sanırsın abi Brad pittt oluyor öyle şeyler cahil cuheyla çok eşinize nolursa olsun ailesini kötülemeyin birdahada katıyen gitmeyin sürekli bahane uydurun iyiki uzaksınız
dün akşam konu acıldı ben sana marmaristeki abine gidelim dedim sen gitmedin dedi keşke gitseydik dedi
oda pişman kurbanda asla gitmem senide götürmem deid bakalım
Bir daha o eve ASLA ayak basmazdım, peygamber sabrı varmış sizde.
bende her zaman öyleyim ama klap kırmak gönül yıkmak isemiyorum hamurum böyle istesemde yapamam
Ne demek ya... Ortada büyük bir haksızlık var. Alenen hor görüp acımasızca ezmişler. Bir hayvana bile yapılmaz bu muamele. Ne demek tarafsız kalmak yaa. Eşiniz haklı haksızı bilip haklıyı savunmalıydı. Bunlar nasıl zihniyet anlayamıyorum evlerden ırak olsun...
Sizin için çok üzüldüm.
Bence gitmeyin bir daha.
ben görümceme takılmıştım takılmıycakmışım % 5 bendeymiş hata
kızının annesine de bunları mı yapmışlar?
siz tedbirli olun böyle devam edecekse evliliginiz bir çocuk daha ortada büyümesin.
eşinize de aldanmayın önünüzde bir bayram daha var.
gerçek yüzü bayram arefesin de çıkacak
size saygı duyup gelme mi diyecek
onlar benim ailem geliceksin mi
hah işte can alıcı yeri yakaladanız bence.bende tam emin olmasamda öyle
düşünüyorum aksini düşünmenin imkan ihtimali yok.
Seni böyle ezdiren bir adamın yanında neden duruyosun hala
2.evliliğim canım kolay değil bir yuva kurmak ve yıkmak sabır ediyorum
Sizi takdir ettim sabrınızdan dolayı. Ben olsaydım o görümcelerin kafa göz sağlam kalmazdı cidden nasıl ahlaksızlar yahu. Özür dileyerek söylüyorum ama eşinizi koca diye yanınızda dolaştırmayın ezik insan olan eşiniz bence. Siz silin onları sosyal medyadan eşiniz ağzını açarsa ilk karını ailen yüzünden kaçırmışsın bende mi gideyim deyin o cevap yeter ona. Ne sanıyorlar gelini ya anlamıyorum. Benim görümce bi defa dedi gelin iş yapar eder diye. Ona öyle güzel çemkirdim ki dedim babanın ananın evi yiyip içmeyi biliyorsun iş yapmayı da bileceksin. Benim ailem değil sende misafir değilsin diye. Sonra asla açmadı konuyu gelince o da oturmaz. Oturamaz zaten. Kocanıza güzel bir ders verin derim. Korksun biraz
sabahı patladım ağlaya ağlaya ne varsa içimde dökdüm tamam sen ne diyosan artık o dedi.
Eşin tanında olmadan görüşme ve bir daha evlerine gitme. Onlar gelirse, eşine söyle, hep yanında kalmaya dikkat etsin. Özür diletmek için arayabilir de onları.
aramazlar canım sanmam zaten aramasınlarda böyle inan çok rahatım
Siz ne yüce gönüllü bir insansınız sizin hakkınızı rabbimin katında ödeyemezler. Bence araya mesafe koyun zaten sizin gibi bir insanı haketmiyorlar. O ladar duygulandım ki anlatamam size benimde üvey annem var bana bir kere bile kızım demedi. Bir kere bile annene got gör demedi hep dövdü iteledi. Rabbim sizi bu dünyada da ahirette de en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah.
amin ecmain canım Rabbim seninde yanında olsun.
ben hiç bir zaman kul için bişey yapmadım Allah rızası için yaptım
o cocuk anadan babadan arı ona hiç anne eksikliğini yaşatmak istemedim.
ama çocuguda doldurup bana olmazı yaptırdılar ne saygısızlıklar yaptı beni çok seven çocuk
bende ciddi bir saygısızlık yaptığında uyardım diye kv eşime şikayet etmiş beni
benimde yüzüme bu cocıgu alıcam sizden ben bakıcam dedi.
düşünün durumu.
sen üvey annesin eziyetçi dedi resmen.