görümcem kaynanam kp :(

Harbi cehalet işte bu
Sosyal medyadan bindirme yapmak

Eşin olayların neresinde?

Engelle hepsini ben olsam öyle yaparım
Hiç de ağlama Canına yazık
senam sen nasılsın canım
bir gelişme var mı eşinle ilgili

konu sahibi arkadaşım neden ağzının payını vermediniz onların
bencede heryerden engelleyin gitsin

dün akşam dedi canım seni üzmelerine izin vermicem dedi gitmeyiz olur biter ararız konusuruz annemi babamı bayramlarda dedi.tmm dedim annesi babasıdır ne yapayım.

bir insan bunu kardeşine nasıl yapar hadi ben elim ama kardeşleri bu sebebten hadi oldu huzur kaçtı boşandık
nasıl mutku olcaklar ?

Ya kardeşini sevmekle alakası yok bunun asalet meselesi. Karakter meselesi. insanın içinde kekoluk varsa cahillik varsa kardeş mardeş hiçbişey dinlemez. Sen takılma bunlara çıkar hayatından çekmek zorunda değilsin asla.

bilmiyorum canım ama kim ne yaparsa kendine yapar.kendi iplerini çektiler.
eşim şimdi bana hadi diyemez muğlaya gidelim diye derse sorun illaki yaşarız.
ama onlar için sorun yokki abileri gelir gider zaten benide sevmiyorlarmış ekmeklerine yağ değil bal sürdüm.

Eşiniz hiç mi tepki göstermedi sofraya oturuyorlar gel otur demedi mi ya da eşimle nasıl konuşuyorsunuz demedi mi eşinizde suç var. Küçük görümce size neden bağırdı onu anlamadım bir olay oldu demişsiniz ama ne oldu ya da nedne laf sokuyorlar ben olsa hayırdır derdiniz ne derdim yani

olay dediğim kv yi 3 kez azarladı bagırdı eşime bagırdı azarladı en son beni evime bırakın yaaa dedi
en son bana patladı bende hakketten seni evine bıralım deyince kudurdu
eşimde sus mus diye ses yukseltti ama bence kafi değildi.
şimdide diyor şu satten sonra benden sevgi göremezler hiç sanmıyorum ama
kardeşi atacak değilya zaten atmasında benim isteğim saygı sevgi olsun.

Asıl onlar sana ayıp etmiş. Sen oraya misafir olarak gitmişsin. Sana yapılan saygısızlık değil de ne?
Bak yazık ilk karısı da o görümceden çekmiş ki, şimdi seni uyarmak istemiş.

bir daha görüşme net. denk gelirsen altta kalma net. eşin görüşüyorsa görüşsün ama sen görüşme. iyi dayanmışsın ben saç baş girerdim

Asıl onlar sana ayıp etmiş. Sen oraya misafir olarak gitmişsin. Sana yapılan saygısızlık değil de ne?
Bak yazık ilk karısı da o görümceden çekmiş ki, şimdi seni uyarmak istemiş.
Benim aklıma birde şöyle bişiy geliyor
acaba diyorum kv yüzü yumuşak o benle iyi diye
kv yapmadığı kaynanalığı görümcelermi yapmak istiyor.

bir daha görüşme net. denk gelirsen altta kalma net. eşin görüşüyorsa görüşsün ama sen görüşme. iyi dayanmışsın ben saç baş girerdim
canım bekliyorum beni aramalarını ki eninde sonunda arayacaklar.
o kadar doluyumki neler diyeceğim onlara mü-barek günde beni ağlatmaya hakkınız yokdu diycem

canım bekliyorum beni aramalarını ki eninde sonunda arayacaklar.
o kadar doluyumki neler diyeceğim onlara mü-barek günde beni ağlatmaya hakkınız yokdu diycem

ararlarsa bir daha beni aramayın de. sahipsiz mi buldular seni üstüne geliyorlar. inş eşin arkandadır

Görümcen terbiyesizin tekiymiş demekki ne kadar betersiniz ki abinizin ilk karısıda sizden kaçmıştır kesin deseydin eşin sana destek çıkmadı mı kız kardeşine kızmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…