- 27 Nisan 2012
- 15.308
- 18.042
- 498
senam sen nasılsın canımHarbi cehalet işte bu
Sosyal medyadan bindirme yapmak
Eşin olayların neresinde?
Engelle hepsini ben olsam öyle yaparım
Hiç de ağlama Canına yazık
dün akşam dedi canım seni üzmelerine izin vermicem dedi gitmeyiz olur biter ararız konusuruz annemi babamı bayramlarda dedi.tmm dedim annesi babasıdır ne yapayım.üzülme canım, tecrübe oldu bunlar sana, bak yazmış kızlar cevap ver diye, bir daha ya bir araya gelmemeye bak ya da cevaplarını ver. sosyal medyadan laf sokmalar, gelin hazırlar yemez bilmem neler ne kadar cahil olduklarını gösteriyor, eşin seni gitmeye zorlamasın bundan sonra, üzülme sende.
canım dün akşam hiç bişiy olamış gibi eşimi aramış banada selam yolluyor sisnsi olanı.O zaman görüsmeyin kesinlikle
engelliycem canım zamanı var hele bir konusup bu yaptıklarının hesabını sorayım ondan sonra yapıcamsenam sen nasılsın canım
bir gelişme var mı eşinle ilgili
konu sahibi arkadaşım neden ağzının payını vermediniz onların
bencede heryerden engelleyin gitsin
heh işte böyleengelliycem canım zamanı var hele bir konusup bu yaptıklarının hesabını sorayım ondan sonra yapıcam
Engelle hepsinisenam geldim geleli göz yaşı döküyorum cevap veremedim sustum kaldım.
şimdide faceden instagramdan bindirme yapıyorlar bana
bir insan bunu kardeşine nasıl yapar hadi ben elim ama kardeşleri bu sebebten hadi oldu huzur kaçtı boşandıkEngeli bas gitsin. Terbiyesizler. Bir daha da adımını atma ne evlerine ne evine
bir insan bunu kardeşine nasıl yapar hadi ben elim ama kardeşleri bu sebebten hadi oldu huzur kaçtı boşandık
nasıl mutku olcaklar ?
bilmiyorum canım ama kim ne yaparsa kendine yapar.kendi iplerini çektiler.Bu kadar lafa ses çıkarmıyorsunuz sizden nefret eden aile biri bile yanınızda değil. Bunlara yine takılmam ama burada gayet sakin kibar bir kadın imajı var. Bu aile psikopatsa bilmem. Yanlarında bile değilsiniz ama abim kurtulur bile diyorlar. Bu durumda bu nefretin kaynağı ne.
Eşiniz hiç mi tepki göstermedi sofraya oturuyorlar gel otur demedi mi ya da eşimle nasıl konuşuyorsunuz demedi mi eşinizde suç var. Küçük görümce size neden bağırdı onu anlamadım bir olay oldu demişsiniz ama ne oldu ya da nedne laf sokuyorlar ben olsa hayırdır derdiniz ne derdim yani
Asıl onlar sana ayıp etmiş. Sen oraya misafir olarak gitmişsin. Sana yapılan saygısızlık değil de ne?yapıcam canım
zamanı var inan bana yaptıklarını yanlarına bırakmıcam
ya bagırdı biraz sus mus dedi kardeşine ama banada anama babama ayıp ettin demekten geri kalmadı
ya birde ilk evliliği bu kardeşler yüzünden bitmiş.insan hiçmi ders almaz.
çok teşekkür ederimm o yavrunun bir sucu yokki.onu korumam kollamam lazım.
zaten bana abla annem dediki sibel halna dikkat etsin yağmur ablan.kendini ondan korusun dedi dedi.
yazık.
beni korumaya çalışıyor.
Benim aklıma birde şöyle bişiy geliyorAsıl onlar sana ayıp etmiş. Sen oraya misafir olarak gitmişsin. Sana yapılan saygısızlık değil de ne?
Bak yazık ilk karısı da o görümceden çekmiş ki, şimdi seni uyarmak istemiş.
canım bekliyorum beni aramalarını ki eninde sonunda arayacaklar.bir daha görüşme net. denk gelirsen altta kalma net. eşin görüşüyorsa görüşsün ama sen görüşme. iyi dayanmışsın ben saç baş girerdim
canım bekliyorum beni aramalarını ki eninde sonunda arayacaklar.
o kadar doluyumki neler diyeceğim onlara mü-barek günde beni ağlatmaya hakkınız yokdu diycem
eşim tabi kardeş atamıyor ama bana gitme görüşme o konuda karar senin diyor.ararlarsa bir daha beni aramayın de. sahipsiz mi buldular seni üstüne geliyorlar. inş eşin arkandadır
Görümcen terbiyesizin tekiymiş demekki ne kadar betersiniz ki abinizin ilk karısıda sizden kaçmıştır kesin deseydin eşin sana destek çıkmadı mı kız kardeşine kızmadı mımerhaba arkadaşlar,
Bayramım zehir geçti.Çok düşündüm yazıp yazmamak konusunda ama sizin fikirleriniz benım için çok önemli.
benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var onlar muğlada oturuyorlar.kızımız bizimle yaşıyor ama. bayram girmeden annesi geliyormusun geliyormusun günde elli kere aradı bende dayanamadım eşime haydi gidelim madem hem annen babanda sevinir sana çok düşkünler dedim.maddi olarakda aslında müsait değildik ama kızımız annesini görsün diye böyle bir fedekarlık yaptık.
neyse gittik..gittiğimiz ilk an sorunlar başladı.benimle bal börek olan görümcelerim bu gittiğimde bana yapmadıklarını bırakmadılar şakayla karışık laf sokmamı ararsınız neyse sustum büyüklük bende kalsın dedim diğer görümce gelene kadar idare ettim.diğer görümcede gelince bunlar bir birlik olup beni bir ezmeye çalışmalar neymiş bunların birde çok büyük ablaları var o kayınpederi sofradan kalkmadan yemek yemezmiş mış müş.hala elim ayağım titriyor.yemek pişecek tamam bende o evin geliniyim ama kalk kız gelinnnnnnn diye hitap etmeler.çok kahrıma gitti.mutfakdan çıkmadım.sofrada görümcenin paşaları baş köşede oturdu ben yer bulduysam yedim bulamadıysam yemedim.benmi oraya misafir gittim onlarmı bana misafir geldi bilemedim.buda mühim değil yeterki huzur olsun.
sonra kucuk görümcem bana birşeyden bahane edip bağırmaya başladı ama bagırırkende nasıl ağlıyor ben zaten panik atak hastasıyım kalbim yerinden çıkacak sandım o kadar kötü oldumki sol tarafım uyuştu.
kendimden geçmişim ben bir daha muğlaya gelmem diye ağlamaya başladım.kendimi kimsesiz yanlız hisettim.vay ben nasıl böyle dermişim.çok terbiyesiz ahlaksızmışım.
kp sessiz kaldı oralı bile olmadı.çünki o görümcem kp kıymetlisi.
sabahıda gemzeye gidilcek görümce vurdu kapıları eşime hakaret ede ede gitti.evden.sen erkek olsan karını döverdin dedi.birde.
sabahı ayagımı cam kesti görümce bana ohhh canıma değsin benle uğraşırmısın dedi şakayla güya bende ne güzel kurtulursunuz işte dedim aman benim senle işim olmaz senedennnn seneye görüyom abim kurtulur ama demesinmi...beynimden vurulmuşa döndüm.
daha buraya yazmak istemediğim ne aşşağılamalar neler oldu.
ağlaya ağlaya 3 gün geçirdim evime döndum ama psikolojım allak bullak.
şimdi bana ammada şımarık nazlısın diyeceksiniz belkide ama ben hayatımda bırakın görümcemi kimseyi kırmadım konuşurken bin kez düşündüm kendime almadığım şeyleri durumu yok diye görümcelerime cocuklarına aldım.böyle bir dışlanma ve eziklenme görünce hazmedemedim.
amma doluymuşum.uzun oldu kusura bakmayın
benım nasıl bir tavır sergilememi önerirsiniz.
teşekkürler.
yağmur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?