Teşekkür ederin ilginiz içinsenam sen nasılsın canım
bir gelişme var mı eşinle ilgili
konu sahibi arkadaşım neden ağzının payını vermediniz onların
bencede heryerden engelleyin gitsin
Abla her şey olabilir. Yani kv'ni de, görümceni de en iyi sen tanırsın.Benim aklıma birde şöyle bişiy geliyor
acaba diyorum kv yüzü yumuşak o benle iyi diye
kv yapmadığı kaynanalığı görümcelermi yapmak istiyor.
hayır yapmadı bu zamana kadar bu seferki tutunmlarına şaşdım kaldımAbla her şey olabilir. Yani kv'ni de, görümceni de en iyi sen tanırsın.
Kv şimdiye kadar hiç laf sokma gibi şeyler yapmadı mı abla?
Gitme abla bir daha gitme onların bulunduğu yere
Susma tabi, zaten biz sustukça tepemize çıkıyorlar.hayır yapmadı bu zamana kadar bu seferki tutunmlarına şaşdım kaldım
hayırlısı ama bana bir daha böyle bişiy yaparlarsa artık susmuycam sonucu ne olursa olsun
zaten sabahı benden oğluna dert yanmış bunuda kızımdan öğrendimSusma tabi, zaten biz sustukça tepemize çıkıyorlar.
Kv kızının davranışından rahatsız olsaydı illa ki sesi çıkardı. Belli ki, onun da hoşuna gitti sana yapılanlar.
Oooo tamam belli oldu, görümce hanım annesinden yüz buluyor da bunları yapıyor.zaten sabahı benden oğluna dert yanmış bunuda kızımdan öğrendim
işte bir tek onu diyebildim başkada hiç bişiy diyemedimGörümcen terbiyesizin tekiymiş demekki ne kadar betersiniz ki abinizin ilk karısıda sizden kaçmıştır kesin deseydin eşin sana destek çıkmadı mı kız kardeşine kızmadı mı
Boyle resmin hic bi yerinde yer almazdim.seviyesiz insanlarla asla ayni ortamda bulunmam.bana oyle yapsalardi alirim cantami gider otelde kalirdim.kocamin butun sulalesi gelse vazgecmezdim.siz cok yuz goz olmussunuz
iyi niyet her zaman bböyledir cnım kayıp mayıp değiller canım :Sgörümcem kaynanam kayıp diye okudum
ya bişey sorcam karşindakine iyi davraninca neden ezikleme dişlama durumuna düşüyoruz...
kp yazdin o yüzden kayip diye okurumişte bir tek onu diyebildim başkada hiç bişiy diyemedim
kendime kızıyorum su anda neden diyorum neden ortalığı yıkmadın
neden kp sormadın bana bunlar yapılırken o kızına ne oluyor demedi ama
dedimya kıymetlisi ailenin o işi maaşı çok iyi yiyorlar onu toplu
onlar köprüleri atarlarmı
iyi niyet her zaman bböyledir cnım kayıp mayıp değiller canım :S
:)))kp yazdin o yüzden kayip diye okurumgörümcek kv kp yazsa anlarim
egoları canım mutlu olurlar olmazlarmı sanıyon yeterki kendi egoları tatmin olsun gitme canım evinede alma engelle gitsin sen bi kez geldin dünyaya aynı şeyleri yaşadım ve aynı hiç seviyelerine düşmeyim dedim ama burdaki kadınlar gözümü açtı şimdi kimseyle konuşmuyorum gitmiyorum kayınvaldem kanserden vefat ettibir insan bunu kardeşine nasıl yapar hadi ben elim ama kardeşleri bu sebebten hadi oldu huzur kaçtı boşandık
nasıl mutku olcaklar ?
yok canım kızlarına ses etmiyor anası neyse danasıda odurBenim aklıma birde şöyle bişiy geliyor
acaba diyorum kv yüzü yumuşak o benle iyi diye
kv yapmadığı kaynanalığı görümcelermi yapmak istiyor.
Bende görüşmüyorum canım işin komik tarafı sorun yaşamadığımegoları canım mutlu olurlar olmazlarmı sanıyon yeterki kendi egoları tatmin olsun gitme canım evinede alma engelle gitsin sen bi kez geldin dünyaya aynı şeyleri yaşadım ve aynı hiç seviyelerine düşmeyim dedim ama burdaki kadınlar gözümü açtı şimdi kimseyle konuşmuyorum gitmiyorum kayınvaldem kanserden vefat etti
inan 6 ay kendime gelemedim eşimde çok savunmadı sonra özür diledi ama işteBende görüşmüyorum canım işin komik tarafı sorun yaşamadığım
ankaradaki görümcemde bana tavır almış bermuda şeytan üçgeni gibilir maşallah.
ama ne halleri varsa görsünler inan artık umrumda bile değiller.
eşimde üzerime çok gelirse sonuçlarına katlanır.
çok yıprandım bu sene.aşırı çok..
kendilerini o kdar iyi belli etillerki ne yapsalar bu kadar nefret ettiremezlerdi inan bana.yok canım kızlarına ses etmiyor anası neyse danasıda odur
bende takıntı oldu akşam onlarla yatıyom sabah misal 5 de uyandım işe gidine kadar beynimde hep bir sorgulamainan 6 ay kendime gelemedim eşimde çok savunmadı sonra özür diledi ama işte
:))bende takıntı oldu akşam onlarla yatıyom sabah misal 5 de uyandım işe gidine kadar beynimde hep bir sorgulama
yargılama kendimide yargılıyorum o yuzden bakıyorumda gidişat iyiye gitmiyor.bırakdım ne halleri varsa görsünler.
sende takılma canım ayrıca eşiminde eşininde savunmasına gerek yok kendimizi bundan sonra kendimiz savunalım.
aslında olması gereken oydu canım ama dediğim gibi o an nabzımresmen sabrın sınanmış. bir de panikli biri için daha zor bir durummuş.
keşke kızınızı yollayıp siz gitmeseydiniz. ya da onu bırakıp siz tatil yapsaydınız o bölgede.
neyse artık gitmezsiniz.
ama eşin çok ayıp etmiş. ne demek biri kardeşim biri eşim??
kim haklıysa hakkını verecekti.
tabi sen de ağızlarının payını verip basıp gelecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?