• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

• İletişimi kes.

OY: 36 40,0%
  • Onlar gibi yap ve hiç umursama

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90

Dertli Bamya

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
36
6
13
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sizden, beni yaklaşık 1 yıldır rahatsız eden bir konu ile ilgili fikir almak istiyorum. Bu konu eşim ile aramızda ciddi bir kriz haline gelmek üzere. Her ikimizde çalışıyoruz. Henüz çocuğumuz yok. Eşim zamanında bir bayanla kısa bir ilişki yaşamış. Önceleri görümcem, şimdilerde de eşimin annesi, eşimin eski sevgilisi ile sürekli iletişim halindeler. Evliliğimizde ilk 6 ay eşim ve ben görümceme tavır aldık. Çünkü bu durumdan ben rahatsız oluyordum. Ancak sonraları tarafımızdan özür dilemesiyle bu tavır biraz yumuşadı. Fakat sonrasında kayın validem ve görümcem beraber görüşmeye başladılar. Bu konuya ilişkin kayın validemi 2 kez son derece nazikçe uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Kendileri ile iletişimimi azaltmaya çalışsam da, içimden hiçbir şey gelmiyor olsa da. Bir taraf eşimin annesi ve kız kardeşi. Onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi umursamazca davranıyorlar. Bana konuya ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.

Görümcem ve görüştüğü bayan bekar. Beraber gidiyoruz heryere zaten:( Ancak yine de can sıkıcı. Bazen eşime de kızıyorum. Onun en azından duyduğum rahatsızlığı annesine ifade etmesini istiyorum. Ancak şu an böyle bir durum yok.

Benden bir memnuniyetsizlikleri yok. Kadın yanlıs anlaşılmasın lütfen. Sayıca fazla evlilik yapmış, çocukları olan bir bayan. İş sadece üçünün de terbiyesizliği ve saygısızlığı

Görümcem ve görüştüğü bayan bekar. Beraber gidiyoruz heryere zaten:KK43: Ancak yine de can sıkıcı. Bazen eşime de kızıyorum. Onun en azından duyduğum rahatsızlığı annesine ifade etmesini istiyorum. Ancak şu an böyle bir durum yok.

Peki ne sıklıkta ve ne şekilde görüşüyorlar? Nerden tanışıyorlar? Eşinizle bu bayan sevgili olmadan once onu tanıyorlar mıymış?

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sizden, beni yaklaşık 1 yıldır rahatsız eden bir konu ile ilgili fikir almak istiyorum. Bu konu eşim ile aramızda ciddi bir kriz haline gelmek üzere. Her ikimizde çalışıyoruz. Henüz çocuğumuz yok. Eşim zamanında bir bayanla kısa bir ilişki yaşamış. Önceleri görümcem, şimdilerde de eşimin annesi, eşimin eski sevgilisi ile sürekli iletişim halindeler. Evliliğimizde ilk 6 ay eşim ve ben görümceme tavır aldık. Çünkü bu durumdan ben rahatsız oluyordum. Ancak sonraları tarafımızdan özür dilemesiyle bu tavır biraz yumuşadı. Fakat sonrasında kayın validem ve görümcem beraber görüşmeye başladılar. Bu konuya ilişkin kayın validemi 2 kez son derece nazikçe uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Kendileri ile iletişimimi azaltmaya çalışsam da, içimden hiçbir şey gelmiyor olsa da. Bir taraf eşimin annesi ve kız kardeşi. Onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi umursamazca davranıyorlar. Bana konuya ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi senin kocan senden önce bir evlilik yapsaydı ve çocukları da olsaydı,kayınvaliden görümcen hatta eşin bile eski eşiyle görüşmek durumunda kalmayacakmıydı.Evlenmişsin.Eşin geçmişte bir ilişki yaşamış olmuş bitmiş.İsteyen görüşür isteyen görüşmez.Sen rahatsız hissettiğin sürece evliliğinde sorun olduğu,eşine güvenmediğin kendine güvenmediğin hissiyatı oluşur.Ne umursa,ne de lafını ettir.Önemli olan senle eşindir.

Görümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın:(

Benden bir memnuniyetsizlikleri yok. Kadın yanlıs anlaşılmasın lütfen. Sayıca fazla evlilik yapmış, çocukları olan bir bayan. İş sadece üçünün de terbiyesizliği ve saygısızlığı

Bekar deyince evlenmemiş genç bi bayan sandım...cok evlilik yapmış durum daha tehlikeli o zaman. ..kayınvaliden cok mu seviyormuş ta?

öncelikle yeni üyesin ve anket açabilmişsin helal oldun, ben 7 senelik üyeyim hala bilmiyorum :27:

görümcenin ve k.validenin görüştüğü insanlara engel koyabilmen mümkün görünmüyor, koyman da saçma olur zaten.. iş senin kocanda bitiyor, kendisi görüşmez olur-biter..

Görümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın:KK43:

e guzelim zaten aile dostlarıymış belliki sıkı bağları var...gorussunler boşver yeter ki senin olmadığın ortamlarda eşinle birarayagelmesinler...

Esinin ailesinin kiminle gorustugu seni hic ilgilendirmezki sen kocana bakicaksin o gorusmuyorsa baskalarinin muhabbeti seni ilgilendirmez zamaninda eski sevgili olmus olabilir ama o insanlarla iliskisini kesmesi anlamina gelmiyor.

Kocam görüşmüyor hayır. Birlikte hareket ediyoruz. Ancak yıllardır annem yok. İlk kez anne dedim kayınvalideme. Artık kime güveneyim, kimi samimi göreyim, kime nasıl davranayım diye sorgulamaz mı? arkadaşlar insan. Hepiniz çok iyisiniz cevaplarınız için teşekkür ederim.

Cok gereksiz bir gorsme sanki hayatlarinda ck onemli bir yeri var. Birak gelini insan oglunun huzuru icin gorusmeyi keser. Ne yapsan blemedim ki acaba umursamamaya calissan olurmu? Sinir oluyorum boyle seylere benimde kaynanamin esime istedgi akrabalari gelir arada elim ayagim titrer yapacak birsey yok anneler ogullarina kiz begenmisse bunda ogullarin sucu olmuyor maaalesef . Sen esinden yana rahatsan sorn ettigini belli etme o kadninda totosu kalkmasn

Kocam görüşmüyor hayır. Birlikte hareket ediyoruz. Ancak yıllardır annem yok. İlk kez anne dedim kayınvalideme. Artık kime güveneyim, kimi samimi göreyim, kime nasıl davranayım diye sorgulamaz mı? arkadaşlar insan. Hepiniz çok iyisiniz cevaplarınız için teşekkür ederim.

tamam da insan en yakın akrabasını, dostunu silip atmaz ki.. k.validene güvenmemen için ne sebep var? oğluyla arasını mı yapıyor? her dakika onu hatırlatacak bir şeyler mi söylüyor? nedir?

senin ve eşinle ilgili planlar yapıp , hayatınıza karışmıyorlarsa görüşsünler ne var bunda ?

demek ki kv.niz ve görümceniz o kişiye değer veriyorlar ki hala görüşmeye devam ediyorlar, bu durum sizi ilgilendirmemeli bence.

• Beğen
Reactions: anu
Back