum kayinpederim de mutfakta oturmus cay icerken dayi cocuklarina bagiriyor ve eltilerim bunu firsat bilip kociskoma beni kotuluyor acil yardim lutfen
Evet kizlar gorumcem ve yengelerin torunlarindan dolayi artik kaynanamin yuzune bakamiyorum kayinpederim de mutfakta oturmus cay icerken dayi cocuklarina bagiriyor ve eltilerim bunu firsat bilip kociskoma beni kotuluyor acil yardim lutfen
nio Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2013 2.542 1.631 9 Temmuz 2015 Konu Sahibi Lookinside #2 çok haklısın cnm biri ben mutfakta otururken bana da bağırsa senin gibi sinir olurdum..kocişkonla bi konuşmayı denesen? böyle böyle oluyor diye..birde güzel bir sofra kur süslen püslen öyle konuşmayı dene derim
çok haklısın cnm biri ben mutfakta otururken bana da bağırsa senin gibi sinir olurdum..kocişkonla bi konuşmayı denesen? böyle böyle oluyor diye..birde güzel bir sofra kur süslen püslen öyle konuşmayı dene derim
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.442 53.853 9 Temmuz 2015 Konu Sahibi Lookinside #3 Kocanı boşa avaralık başa bela
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.403 9 Temmuz 2015 Konu Sahibi Lookinside #4 Görümcen ve yengelerin torunlarından dolayı niye kaynananın yüzüne bakamıyon kız?
MazlumuGetirinBana MANTI VAR YEN Mİ Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2011 4.305 6.725 9 Temmuz 2015 Konu Sahibi Lookinside #5 Aaaa yengenin kocası karısını aldatıyormuş,dostuna ev açmış, çıktığına tweet atmış, oğlunu dövmüş, Urfa buna küsmüş, Antep adeta öfkeliymiş
Aaaa yengenin kocası karısını aldatıyormuş,dostuna ev açmış, çıktığına tweet atmış, oğlunu dövmüş, Urfa buna küsmüş, Antep adeta öfkeliymiş