Görümcem ve benim diş fırçam :(

Hastaliklibebeto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
20
1
0
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:

En garantilisi bir tane fazladan firca alip bak sana bunu aldim rahat et diyerek size geldikçe gorumcenizin onu kullanmasini sağlayin. Sizde durur o firca devamli.
Kendi diş fircanizi da yenileyin içiniz rahat etsin. Gorumceniz geldikçe odanizda muhafaza edersiniz en kotu ihtimal. Tatlilikla da mesele cozulur

ama beni fırçalamadım diye tersledi ya yine terslerse:26:

Ben eğer şüphelensem bir daha kullanmam.su damliyor diyosun daha ne olsun..çok iğrenç bir olay Allah sabır versin

Ama hem onlar gelmeden yenisini takıyorum hemde gittiklerinde buna para mı dayanır bir çözümü olmalı. Diş fırçanı da nereye kaldırımım çok saçma:44:

Tatlim dis fircani kaldirmazsan kullanaacak ee kaldirmayip ne yaoacaksin. İllaki bir yer vardir. Hem bakarki fircan yok anlayip utanir belki. Tuvalet kagidi icinde yedekte azalmis rulon olsun onu tak diycem ama bu asil sacma olur... ugrasmaya deymez. Tu alet kagidi noluyo diyede soramazsin zaten.

Iki kişiyiz eşim ve ben iki fırça var ama çoğunlukla fırçalarınızı ıslak oluyor bana soruyor eşim hayır kullanmadım tabiki kendi fırçamı karıştırmam diyorum sonra benimkide ıslak oluyor ben ona soruyorum karıştırdın mı diye hayır diyor düşünüyorum sanırım kurumuyor sık fırçaladıgım icin Yada birinin ıslaklıgı digerine bulaşıyor Yada banyo yapınca sıcak havanın buharından dolayı karıştıgmadıgımız kesin fırçaları eve giden gelende yok zaten neyse işte sizde böyle bişey olabilirmi ? Yani onu da tiksinmesi lazım degilmi ?

Kapak alın diş fırçanıza o geldiğinde çantanıza atın hatta eşinizinkini de kaldırın kafanız rahat olsun wc kağıdınıda bilerekmi yapıyorki acaba

Eve gelen misafir için yedek diş fırçası bulundurabilirsin.
Tuvalet kağıdını zayıflığına bağlaman da ilginç ben pek alaka kuramadım

Diş fırçası ve tuvalet kağıdı canavarı bir görümce. Ona diş fırçanızı hediye edin. Tuvalet kağıdığını da ortadan kaldırın. Eskiden tuvalet kağıdı mı vardı.

Son düzenleme:
E at fırçanı ne diye kullanmaya devam ediyorsun ki. O şüpheyle ağzına süremez insan o fırçayı. Tuvalet kağıdını da kullanmıştır, regldir ne bileyim belli bir şey için kullanmıştır. Hususi parçalayıp atacak değil ya. Fırçalarınızı o gelince yatak odanıza saklayın.

Son düzenleme:
belki seni gıcık etmek için mahsuscuktan yapıyordur diş fırçanı ıslatıyordur, tuvalet kağıdını da salıyordur iyice aranız nasıldır?

Yillat once bi siteden bisey okumustum. Kadin keendine kotu davranan kocasinin dis fircasiyla tuvaleti silip yerine koyuyormus. Senin gorumce de boyle biey yapiyo olmasin o islaklik ne olaki.

belki seni gıcık etmek için mahsuscuktan yapıyordur diş fırçanı ıslatıyordur, tuvalet kağıdını da salıyordur iyice aranız nasıldır?

Yok yok kasıtlı ıslama olamaz çünkü nefesinde çok ferah oluyor normalde pek ferah değilde ordan biliyorum aramızda eh işte şöyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…