• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem kaynanam kp :(

Hiİç kimse kusura bakmakdan geri durmasin lutfen dişlerini ellerine dokerdim
Evime donerdim ne üç günü 3.dk çok bile onlara
Koca.namzette çok afkurursa söylenecek söz belli
Amaaan abartma Muğla'da kaldı hepsi isterseler daha gorusmesinler bende sıkma canını aile arasında olur böyle şeyler!

1. Eşin neden kaçtığı belli bu mangallarla uğraşılmaz sen kimseyi kırmamaya devam edersen çok katılırsın benim görümce de böyleydi sürekli aba altından sopa göstermeler falan şimdi destursuz konusamiyor o terbiyesizse sen daha terbiyesiz ol yoksa daha cok aglarsin
merhaba arkadaşlar,

Bayramım zehir geçti.Çok düşündüm yazıp yazmamak konusunda ama sizin fikirleriniz benım için çok önemli.
benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var onlar muğlada oturuyorlar.kızımız bizimle yaşıyor ama. bayram girmeden annesi geliyormusun geliyormusun günde elli kere aradı bende dayanamadım eşime haydi gidelim madem hem annen babanda sevinir sana çok düşkünler dedim.maddi olarakda aslında müsait değildik ama kızımız annesini görsün diye böyle bir fedekarlık yaptık.

neyse gittik..gittiğimiz ilk an sorunlar başladı.benimle bal börek olan görümcelerim bu gittiğimde bana yapmadıklarını bırakmadılar şakayla karışık laf sokmamı ararsınız neyse sustum büyüklük bende kalsın dedim diğer görümce gelene kadar idare ettim.diğer görümcede gelince bunlar bir birlik olup beni bir ezmeye çalışmalar neymiş bunların birde çok büyük ablaları var o kayınpederi sofradan kalkmadan yemek yemezmiş mış müş.hala elim ayağım titriyor.yemek pişecek tamam bende o evin geliniyim ama kalk kız gelinnnnnnn diye hitap etmeler.çok kahrıma gitti.mutfakdan çıkmadım.sofrada görümcenin paşaları baş köşede oturdu ben yer bulduysam yedim bulamadıysam yemedim.benmi oraya misafir gittim onlarmı bana misafir geldi bilemedim.buda mühim değil yeterki huzur olsun.
sonra kucuk görümcem bana birşeyden bahane edip bağırmaya başladı ama bagırırkende nasıl ağlıyor ben zaten panik atak hastasıyım kalbim yerinden çıkacak sandım o kadar kötü oldumki sol tarafım uyuştu.
kendimden geçmişim ben bir daha muğlaya gelmem diye ağlamaya başladım.kendimi kimsesiz yanlız hisettim.vay ben nasıl böyle dermişim.çok terbiyesiz ahlaksızmışım.
kp sessiz kaldı oralı bile olmadı.çünki o görümcem kp kıymetlisi.
sabahıda gemzeye gidilcek görümce vurdu kapıları eşime hakaret ede ede gitti.evden.sen erkek olsan karını döverdin dedi.birde.

sabahı ayagımı cam kesti görümce bana ohhh canıma değsin benle uğraşırmısın dedi şakayla güya bende ne güzel kurtulursunuz işte dedim aman benim senle işim olmaz senedennnn seneye görüyom abim kurtulur ama demesinmi...beynimden vurulmuşa döndüm.
daha buraya yazmak istemediğim ne aşşağılamalar neler oldu.
ağlaya ağlaya 3 gün geçirdim evime döndum ama psikolojım allak bullak.
şimdi bana ammada şımarık nazlısın diyeceksiniz belkide ama ben hayatımda bırakın görümcemi kimseyi kırmadım konuşurken bin kez düşündüm kendime almadığım şeyleri durumu yok diye görümcelerime cocuklarına aldım.böyle bir dışlanma ve eziklenme görünce hazmedemedim.
amma doluymuşum.uzun oldu kusura bakmayın
benım nasıl bir tavır sergilememi önerirsiniz.

teşekkürler.

yağmur.

B
merhaba arkadaşlar,

Bayramım zehir geçti.Çok düşündüm yazıp yazmamak konusunda ama sizin fikirleriniz benım için çok önemli.
benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var onlar muğlada oturuyorlar.kızımız bizimle yaşıyor ama. bayram girmeden annesi geliyormusun geliyormusun günde elli kere aradı bende dayanamadım eşime haydi gidelim madem hem annen babanda sevinir sana çok düşkünler dedim.maddi olarakda aslında müsait değildik ama kızımız annesini görsün diye böyle bir fedekarlık yaptık.

neyse gittik..gittiğimiz ilk an sorunlar başladı.benimle bal börek olan görümcelerim bu gittiğimde bana yapmadıklarını bırakmadılar şakayla karışık laf sokmamı ararsınız neyse sustum büyüklük bende kalsın dedim diğer görümce gelene kadar idare ettim.diğer görümcede gelince bunlar bir birlik olup beni bir ezmeye çalışmalar neymiş bunların birde çok büyük ablaları var o kayınpederi sofradan kalkmadan yemek yemezmiş mış müş.hala elim ayağım titriyor.yemek pişecek tamam bende o evin geliniyim ama kalk kız gelinnnnnnn diye hitap etmeler.çok kahrıma gitti.mutfakdan çıkmadım.sofrada görümcenin paşaları baş köşede oturdu ben yer bulduysam yedim bulamadıysam yemedim.benmi oraya misafir gittim onlarmı bana misafir geldi bilemedim.buda mühim değil yeterki huzur olsun.
sonra kucuk görümcem bana birşeyden bahane edip bağırmaya başladı ama bagırırkende nasıl ağlıyor ben zaten panik atak hastasıyım kalbim yerinden çıkacak sandım o kadar kötü oldumki sol tarafım uyuştu.
kendimden geçmişim ben bir daha muğlaya gelmem diye ağlamaya başladım.kendimi kimsesiz yanlız hisettim.vay ben nasıl böyle dermişim.çok terbiyesiz ahlaksızmışım.
sabahıda gemzeye gidilcek görümce vurdu kapıları eşime hakaret ede ede gitti.evden.sen erkek olsan karını döverdin dedi.birde.

sabahı ayagımı cam kesti görümce bana ohhh canıma değsin benle uğraşırmısın dedi şakayla güya bende ne güzel kurtulursunuz işte dedim aman benim senle işim olmaz senedennnn seneye görüyom abim kurtulur ama demesinmi...beynimden vurulmuşa döndüm.
şimdi bana ammada şımarık nazlısın diyeceksiniz belkide ama ben hayatımda bırakın görümcemi kimseyi kırmadım konuşurken bin kez düşündüm kendime almadığım şeyleri durumu yok diye görümcelerime cocuklarına aldım.böyle bir dışlanma ve eziklenme görünce hazmedemedim.

teşekkürler.

yağmur.
bana göre gayet sabırlıymışsın benden daha sabırlıymışsın hemde.

merhaba arkadaşlar,

teşekkürler.

yağmur.
Ilk lafi yedigim gbi kalkar giderdim ben o evden daha neyi bekledinizki 3 gun kaldiniz orda allah bildgi gbi yapsin onlari resmen seni ezmisler.niyetleride kotu kocanla ayirmaya kadar gider bunlar evinden uzak tut bunlari aman haa

Sakin birdahada gorusmeyin yoksa bu sefer bunlar ailece seni dovmeyede kalkarlar ne karaktersizlermis ezdirme kendini

Eşiniz tarafsız değil,haksızlığa müdahale etmemekle taraf olmuş.Eşinize çok incindiğinizi anlatın.Özürü de görümcelerden önce eşinizden bekleyin.

Eşinizin kızına karşı naif tutumunuz çok hoşuma gitti.Sizi çok takdir ettim

sanırsın abi Brad pittt oluyor öyle şeyler cahil cuheyla çok eşinize nolursa olsun ailesini kötülemeyin birdahada katıyen gitmeyin sürekli bahane uydurun iyiki uzaksınız
dün akşam konu acıldı ben sana marmaristeki abine gidelim dedim sen gitmedin dedi keşke gitseydik dedi
oda pişman kurbanda asla gitmem senide götürmem deid bakalım

Bir daha o eve ASLA ayak basmazdım, peygamber sabrı varmış sizde.
bende her zaman öyleyim ama klap kırmak gönül yıkmak isemiyorum hamurum böyle istesemde yapamam

Ne demek ya... Ortada büyük bir haksızlık var. Alenen hor görüp acımasızca ezmişler. Bir hayvana bile yapılmaz bu muamele. Ne demek tarafsız kalmak yaa. Eşiniz haklı haksızı bilip haklıyı savunmalıydı. Bunlar nasıl zihniyet anlayamıyorum evlerden ırak olsun... :KK43:
Sizin için çok üzüldüm.
Bence gitmeyin bir daha.

ben görümceme takılmıştım takılmıycakmışım % 5 bendeymiş hata

kızının annesine de bunları mı yapmışlar?
siz tedbirli olun böyle devam edecekse evliliginiz bir çocuk daha ortada büyümesin.
eşinize de aldanmayın önünüzde bir bayram daha var.
gerçek yüzü bayram arefesin de çıkacak
size saygı duyup gelme mi diyecek
onlar benim ailem geliceksin mi

hah işte can alıcı yeri yakaladanız bence.bende tam emin olmasamda öyle
düşünüyorum aksini düşünmenin imkan ihtimali yok.

Seni böyle ezdiren bir adamın yanında neden duruyosun hala
2.evliliğim canım kolay değil bir yuva kurmak ve yıkmak sabır ediyorum

Sizi takdir ettim sabrınızdan dolayı. Ben olsaydım o görümcelerin kafa göz sağlam kalmazdı cidden nasıl ahlaksızlar yahu. Özür dileyerek söylüyorum ama eşinizi koca diye yanınızda dolaştırmayın ezik insan olan eşiniz bence. Siz silin onları sosyal medyadan eşiniz ağzını açarsa ilk karını ailen yüzünden kaçırmışsın bende mi gideyim deyin o cevap yeter ona. Ne sanıyorlar gelini ya anlamıyorum. Benim görümce bi defa dedi gelin iş yapar eder diye. Ona öyle güzel çemkirdim ki dedim babanın ananın evi yiyip içmeyi biliyorsun iş yapmayı da bileceksin. Benim ailem değil sende misafir değilsin diye. Sonra asla açmadı konuyu gelince o da oturmaz. Oturamaz zaten. Kocanıza güzel bir ders verin derim. Korksun biraz
sabahı patladım ağlaya ağlaya ne varsa içimde dökdüm tamam sen ne diyosan artık o dedi.
Eşin tanında olmadan görüşme ve bir daha evlerine gitme. Onlar gelirse, eşine söyle, hep yanında kalmaya dikkat etsin. Özür diletmek için arayabilir de onları.
aramazlar canım sanmam zaten aramasınlarda böyle inan çok rahatım
Siz ne yüce gönüllü bir insansınız sizin hakkınızı rabbimin katında ödeyemezler. Bence araya mesafe koyun zaten sizin gibi bir insanı haketmiyorlar. O ladar duygulandım ki anlatamam size benimde üvey annem var bana bir kere bile kızım demedi. Bir kere bile annene got gör demedi hep dövdü iteledi. Rabbim sizi bu dünyada da ahirette de en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah.
amin ecmain canım Rabbim seninde yanında olsun.
ben hiç bir zaman kul için bişey yapmadım Allah rızası için yaptım
o cocuk anadan babadan arı ona hiç anne eksikliğini yaşatmak istemedim.
ama çocuguda doldurup bana olmazı yaptırdılar ne saygısızlıklar yaptı beni çok seven çocuk
bende ciddi bir saygısızlık yaptığında uyardım diye kv eşime şikayet etmiş beni
benimde yüzüme bu cocıgu alıcam sizden ben bakıcam dedi.
düşünün durumu.
sen üvey annesin eziyetçi dedi resmen.

Terbiyesizler. Ben olsam hepsini sosyal medyadan engeller sonra arar icimdekileri soyler bidaha da gorusmezdim
yapıcam canım
zamanı var inan bana yaptıklarını yanlarına bırakmıcam

Hiçte tarafsız kalması lazım değildi.
Haklı olan sensin ve senin yanında durması gerekirdi.
Kardeşine de şöyle güzelce karşılık vermesi gerekirdi.
Ayrıca nazlı değil, çok çok sabırlısın.

ya bagırdı biraz sus mus dedi kardeşine ama banada anama babama ayıp ettin demekten geri kalmadı

Evet en büyük hata sizde böyle insanların karşısında susarsaniz onlar da tepenize çıkar saygı hakedene gösterilir bana biri böyle şeyler söyleyecek varrrr yaaaa bu arada eşiniz de nasıl bir insan ki sizi bu kadar ezdirmis o görümce hanım öyle söylediğinde ağzının ortasına iki tane yapistirsaymis ki görsün dövmek nasıl oluyor kendinize gelin biraz sesiniz çıksın yoksa daha çok aglarsiniz boyoelerine de bayrama filan gitmeyin herkes aile olamıyor demek ki.
ya birde ilk evliliği bu kardeşler yüzünden bitmiş.insan hiçmi ders almaz.

Eşiniz tarafsız değil,haksızlığa müdahale etmemekle taraf olmuş.Eşinize çok incindiğinizi anlatın.Özürü de görümcelerden önce eşinizden bekleyin.

Eşinizin kızına karşı naif tutumunuz çok hoşuma gitti.Sizi çok takdir ettim
çok teşekkür ederimm o yavrunun bir sucu yokki.onu korumam kollamam lazım.
zaten bana abla annem dediki sibel halna dikkat etsin yağmur ablan.kendini ondan korusun dedi dedi.
yazık.
beni korumaya çalışıyor.

Ne çirkef insanlarmış.
Madem eşiniz de 'görüşmemenize saygı duyacakmış'
Görüşmeyin bir daha.
Gitmeyin.
Bahaneniz mükemmel daha ne olsun, bunun fazlası fiziksel şiddet olurdu.
İğrenç insanlarmış.
allah korusun Rabbim kimseye böyle huzursuzluk yaşatmasın

Hm şey biraz ezik sünepe gördüm sizi konu sahibi :bicak:

rabbim sizi böyle bişeyle imtihan ederse siz ezik ve sünepe olmayın
hatta hasta ve sıkıntıda olan bir insana hakaret ederek çok dik ve terbiyesiz olun maşallah.

Sanki birşey eksik:işsiz:
eksik olan şey nedir soru cevap vereyim.

Ben de sizin gibi panik atak hastasiyim ve malesef kavga etmeyi beceremiyorum herseyi icime atip en son hastanelik oluyorum. Muhattap olmayin bu dengesizlerle. Biz hassas narin insanlariz bizi anlamalari mumkun degil. Hayatinizdan cikarin gitsin hicbisey sagliginizdan daha degerli degil

Beni o kadar güzel anlatmışsınızki edemiyorum Allah şahidim olsun nabzım o anda 180 200 ü buluyor kaç kez acillik oldum elimde değil kendimi savunamıyorum.

Ahh canım iki laf sokamadın mı su densızlere. Ben olsam neler derdım masallahh sabrına.

kendimce bişeyler dedim sadece ..... haklıymış kaçıp gitmekde dedim.tamam agır oldu ama bende insanım sabrım taştı

size yapılanlara karşı tavrınız sizin yapınız, biz burda ne kadar karşılığını ver kendini ezdirme desek de alışkın olmadığınız birşeyi yapamazsınız ama kesinlikle size yapılanlara katlanmak zorunda değilsiniz.. eşiniz şimdi istemezsen görüşme demiş ama şimdiden olayların geçmişte kaldığını da söylemiş. bir sonraki bayramda da geçen seneyi unut beraber gidelim derse şaşırmam. böyle terbiyesiz insanların değişmesi çok zor siz seviyenizi ve öz saygınızı koruyun. cevap veremiyorsanız en azından aynı ortama girmeyin. Allah yardımcınız olsun
yok cnm demez öyle dün bacısı aradı selam yolladı bana çemriken değil ama laf sokan selam yolladı aldım selamını Allah selamı ama selam yollamadım.

Neden sessiz kaldığını ben anladım çünkü daha önce böyle çirkefliği denk getmemişsin bende gördüm anlıyorum seni boşver insanlar kendi mutsuzlarını yediremeyip başkalarında mutsuz edip mutlu olmak istiyorlar sen yaradana havale et hem ne demişler "geline etme kızında bulursun üveye etme özünde bulursun" izle ve gör sadece...
hayatımda ben böyle bişey yaşamadım.ne ailemde gördüm nese eski evliliğimde gördüm.onlarından evatları var hemde hepsi erkek yaradan büyük.

Hiİç kimse kusura bakmakdan geri durmasin lutfen dişlerini ellerine dokerdim
Evime donerdim ne üç günü 3.dk çok bile onlara
Koca.namzette çok afkurursa söylenecek söz belli
Amaaan abartma Muğla'da kaldı hepsi isterseler daha gorusmesinler bende sıkma canını aile arasında olur böyle şeyler!
dedim zaten herşey orda kaldı bundan sonra senedennnnnn seneyeeeeeee selam dedim.

Eşiniz sizin ailenizin yanında böyle bir muamele görse bu cümleyi kurabilecekmiydi? Yani yenilir yutulur cinsten değil konuşmaları. Kim olsa rahatsız olurdu. Eşinize konuşmak kolay. Sizi üzmek istemem ama eşiniz orada "hoop ne oluyor,neden böyle davranıyorsunuz? Bu tavırlara devam ederseniz eşimi bir daha getirmem"demeliydi.
Ve deseydi kimse size böyle davranamazdı.
Kendin hallet,sorun etme demekle olmuyor.
Madem öyle susmayin verin ağızlarının payını,eşinizde birşey diyecek olursa ben hallettim işte sen birşey yapmıyorsun der geçersiniz.
Ayrıca mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin bir daha. Eşinize de gitmeyeceğinizi söyleyin. Kimsenin size böyle davranmaya hakkı yok.
ya bana diyorki görüşme gitme gelme ama kendini üzme.
bu kadar kısa ve net.
ama neymiş beni savunmuş kardeşine bagırmışmış.

Konu sahibi, olayınıza cok üzüldüm aslında karşılık vermeyısınız iyi olmuş. seviyelerine düşmeyin sakın en güzel cevap onları takmadıgını, umursamadıgını onlara göstermek ve hissettirmek tir yerinde olsam onlara inat esinle fotolarımı paylaşır güzel msjlar yazar gezmelere gidip fotolarımı paylasırdım kendilerini bu şekilde patlatırdım. Mutluluk pozları verirdim. onların yaninda aglaman kötü olmus onları takmadıgınızı bıseye saymadıgınızı gösterin. emın ol bu davranışın onları kudurttur öte yandan eşime ne hissettiğimı anlatıp tavrımı koyardım. Büyük ihtimal gorumceler ilk eşine de böyle şeyler yaptığından adam alışmış normal geliyor
bence normal gelmemesi lazım ilk eşine yaptılar o yavrucak ortada kaldı bari bunda yaptırmasın ama değilmi.

kardeşten ya da eşten taraf olmasın, haklıdan taraf olsun. Acaba, eşin seninle bir sıkıntısı olduğunda arayıp onlara mı anlatıyordu ki birdenbire sana tavır aldılar? Sosyal medyadan da engelle onları
eşim onlara anlatmaz çok ketumdur ayrıca ben hayatı şurda yaptım çok yakın samimi oldum.
aldım beni yemelerine çok izin verdim.o hep mesafeliydi.

Kardeşim sen şaka mısın?
Hayır ilk günden sıkıntı olmuş zaten 3 gün niye kalırsın ki 2.gün dön gel evine.
Ayrıca neler yaşamışsın hala sosyal medyada ekli mi hepsi ???
Daya dose uzun mesajları ağızlarının payını ver engelle hepsini def et hayatından.
Eşin zaten ayrı bi olay kim haklıysa ondan taraf olmalı insan terbiyesizlik etmiş eşin.
Seni alıp götürmeliydi ilk günden.
Sen de hatalisin çünkü izin vermişsin tüm bunlara hala da izin vermeye devam ediyorsun.
Hâlâ kocan ne derse onu yapıyorsun silme demiş unut olanları demis versene kocana agzinin payını .
canım bunları yapan görümcemin biriyidi oda evli evi ayrı.
neymiş kp kv ne sucu varmış valizi toplayıp gelsek bağlar koparmış.
offfffffffff yüce rabbim ne zormuş.

Bu kadar lafa ses çıkarmıyorsunuz sizden nefret eden aile biri bile yanınızda değil. Bunlara yine takılmam ama burada gayet sakin kibar bir kadın imajı var. Bu aile psikopatsa bilmem. Yanlarında bile değilsiniz ama abim kurtulur bile diyorlar. Bu durumda bu nefretin kaynağı ne.

şu mesaja o yaşadıklarımdan daha çok üzüldüm.
hakkımı size iki cihanda helal etmiyorum.ama dilerim rabbim sizi kötü şeylerle imtihan etmesin.
Üzmek istemedim canım, onca olaya nasıl sessiz kalabildiğine hayret ettim. Kusuruma bakma özür dilerim.....

Bu kadar lafa ses çıkarmıyorsunuz sizden nefret eden aile biri bile yanınızda değil. Bunlara yine takılmam ama burada gayet sakin kibar bir kadın imajı var. Bu aile psikopatsa bilmem. Yanlarında bile değilsiniz ama abim kurtulur bile diyorlar. Bu durumda bu nefretin kaynağı ne.
canım şakaymış güya.içten söylememiş.
bir dahada asla öyle şaka yapmazmış yapma dedim zaten yapmaaaaa saygılı ol bende aana olayım dedim.

Üzmek istemedim canım, onca olaya nasıl sessiz kalabildiğine hayret ettim. Kusuruma bakma özür dilerim.....
kalp hastası ve panik atak olduğumu kendimi savunamadığımı eşiminde beni savunmadığını yazdığım
halde bana böyle bişeyi neden yazdınız.

Arkadaşlar ne olur kendini neden savunamadın demeyin rica ediyorum yapamadım işte olmadı.
keşke yapabilseydim tek yapabildiğim şey 3 gün ağlamak ve eşime patlamak oldu.
ama şimdi koydum mesafeyi beni arasınlar hiç çikefleşmeden konuşucam ,
amacınız neydi sizin dicem beni o kadar ezdiniz dışladınız ne geçti elinize ?
herşeyi geçin gelininiz olmamı ben bir insandım Allahın mübarek bayramında yaptınız bunları.
Rabbimin hiç gücüne gitmedimi sanki.

Arkadaşlar ne olur kendini neden savunamadın demeyin rica ediyorum yapamadım işte olmadı.
keşke yapabilseydim tek yapabildiğim şey 3 gün ağlamak ve eşime patlamak oldu.
ama şimdi koydum mesafeyi beni arasınlar hiç çikefleşmeden konuşucam ,
amacınız neydi sizin dicem beni o kadar ezdiniz dışladınız ne geçti elinize ?
herşeyi geçin gelininiz olmamı ben bir insandım Allahın mübarek bayramında yaptınız bunları.
Rabbimin hiç gücüne gitmedimi sanki.

üzülme canım, tecrübe oldu bunlar sana, bak yazmış kızlar cevap ver diye, bir daha ya bir araya gelmemeye bak ya da cevaplarını ver. sosyal medyadan laf sokmalar, gelin hazırlar yemez bilmem neler ne kadar cahil olduklarını gösteriyor, eşin seni gitmeye zorlamasın bundan sonra, üzülme sende.

ya bana diyorki görüşme gitme gelme ama kendini üzme.
bu kadar kısa ve net.
ama neymiş beni savunmuş kardeşine bagırmışmış.

bence normal gelmemesi lazım ilk eşine yaptılar o yavrucak ortada kaldı bari bunda yaptırmasın ama değilmi.

eşim onlara anlatmaz çok ketumdur ayrıca ben hayatı şurda yaptım çok yakın samimi oldum.
aldım beni yemelerine çok izin verdim.o hep mesafeliydi.

canım bunları yapan görümcemin biriyidi oda evli evi ayrı.
neymiş kp kv ne sucu varmış valizi toplayıp gelsek bağlar koparmış.
offfffffffff yüce rabbim ne zormuş.
O zaman görüsmeyin kesinlikle

Back