- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.650
- 598
Çok haklısınız. Diyelim eşim anladı bu mesafeyi ona nasıl açıklamalıyım?
Çok kıymetliyse demekAyrıca adami görümce,kaynana ve gelin kıskanıyor
3 apartman var aramızda bizim. Bugün eşim onlarda bir şey yemiş beğenmişti, iş dönüşü onu almış getirmiş. Kardeşim sevmişti diyor. Ben de teşekkür ettim mesajla, diyor ki ( kardeşim söz konusu olunca) , böyle bir cevap olabilir mi?
Tipik biz kardeşimle çok bağlıyız sen aramıza giremezsin mesajı....gereksiz ve yersiz bir mesaj...Alsın kardeşini tepe tepe kullansın hiç araya girmeyin ...siz eşinize sıcak ve samimi olun onlarlada mesafeli...en güzeli bu...ne kadar sıcak olursan onlara o kadar terslerler seni..bırak soğuk desinler arkandan alışırlar3 apartman var aramızda bizim. Bugün eşim onlarda bir şey yemiş beğenmişti, iş dönüşü onu almış getirmiş. Kardeşim sevmişti diyor. Ben de teşekkür ettim mesajla, diyor ki ( kardeşim söz konusu olunca) , böyle bir cevap olabilir mi?
Boşunaysa çok şükürOrtada büyük bir sorun göremedim.. Kaynanalar laf sokar, bu onların olmazsa olmazıdır :)
Görümcenin eşinizin fotoğrafını koyması bence saçma olsa da, sizinle tamamen alakasız bir durum. Kardeşinin fotoğrafını koymak için sizden izin alacak hali yok.
Ortada eşinizi kıskanan kimseyi göremedim ben. Klasik oğlumuz kıymetlidir sendromu.
Boşuna dert ediyorsunuz.
Ne yap ne et ama eşine ailesini direkt kötüleme.Merhaba. 3 aylık evliyim. Kayınvalidem ve görümcemle ilgili sıkıntılarım var fakat eşimle paylaşamıyorum çünkü duymak istemiyor. Görümcem evli ve çocuğu var buna rağmen whtsp profil fotosunda eşim var... Çoğu zaman pozitif gözükseler de rol yaptıklarından eminim. En ufak bir durumda çok ince laf dokunduruyorlar, ben hassas bir insanım ve daha önce hiç böyle konulara şahit olmadım, eşime karşı bile soğutuyor beni bu durum. Kayınvalidem ve görümceme tam anlamıyla nasıl mesafe koyabilirim, evliliğim etkilenmeden?
Evli ve çocukluyum ve whatsapp profil fotom erkek kardeşim.kardeşim evlenince silmelimiyim ?tavsiyen ne?Evli ve çocuklu. Whtsp resminde eşim var sadece tek fotoğrafı?????
Ben görümce mevzularında master yapmış birisi olarak nasıl davranmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Her şeyi eşinizden beklemeyin, kimsenin sizi savunmasına gerek yok, siz saygınızı bozmadan elbette cevap verebilirsiniz. Biraz nabza göre şerbet verin size laf sokuyorlarsa siz de şakayla karışık aynı ölçüde laf sokun, susarsanız içinizde kalır dert edersiniz ve kendinizi huzursuz edersiniz. Benim görümcem in bir tanesi de beni aşırı kıskanır, eşimin kayınvalidem ve kayınpederimin, diğer görümcelerimin bana olan sevgisini hatta mesleğimi bile. İlk evlendiğimiz zamanlar bu konu yüzünden kendimi de eşimi de çok huzursuz ettim ne yazık ki, siz böyle yapmayın. Artık "kıskançlığından çatlasın ohh" diyorum ve üstüne keyif kahvemi içiyorum. Kendinize güvenin, 3.kişiler yüzünden kendinizi de eşinizi de huzursuz etmeyin :)Merhaba. 3 aylık evliyim. Kayınvalidem ve görümcemle ilgili sıkıntılarım var fakat eşimle paylaşamıyorum çünkü duymak istemiyor. Görümcem evli ve çocuğu var buna rağmen whtsp profil fotosunda eşim var... Çoğu zaman pozitif gözükseler de rol yaptıklarından eminim. En ufak bir durumda çok ince laf dokunduruyorlar, ben hassas bir insanım ve daha önce hiç böyle konulara şahit olmadım, eşime karşı bile soğutuyor beni bu durum. Kayınvalidem ve görümceme tam anlamıyla nasıl mesafe koyabilirim, evliliğim etkilenmeden?
Olur neden olmasın. İlla vıcık vıcık ilişki olmak zorunda değil. Onların derdi eşinizi elinde tutmaya çalışıyorlar. Araya mesafe koymak istemiyorlar. Bu tarz insanlar adamı özellikle şımartırlar ki karısına karşı ego yapsın diye. Bakın siz eşinize durumu söylüyorsunuz adam sizi sallamıyor çünkü şımarmış. Sen sevmesen de beni sevecek birileri var modunda. Onların istediği de sizin bu duruma düşmeniz. Bence bu durumu çok takıyormuş gibi yapmayın. Hatta ben olsam onlara derdim kiBana anlatma onlarla çöz, samimi olmak zorunda değilsin diyor. Ama mesafe koyarsam huzurumuz olur mu?
Aynen. Evde yüzüne bakılmayan erkek çocuğu evlenince ballı oluyor.Kardeşi de eminim evlendiğinde aklına gelmiştir.
Profil resminde kardeşini koymakta nasıl bir akıl anlam veremedim.
:) seni anlamak zorunda değilim sen de beni :)Evli ve çocukluyum ve whatsapp profil fotom erkek kardeşim.kardeşim evlenince silmelimiyim ?tavsiyen ne?
15 yıldır evliyim,evli olmam aileme olan yakınlığımı değiştirmedi.benimle evlendiği için de anasının bacısının sevgisinin ve de tavrının değişmesini de beklemedim.
Sorun tam olarak ne?gerçekten anlamadım!!
Profil fotonuz sadece erkek kardeşiniz mi? İkiniz falan mısınız?Evli ve çocukluyum ve whatsapp profil fotom erkek kardeşim.kardeşim evlenince silmelimiyim ?tavsiyen ne?
15 yıldır evliyim,evli olmam aileme olan yakınlığımı değiştirmedi.benimle evlendiği için de anasının bacısının sevgisinin ve de tavrının değişmesini de beklemedim.
Sorun tam olarak ne?gerçekten anlamadım!!
Doğru nokta!!!!Olur neden olmasın. İlla vıcık vıcık ilişki olmak zorunda değil. Onların derdi eşinizi elinde tutmaya çalışıyorlar. Araya mesafe koymak istemiyorlar. Bu tarz insanlar adamı özellikle şımartırlar ki karısına karşı ego yapsın diye. Bakın siz eşinize durumu söylüyorsunuz adam sizi sallamıyor çünkü şımarmış. Sen sevmesen de beni sevecek birileri var modunda. Onların istediği de sizin bu duruma düşmeniz. Bence bu durumu çok takıyormuş gibi yapmayın. Hatta ben olsam onlara derdim ki"Yaaa siz ne kadar iyisiniz eşime karşı bu kadar iyi olmanız çok hoşuma gidiyor. Sayenizde sevgi dolu çok kibar bi adam bana aynısını yansıtıyor, hiç bir konuda beni kırmıyor. Benimle olan aile bağı çok kuvvetli " derdim Çok fenayım
Bence de , kendisi de tuhaf bir durum içinde olduğunu kabul etmeli.Profil fotonuz sadece erkek kardeşiniz mi? İkiniz falan mısınız?
Sadece kardeşinizse ciddi ciddi "tuhaf" olduğunuzu düşünürüm çünkü. Bunun bağ ile sevgi ile falan alakası yok.
Sizin profilinizde kardeşinizin tek fotosunun işi ne? Amaç ne? Çok absürt...
Bence de , kendisi de tuhaf bir durum içinde olduğunu kabul etmeli.Profil fotonuz sadece erkek kardeşiniz mi? İkiniz falan mısınız?
Sadece kardeşinizse ciddi ciddi "tuhaf" olduğunuzu düşünürüm çünkü. Bunun bağ ile sevgi ile falan alakası yok.
Sizin profilinizde kardeşinizin tek fotosunun işi ne? Amaç ne? Çok absürt...
Çok kıymetli cevabınız... çok teşekkür ederim.ben yazdıklarınızda çok bir kötü niyet görmedim, evliliğin en başlarında herkes birbirine batar kabul. çünkü herkes kendi ailesi nasıl davranılıyorsa öyle olsun ister ve bu zamana kadar her şeyi kendi ailesinden gördüğü için kendi ailesini melek görür. en başta bir birbirine uyum sağlama süreci yaşanır. bende eşim sesini çıkarmıyor diye ilk zaman yanlış gördüğüm her şeyi söylerdim, sonra dile getirdiğim için kendimi daha da dolduruşa getirirdim içten içe bunu farkettim. evleneli 2 sene oldu, artık herkesin huyu suyu başkadır diye düşünüyorum ve eşime dile bile getirmiyorum hatta yanlış görmemeye çalışıyorum. hiçbir anne zaten oğlunun kızının mutsuz olmasını istemez. görümceniz kardeşinin fotoğrafını koymuş, ben o yaşta olsam koyar mıydım koymazdım ama problem olan bir şey değil. insanlar kardeşlerini de çocukları gibi görüyor, ellerinde büyüyor sonuçta. evinize alıp sevdiği bir şeyi mi getirmiş. bu da problem değil. ama sonradan mesaj atması gereken eşinizmiş, siz kibar olmaya çalışmışsınız buna da gerek yok. bence canınızı sıkmayın, olumlu bakmaya başladığınız an saçma olduğunu göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?