Maalesef benim görümcem ve kayınvalidemde eşime çok düşkünü eşimde onlara çok düşkün herşeye karışmaya çalışırlar çaktırmadan laf sokmaya çalışırlar bende sinir oluyorum eşim kabul etti laf sokmaya çalıştıklarını herşeye karıştıklarını ama birşey demiyor kalp kıramazmış ne dese alınırmışlar yani tek değilsin maalesef böyle insanlar çokMerhaba. 3 aylık evliyim. Kayınvalidem ve görümcemle ilgili sıkıntılarım var fakat eşimle paylaşamıyorum çünkü duymak istemiyor. Görümcem evli ve çocuğu var buna rağmen whtsp profil fotosunda eşim var... Çoğu zaman pozitif gözükseler de rol yaptıklarından eminim. En ufak bir durumda çok ince laf dokunduruyorlar, ben hassas bir insanım ve daha önce hiç böyle konulara şahit olmadım, eşime karşı bile soğutuyor beni bu durum. Kayınvalidem ve görümceme tam anlamıyla nasıl mesafe koyabilirim, evliliğim etkilenmeden?
Ama Sizi yeri geldiğinde kırıyordur belkiMaalesef benim görümcem ve kayınvalidemde eşime çok düşkünü eşimde onlara çok düşkün herşeye karışmaya çalışırlar çaktırmadan laf sokmaya çalışırlar bende sinir oluyorum eşim kabul etti laf sokmaya çalıştıklarını herşeye karıştıklarını ama birşey demiyor kalp kıramazmış ne dese alınırmışlar yani tek değilsin maalesef böyle insanlar çok
Evet tabikide kırıyor ve kv ve görümcede aynı şekilde zaten kırmamaya çalışsa öyle davranmazlar maalesef insanlar çok bencilAma Sizi yeri geldiğinde kırıyordur belki
işte konu burda ayrılıyor,Maalesef benim görümcem ve kayınvalidemde eşime çok düşkünü eşimde onlara çok düşkün herşeye karışmaya çalışırlar çaktırmadan laf sokmaya çalışırlar bende sinir oluyorum eşim kabul etti laf sokmaya çalıştıklarını herşeye karıştıklarını ama birşey demiyor kalp kıramazmış ne dese alınırmışlar yani tek değilsin maalesef böyle insanlar çok
Evet doğru değil ben de sevdiği için değil herşeye karışıp burnunu sokmaya meraklı olduklarını biliyorum ama eşimden kaynaklı dur diyemıyorum pandemiden dolayı çok sık görüşmemeye çalışıyorum ama telefondan yetişmeye çalışıyorlar bu zamanda malesef ben elimden geldiğince karıştırmamaya çalışıyorum birazda eşten kaynaklı onun dur demesi gerekiyorişte konu burda ayrılıyor,
düşkün olmaları seni eleştirmelerini veya hayatınıza karışmalarını gerektirmemeli, bu doğru değil.
sevgilerini böyle mi gösteriyor insanlar, yoksa bunu kullanarak bazı şeylere hükmetmeye mi çalışıyorlar, bunu ayırdetmek gerekiyor.
benim de sevdiğim çok insan var, çoğunu uzaktan seviyorum aramızda mesafeler, yollar var, artı pandemi var çoğuyla bir senedir görüşmüyoruz bile
veya hayatlarını en ince ayrıntısına kadar merak etmiyorum.
bu onları sevmediğim, yanlarında olmadığım anlamına gelmiyor !
Ahahaha benimkide böyleEvli ve çocuklu. Whtsp resminde eşim var sadece tek fotoğrafı?????
Su görümceyi savunanlar da evli barkli olduğu halde evli barkli kardeşinin fotoğrafını tek profiline koyanlar heraldeEvli ve çocuklu. Whtsp resminde eşim var sadece tek fotoğrafı?????
Daha neler gorucez neler neler. Benim de evliligimin 1.5 yılında edindiğim tecrübe. Eşine birakmadan kendi problemini kendin çozeceksin, laf duyduğunda "sen hayırdır?" Demeyi bileceksin. Ben artık eşimi aradan kaldırdım yanlış bir davranışlarında tepkimi koyuyorum lafımı da esirgemiyorum, buny eşim sorun yaparsa ona da tepkimi koyuyorum ben mutlu olmak için evlendim birileri benimle uğraşıp üzsün diye değil. Bu adamlar Brad Pitt değil sonuçta biri oğluş oğluş biri kardeşim kardeşim alsınlar başlarına çalışanlar oğluşlarını , lütfen kendine dert etme.En ufak şey beni çok etkiliyor.. 3 aylık evliyim hiç haketmiyorum hayatımda daha önce hiç böyle tuhaf davranışlar görmeidm.
çok haklısınızSu görümceyi savunanlar da evli barkli olduğu halde evli barkli kardeşinin fotoğrafını tek profiline koyanlar heralde
Daha neler gorucez neler neler. Benim de evliligimin 1.5 yılında edindiğim tecrübe. Eşine birakmadan kendi problemini kendin çozeceksin, laf duyduğunda "sen hayırdır?" Demeyi bileceksin. Ben artık eşimi aradan kaldırdım yanlış bir davranışlarında tepkimi koyuyorum lafımı da esirgemiyorum, buny eşim sorun yaparsa ona da tepkimi koyuyorum ben mutlu olmak için evlendim birileri benimle uğraşıp üzsün diye değil. Bu adamlar Brad Pitt değil sonuçta biri oğluş oğluş biri kardeşim kardeşim alsınlar başlarına çalışanlar oğluşlarını , lütfen kendine dert etme.
Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Ooo 3 ayda bu muhabbetler başladıysa bir ömür bitmez artık .abisinin resminin profilde olması sizi ilgilendirmez ki sonuçta yabancı bir kadın değil . Bazı şeyleri görmezden gel ya da sende onlarla inatlaş böyle inatlaşma bir ömür sürsünMerhaba. 3 aylık evliyim. Kayınvalidem ve görümcemle ilgili sıkıntılarım var fakat eşimle paylaşamıyorum çünkü duymak istemiyor. Görümcem evli ve çocuğu var buna rağmen whtsp profil fotosunda eşim var... Çoğu zaman pozitif gözükseler de rol yaptıklarından eminim. En ufak bir durumda çok ince laf dokunduruyorlar, ben hassas bir insanım ve daha önce hiç böyle konulara şahit olmadım, eşime karşı bile soğutuyor beni bu durum. Kayınvalidem ve görümceme tam anlamıyla nasıl mesafe koyabilirim, evliliğim etkilenmeden?
Aşamadigin durum olunca paylaş ama ben paylaşmadım dedim geçer böyle şöyle suçlu ben oldum biranda onlar iyi gözükür hiç sorun yoktu ağzından hiç duymadım olur biranda abartmış olmuş olursun senİlaç gibi geldi söyledikleriniz. Yani eşimle hiç paylaşmayayım dimi. Çünkü paylaştıkça şikayet gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?