görümcem kaynanam kp :(

hayırlısı herşeyin
evlatlar için sabrediyoruz birçok şeye sende öyle olduğu için dayanıyorsun muhtemelen
eşinin oraları bırakıp dönme ihtimali var mı?

hayırlısı herşeyin
evlatlar için sabrediyoruz birçok şeye sende öyle olduğu için dayanıyorsun muhtemelen
canım eşimde zaten 10 sene evvel orayı bırakıp istanbula resmen kaçmış.biz istanbulda yaşıyoruz
muğlayaa bayram için gezmeye gitmiştik.

canım eşimde zaten 10 sene evvel orayı bırakıp istanbula resmen kaçmış.biz istanbulda yaşıyoruz
muğlayaa bayram için gezmeye gitmiştik.
yoook yoook senama yazmıştım ben
sana olan mesajımı daha önce yine senama yazarken yazmıştım

hayırlısı herşeyin
Evet sadece kızlarım için herşey
O ihtimali bilmiyorum
Ki biz geçinemedikten sonra yani anlaşamadıktan sonra o ihtimal de felaket olur benim için

Allahlarından bulsunlar. Siz yine elinizden geleni yapmışsınız rabbim görüyor. Inşallah eşinizde görüyordur sizin kalbinizin güzelliğini. Bence muhattap olmayın onlarlar imkanınız varsa. Içi pis insanlar güzel insanların tek kelamını haketmiyor. Eşiniz gitsin görsün. Siz gitmeyin. Size teşekkür edip ellerinizi öpmeleri gerek torunlarına gül gibi evladınız gibi bakıyorsunuz. Hiç mi görmüyorlar ne insanlar var. Şükredip helalik isteyeceklerine çirkinliklerine fitne festlarına devam ediyorlar. Insallah allah hidayet etsin onları.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ben Allaha havale ettim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…