görümcem kaynanam kp :(

senam sen nasılsın canım
bir gelişme var mı eşinle ilgili

konu sahibi arkadaşım neden ağzının payını vermediniz onların
bencede heryerden engelleyin gitsin
Teşekkür ederin ilginiz için
Eşim 13. Gün ( Kadir gecesiydi) bana mesaj attı SMS olarak çünkü onu WhatsApp üzerinden engellemiştim ama normal yoldan engellememiştim
Hiçbir şey olmamış gibi en büyük kızıma izne gelen arkadaşıyla kargoya verdirdiği cep telefonunu sordu geldi mi diye ( ki bu onun özür dileme şekildir birşey olmamış gibi davranır) bende mübarek gün hürmetine normal cevap verdim
O günden beri yazıyor arıyor kısa cevaplar veriyorum beklediğim bir maddi olay var sabrediyorum
Kendisi düzelsin dönsün beni anlasın elbette çok isterim bir yuva kolay kurulmuyor
Ama ne olur nasıl olur bilmiyorum rabbime bıraktım

Boyle resmin hic bi yerinde yer almazdim.seviyesiz insanlarla asla ayni ortamda bulunmam.bana oyle yapsalardi alirim cantami gider otelde kalirdim.kocamin butun sulalesi gelse vazgecmezdim.siz cok yuz goz olmussunuz

görümcem kaynanam kayıp diye okudum
ya bişey sorcam karşindakine iyi davraninca neden ezikleme dişlama durumuna düşüyoruz...

Benim aklıma birde şöyle bişiy geliyor
acaba diyorum kv yüzü yumuşak o benle iyi diye
kv yapmadığı kaynanalığı görümcelermi yapmak istiyor.
Abla her şey olabilir. Yani kv'ni de, görümceni de en iyi sen tanırsın.
Kv şimdiye kadar hiç laf sokma gibi şeyler yapmadı mı abla?
Gitme abla bir daha gitme onların bulunduğu yere

Abla her şey olabilir. Yani kv'ni de, görümceni de en iyi sen tanırsın.
Kv şimdiye kadar hiç laf sokma gibi şeyler yapmadı mı abla?
Gitme abla bir daha gitme onların bulunduğu yere
hayır yapmadı bu zamana kadar bu seferki tutunmlarına şaşdım kaldım
hayırlısı ama bana bir daha böyle bişiy yaparlarsa artık susmuycam sonucu ne olursa olsun

hayır yapmadı bu zamana kadar bu seferki tutunmlarına şaşdım kaldım
hayırlısı ama bana bir daha böyle bişiy yaparlarsa artık susmuycam sonucu ne olursa olsun
Susma tabi, zaten biz sustukça tepemize çıkıyorlar.
Kv kızının davranışından rahatsız olsaydı illa ki sesi çıkardı. Belli ki, onun da hoşuna gitti sana yapılanlar.

Susma tabi, zaten biz sustukça tepemize çıkıyorlar.
Kv kızının davranışından rahatsız olsaydı illa ki sesi çıkardı. Belli ki, onun da hoşuna gitti sana yapılanlar.
zaten sabahı benden oğluna dert yanmış bunuda kızımdan öğrendim

Görümcen terbiyesizin tekiymiş demekki ne kadar betersiniz ki abinizin ilk karısıda sizden kaçmıştır kesin deseydin eşin sana destek çıkmadı mı kız kardeşine kızmadı mı
işte bir tek onu diyebildim başkada hiç bişiy diyemedim

Boyle resmin hic bi yerinde yer almazdim.seviyesiz insanlarla asla ayni ortamda bulunmam.bana oyle yapsalardi alirim cantami gider otelde kalirdim.kocamin butun sulalesi gelse vazgecmezdim.siz cok yuz goz olmussunuz

kendime kızıyorum su anda neden diyorum neden ortalığı yıkmadın
neden kp sormadın bana bunlar yapılırken o kızına ne oluyor demedi ama
dedimya kıymetlisi ailenin o işi maaşı çok iyi yiyorlar onu toplu
onlar köprüleri atarlarmı

görümcem kaynanam kayıp diye okudum
ya bişey sorcam karşindakine iyi davraninca neden ezikleme dişlama durumuna düşüyoruz...
iyi niyet her zaman bböyledir cnım kayıp mayıp değiller canım :S

kp yazdin o yüzden kayip diye okurum görümcek kv kp yazsa anlarim

bir insan bunu kardeşine nasıl yapar hadi ben elim ama kardeşleri bu sebebten hadi oldu huzur kaçtı boşandık
nasıl mutku olcaklar ?
egoları canım mutlu olurlar olmazlarmı sanıyon yeterki kendi egoları tatmin olsun gitme canım evinede alma engelle gitsin sen bi kez geldin dünyaya aynı şeyleri yaşadım ve aynı hiç seviyelerine düşmeyim dedim ama burdaki kadınlar gözümü açtı şimdi kimseyle konuşmuyorum gitmiyorum kayınvaldem kanserden vefat etti

Bende görüşmüyorum canım işin komik tarafı sorun yaşamadığım
ankaradaki görümcemde bana tavır almış bermuda şeytan üçgeni gibilir maşallah.
ama ne halleri varsa görsünler inan artık umrumda bile değiller.
eşimde üzerime çok gelirse sonuçlarına katlanır.
çok yıprandım bu sene.aşırı çok..

inan 6 ay kendime gelemedim eşimde çok savunmadı sonra özür diledi ama işte

inan 6 ay kendime gelemedim eşimde çok savunmadı sonra özür diledi ama işte
bende takıntı oldu akşam onlarla yatıyom sabah misal 5 de uyandım işe gidine kadar beynimde hep bir sorgulama
yargılama kendimide yargılıyorum o yuzden bakıyorumda gidişat iyiye gitmiyor.bırakdım ne halleri varsa görsünler.
sende takılma canım ayrıca eşiminde eşininde savunmasına gerek yok kendimizi bundan sonra kendimiz savunalım.

:))

resmen sabrın sınanmış. bir de panikli biri için daha zor bir durummuş.
keşke kızınızı yollayıp siz gitmeseydiniz. ya da onu bırakıp siz tatil yapsaydınız o bölgede.
neyse artık gitmezsiniz.
ama eşin çok ayıp etmiş. ne demek biri kardeşim biri eşim??
kim haklıysa hakkını verecekti.
tabi sen de ağızlarının payını verip basıp gelecektin.

aslında olması gereken oydu canım ama dediğim gibi o an nabzım
o kadar çıktıki kendimden korkdum vermeme gereken tepkileri veremedim.
evet sizin yazdığınız gibi olmalydı kızımızı annesine bırakıp biz tatile,
gitmeliydik.artık geçmiş ola bir nusibet bin nasihattan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…