• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimi çok kıskanıyor ne yapmalıyım?

Eşim çok öpme vs izin verecek biri değil ama, eşimin kötü bir huyu da olsa, asla asla eleştirmez ikisi de. Narsist bir insan olmasına sebep olacak bütün davranışları mevcut. Benim derdim eşimin sadece benimle olan hayatı değil, onu genel olark etkilemesi
Eşiniz kız kardeşinin ve annesinin davranışlarından bu güne kadar etkilendiyse zaten etkilenmiştir..narsist bir adamla bile isteye evlenip onu 3 ayda olumlu yönde değiştirme hayalleri kurmamışsınızdır zaten diye düşünüyorum.Benim küçük tavsiyem eşinizin ailesinin yanında eşinizi eleştirmemeniz..bu davranıştan sizin lehinize bir durum çıkmaz dahası eşiniz de ailesinin yanında sizi eleştirmeye başlar huzurunuz tümden bozulur. Diğer tavsiyem de size her söylenen karşısında "şair bu çalışmada neyi anlatmak istedi,acaba bana laf mı çarpıldı ?" bakış açısında olmamanız ..biraz zamana bırakın herşeyi çok deşmeyin,tanımaya çalışın onları.. Ha sonunda sabrınız taşar canınız burnunuza gelir zaten o zaman kv.ve görümcenize rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz.

Merhaba. 3 aylık evliyim. Kayınvalidem ve görümcemle ilgili sıkıntılarım var fakat eşimle paylaşamıyorum çünkü duymak istemiyor. Görümcem evli ve çocuğu var buna rağmen whtsp profil fotosunda eşim var... Çoğu zaman pozitif gözükseler de rol yaptıklarından eminim. En ufak bir durumda çok ince laf dokunduruyorlar, ben hassas bir insanım ve daha önce hiç böyle konulara şahit olmadım, eşime karşı bile soğutuyor beni bu durum. Kayınvalidem ve görümceme tam anlamıyla nasıl mesafe koyabilirim, evliliğim etkilenmeden?
Kardeş onlar ne saçmalıyorsunuz ya Allah aşkına insanın kardeşini sevmesi kadar doğal ne var böyle yapacaktın madem ailesi olmayan birini secseydin

Merhaba. 3 aylık evliyim. Kayınvalidem ve görümcemle ilgili sıkıntılarım var fakat eşimle paylaşamıyorum çünkü duymak istemiyor. Görümcem evli ve çocuğu var buna rağmen whtsp profil fotosunda eşim var... Çoğu zaman pozitif gözükseler de rol yaptıklarından eminim. En ufak bir durumda çok ince laf dokunduruyorlar, ben hassas bir insanım ve daha önce hiç böyle konulara şahit olmadım, eşime karşı bile soğutuyor beni bu durum. Kayınvalidem ve görümceme tam anlamıyla nasıl mesafe koyabilirim, evliliğim etkilenmeden?
Bence alinganlik ediyorsunuz.

Eşiniz kız kardeşinin ve annesinin davranışlarından bu güne kadar etkilendiyse zaten etkilenmiştir..narsist bir adamla bile isteye evlenip onu 3 ayda olumlu yönde değiştirme hayalleri kurmamışsınızdır zaten diye düşünüyorum.Benim küçük tavsiyem eşinizin ailesinin yanında eşinizi eleştirmemeniz..bu davranıştan sizin lehinize bir durum çıkmaz dahası eşiniz de ailesinin yanında sizi eleştirmeye başlar huzurunuz tümden bozulur. Diğer tavsiyem de size her söylenen karşısında "şair bu çalışmada neyi anlatmak istedi,acaba bana laf mı çarpıldı ?" bakış açısında olmamanız ..biraz zamana bırakın herşeyi çok deşmeyin,tanımaya çalışın onları.. Ha sonunda sabrınız taşar canınız burnunuza gelir zaten o zaman kv.ve görümcenize rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz
Bu denli hoşgörüldüğünü bilmiyordum. Allahtan ümit kesilmez. Narsist diye düşünüp yarı yolda bırakamayacağım için bu duruma neden olanlara çare aramaktayım...

Bnce sende kiskancsin nevar eşinin fotosunu koymussa, dislasalardi bu sefer 72 sulaleye kocami sevmiyorlar disliyorlar derdin. Sen eşinin hayatında belki 4,5 yıldır varsın onlarsa 30.35 yıl evlendiniz diye adamı kimliğine mi aldın naptın. Ayip ama ya bazıları gerçekten adamı darliyor . aynısını eşin sana yapsaydı ' sen kimsin' lafına kadar yolu vardı bunun .azıcık empati bişi kaybetmezsin

Bir de bunu normal karşılayanlar var. En azından burdan görsünler bu ANORMAL bir durum kardeşler...
Ben de erkek kardeşine bayılan biriyim.
Evlendiğinde gelin hanım kusura bakmazsa eğer hep de bayılan biri olacağım.
Evlendi diye kardeşlikten azledilmiyor.
İstediğim şekilde fotoğrafını profil fotoğrafı da yapabilirim.
Buna da kimse karışamaz.
Ottan b...tam nem kapacak kişinin de kendi sorunudur.
Bence siz kiskaniyorsunuz daha çok.

Bir de bunu normal karşılayanlar var. En azından burdan görsünler bu ANORMAL bir durum ö
Ben de erkek kardeşine bayılan biriyim.
Evlendiğinde gelin hanım kusura bakmazsa eğer hep de bayılan biri olacağım.
Evlendi diye kardeşlikten azledilmiyor.
İstediğim şekilde fotoğrafını profil fotoğrafı da yapabilirim.
Buna da kimse karışamaz.
Ottan b...tam nem kapacak kişinin de kendi sorunudur.
Bence siz kiskaniyorsunuz daha çok.
Bir insan erkek kardeşini sever ve duacı olur hayırlı ömrü için. Bayılmak nedir ya... Bayıl kardeşim bayıl. Kardeşinin maddi manevi ihtiyacı olmasa bile ona yapış, huzursuz et. Evlendiğinde eşi ile arasının kötü olmasına neden ol. Sonra gardaşım diye gez ortada.
Rica ediyorum yorum yazma, sağlıklı düşünceye sahip olduğunu sanmıyorum. Benim de erkek kardeşim var, ben sever sayarım, aşk duyan inşaallah eşi ayılıp bayılır ona. Ben istedikleri müddetçe yanlarında olurum. Bu kafi...

Mesafe koyacaksınız.
Mesafe koymak demek hiç görüşmemek demek değil ki
İnsan davranışlarıyla söyledikleriyle ve bazen de söylemedikleriyle çok güzel mesafe koyar.
Onların her dediğine küçük çocuk gibi alınıp kırılırsanız üstünüze gelirler
Ama umursamazsanız onlar sinir olur
Ben sevmediğim tiplere karşı her zaman bu şekilde davranırım.
Benden çekinen de laf sokmaya cesaret edemez zaten
Çekinmeyen de çekinmesi gerektiğini kısa sürede anlar

Bir de bunu normal karşılayanlar var. En azından burdan görsünler bu ANORMAL bir durum ö

Bir insan erkek kardeşini sever ve duacı olur hayırlı ömrü için. Bayılmak nedir ya... Bayıl kardeşim bayıl. Kardeşinin maddi manevi ihtiyacı olmasa bile ona yapış, huzursuz et. Evlendiğinde eşi ile arasının kötü olmasına neden ol. Sonra gardaşım diye gez ortada.
Rica ediyorum yorum yazma, sağlıklı düşünceye sahip olduğunu sanmıyorum. Benim de erkek kardeşim var, ben sever sayarım, aşk duyan inşaallah eşi ayılıp bayılır ona. Ben istedikleri müddetçe yanlarında olurum. Bu kafi...
Sahdhshsv
Siz bayilmaktan ne anlıyorsunuz ?
Ben çok sevmek olarak anlıyorum.
Aramızda 15 yaş var ellerimizde büyüdü.
Evlendiğinde eşi sırf bu yüzden kardeşimle arasını bozacaksa kendi bilir :)
Aha kapı aha da sapı.
Eşi ister bayılsin ister ayilsin.
Kendi bilecekleri iş.
Kardeşimle olan samimiyetime kusura bakmasın karışamaz.
İzin vermem buna yani ;)
Höt höt ettirmem adamı, gitsin az ötede kıskansın.

Sahdhshsv
Siz bayilmaktan ne anlıyorsunuz ?
Ben çok sevmek olarak anlıyorum.
Aramızda 15 yaş var ellerimizde büyüdü.
Evlendiğinde eşi sırf bu yüzden kardeşimle arasını bozacaksa kendi bilir :)
Aha kapı aha da sapı.
Eşi ister bayılsin ister ayilsin.
Kendi bilecekleri iş.
Kardeşimle olan samimiyetime kusura bakmasın karışamaz.
İzin vermem buna yani :KK66:
Hot not ettirmem adamı.
Kapı dediğin , boşanmaları mı? Çok sevgi kapıyı göstermeye neden olmaya sebep olacaksa neye yarar? Elinizde BÜYÜDÜ. Hani büyümüş dimi? :) Eee salın da o zaman, bü yü müş. Artık doyurmanıza da giydirmenize de çoook sevginize de ihtiyacı yok. Hissettirmeden eliniz gözünüz üstünde olsun. His set tir me den.

Kapı dediğin , boşanmaları mı? Çok sevgi kapıyı göstermeye neden olmaya sebep olacaksa neye yarar? Elinizde BÜYÜDÜ. Hani büyümüş dimi? :) Eee salın da o zaman, bü yü müş. Artık doyurmanıza da giydirmenize de çoook sevginize de ihtiyacı yok. Hissettirmeden eliniz gözünüz üstünde olsun. His set tir me den.
Gitmek istiyorsa gidebilir demek.
Zorla değil biz de hiç bir şey.
Sevgimi de daima hissedecek.
Hissetmeli de.

Niye böyle kötü niyetliler?
kötu niyet demeyelim de dha alışamadılar , benimseyemediler diyelim. İki kardeş yakındı demekki önceden şimdi paylaşmak sıkıntı oldu diyelim. . benm eşimde yıllarca kardesi ile hareket etmiş bir şey mi yapacak kardesine söylemiş başlarda bende bunu törpüledim mesela . başlarda öyle oluyor zamanla varlığına alışır. .

Back