- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.015
- 548
Eşiniz kız kardeşinin ve annesinin davranışlarından bu güne kadar etkilendiyse zaten etkilenmiştir..narsist bir adamla bile isteye evlenip onu 3 ayda olumlu yönde değiştirme hayalleri kurmamışsınızdır zaten diye düşünüyorum.Benim küçük tavsiyem eşinizin ailesinin yanında eşinizi eleştirmemeniz..bu davranıştan sizin lehinize bir durum çıkmaz dahası eşiniz de ailesinin yanında sizi eleştirmeye başlar huzurunuz tümden bozulur. Diğer tavsiyem de size her söylenen karşısında "şair bu çalışmada neyi anlatmak istedi,acaba bana laf mı çarpıldı ?" bakış açısında olmamanız ..biraz zamana bırakın herşeyi çok deşmeyin,tanımaya çalışın onları.. Ha sonunda sabrınız taşar canınız burnunuza gelir zaten o zaman kv.ve görümcenize rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz.Eşim çok öpme vs izin verecek biri değil ama, eşimin kötü bir huyu da olsa, asla asla eleştirmez ikisi de. Narsist bir insan olmasına sebep olacak bütün davranışları mevcut. Benim derdim eşimin sadece benimle olan hayatı değil, onu genel olark etkilemesi