- 27 Nisan 2012
- 15.308
- 18.042
- 498
hayırlısı herşeyinTeşekkür ederin ilginiz için
Eşim 13. Gün ( Kadir gecesiydi) bana mesaj attı SMS olarak çünkü onu WhatsApp üzerinden engellemiştim ama normal yoldan engellememiştim
Hiçbir şey olmamış gibi en büyük kızıma izne gelen arkadaşıyla kargoya verdirdiği cep telefonunu sordu geldi mi diye ( ki bu onun özür dileme şekildir birşey olmamış gibi davranır) bende mübarek gün hürmetine normal cevap verdim
O günden beri yazıyor arıyor kısa cevaplar veriyorum beklediğim bir maddi olay var sabrediyorum
Kendisi düzelsin dönsün beni anlasın elbette çok isterim bir yuva kolay kurulmuyor
Ama ne olur nasıl olur bilmiyorum rabbime bıraktım
canım eşimde zaten 10 sene evvel orayı bırakıp istanbula resmen kaçmış.biz istanbulda yaşıyoruzhayırlısı herşeyin
evlatlar için sabrediyoruz birçok şeye sende öyle olduğu için dayanıyorsun muhtemelen
eşinin oraları bırakıp dönme ihtimali var mı?
yoook yoook senama yazmıştım bencanım eşimde zaten 10 sene evvel orayı bırakıp istanbula resmen kaçmış.biz istanbulda yaşıyoruz
muğlayaa bayram için gezmeye gitmiştik.
ay pardon cnım :)yoook yoook senama yazmıştım ben
sana olan mesajımı daha önce yine senama yazarken yazmıştım
Evet sadece kızlarım için herşeyhayırlısı herşeyin
evlatlar için sabrediyoruz birçok şeye sende öyle olduğu için dayanıyorsun muhtemelen
eşinin oraları bırakıp dönme ihtimali var mı?
sana neden bu kadar kötü davranıyor peki sebeb neEvet sadece kızlarım için herşey
O ihtimali bilmiyorum
Ki biz geçinemedikten sonra yani anlaşamadıktan sonra o ihtimal de felaket olur benim için
Bunu bende bilmiyorumsana neden bu kadar kötü davranıyor peki sebeb ne
Allahlarından bulsunlar. Siz yine elinizden geleni yapmışsınız rabbim görüyor. Inşallah eşinizde görüyordur sizin kalbinizin güzelliğini. Bence muhattap olmayın onlarlar imkanınız varsa. Içi pis insanlar güzel insanların tek kelamını haketmiyor. Eşiniz gitsin görsün. Siz gitmeyin. Size teşekkür edip ellerinizi öpmeleri gerek torunlarına gül gibi evladınız gibi bakıyorsunuz. Hiç mi görmüyorlar ne insanlar var. Şükredip helalik isteyeceklerine çirkinliklerine fitne festlarına devam ediyorlar. Insallah allah hidayet etsin onları.dün akşam konu acıldı ben sana marmaristeki abine gidelim dedim sen gitmedin dedi keşke gitseydik dedi
oda pişman kurbanda asla gitmem senide götürmem deid bakalım
bende her zaman öyleyim ama klap kırmak gönül yıkmak isemiyorum hamurum böyle istesemde yapamam
ben görümceme takılmıştım takılmıycakmışım % 5 bendeymiş hata
hah işte can alıcı yeri yakaladanız bence.bende tam emin olmasamda öyle
düşünüyorum aksini düşünmenin imkan ihtimali yok.
2.evliliğim canım kolay değil bir yuva kurmak ve yıkmak sabır ediyorum
sabahı patladım ağlaya ağlaya ne varsa içimde dökdüm tamam sen ne diyosan artık o dedi.
aramazlar canım sanmam zaten aramasınlarda böyle inan çok rahatım
amin ecmain canım Rabbim seninde yanında olsun.
ben hiç bir zaman kul için bişey yapmadım Allah rızası için yaptım
o cocuk anadan babadan arı ona hiç anne eksikliğini yaşatmak istemedim.
ama çocuguda doldurup bana olmazı yaptırdılar ne saygısızlıklar yaptı beni çok seven çocuk
bende ciddi bir saygısızlık yaptığında uyardım diye kv eşime şikayet etmiş beni
benimde yüzüme bu cocıgu alıcam sizden ben bakıcam dedi.
düşünün durumu.
sen üvey annesin eziyetçi dedi resmen.
çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllahlarından bulsunlar. Siz yine elinizden geleni yapmışsınız rabbim görüyor. Inşallah eşinizde görüyordur sizin kalbinizin güzelliğini. Bence muhattap olmayın onlarlar imkanınız varsa. Içi pis insanlar güzel insanların tek kelamını haketmiyor. Eşiniz gitsin görsün. Siz gitmeyin. Size teşekkür edip ellerinizi öpmeleri gerek torunlarına gül gibi evladınız gibi bakıyorsunuz. Hiç mi görmüyorlar ne insanlar var. Şükredip helalik isteyeceklerine çirkinliklerine fitne festlarına devam ediyorlar. Insallah allah hidayet etsin onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?