- Konu Sahibi Hastaliklibebeto
-
Ama hem onlar gelmeden yenisini takıyorum hemde gittiklerinde buna para mı dayanır bir çözümü olmalı. Diş fırçanı da nereye kaldırımım çok saçma:44:Dis fircanizi kaldirin o geldiginde. Tuvalet kagidina pek yapacak bisey yok.
:) fırça da ıslaksa kullanıyor demek ki canım ya :) tuvalet kağıdına napıyo acaba merak ettim :)
ama beni fırçalamadım diye tersledi ya yine terslerse:26:En garantilisi bir tane fazladan firca alip bak sana bunu aldim rahat et diyerek size geldikçe gorumcenizin onu kullanmasini sağlayin. Sizde durur o firca devamli.
Kendi diş fircanizi da yenileyin içiniz rahat etsin. Gorumceniz geldikçe odanizda muhafaza edersiniz en kotu ihtimal. Tatlilikla da mesele cozulur
Ama hem onlar gelmeden yenisini takıyorum hemde gittiklerinde buna para mı dayanır bir çözümü olmalı. Diş fırçanı da nereye kaldırımım çok saçma:44:
Eve gelen misafir için yedek diş fırçası bulundurabilirsin.
Tuvalet kağıdını zayıflığına bağlaman da ilginç ben pek alaka kuramadım
Yillat once bi siteden bisey okumustum. Kadin keendine kotu davranan kocasinin dis fircasiyla tuvaleti silip yerine koyuyormus. Senin gorumce de boyle biey yapiyo olmasin o islaklik ne olaki.
belki seni gıcık etmek için mahsuscuktan yapıyordur diş fırçanı ıslatıyordur, tuvalet kağıdını da salıyordur iyice aranız nasıldır?
ama beni fırçalamadım diye tersledi ya yine terslerse:26:
Hani tuvalet kağıdıyla temizleyeceği yer az olur manasında demmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?