görümcem kaynanam kp :(

eşim bişey demedi fazla evet.
birisi karım biri kardeşim tarafsız kalmam lazımdı dedi.
Hiçte tarafsız kalması lazım değildi.
Haklı olan sensin ve senin yanında durması gerekirdi.
Kardeşine de şöyle güzelce karşılık vermesi gerekirdi.
Ayrıca nazlı değil, çok çok sabırlısın.

Evet en büyük hata sizde böyle insanların karşısında susarsaniz onlar da tepenize çıkar saygı hakedene gösterilir bana biri böyle şeyler söyleyecek varrrr yaaaa bu arada eşiniz de nasıl bir insan ki sizi bu kadar ezdirmis o görümce hanım öyle söylediğinde ağzının ortasına iki tane yapistirsaymis ki görsün dövmek nasıl oluyor kendinize gelin biraz sesiniz çıksın yoksa daha çok aglarsiniz boyoelerine de bayrama filan gitmeyin herkes aile olamıyor demek ki.

Ne nazı ne niyazı Allah aşkına, sizde peygamber sabrı varmış. Bu kadar hakaret ve saygısızlığa rağmen üç gün orda nasıl kalmayı başardınız? Tüm bunlar olurken eşiniz ne yaptı?

Kendinizi ezdirmeyin, iyiniyetinizi suistimal etmelerine asla izin vermeyin. Aranıza set koyun ve size bir daha bu tarz bir muamelede bulunmaya kalkarlarsa hadlerini bildirin.

Sen bu kadar şey yaşarken kocan napiyordu acaba ?

Iki taraf saygi cerçevesinde tartışıyorsa tarafsız kalınır, biri diğerine zulmederken değil. Bir de bana şımarık diyeceksiniz demişsiniz o kadar kıyamadım ki size. Umarım bir daha hiç karşılaşmama şansınız vardır bu kötü insanlarla.

Eşiniz sizin ailenizin yanında böyle bir muamele görse bu cümleyi kurabilecekmiydi? Yani yenilir yutulur cinsten değil konuşmaları. Kim olsa rahatsız olurdu. Eşinize konuşmak kolay. Sizi üzmek istemem ama eşiniz orada "hoop ne oluyor,neden böyle davranıyorsunuz? Bu tavırlara devam ederseniz eşimi bir daha getirmem"demeliydi.
Ve deseydi kimse size böyle davranamazdı.
Kendin hallet,sorun etme demekle olmuyor.
Madem öyle susmayin verin ağızlarının payını,eşinizde birşey diyecek olursa ben hallettim işte sen birşey yapmıyorsun der geçersiniz.
Ayrıca mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin bir daha. Eşinize de gitmeyeceğinizi söyleyin. Kimsenin size böyle davranmaya hakkı yok.

Konu sahibi, olayınıza cok üzüldüm aslında karşılık vermeyısınız iyi olmuş. seviyelerine düşmeyin sakın en güzel cevap onları takmadıgını, umursamadıgını onlara göstermek ve hissettirmek tir yerinde olsam onlara inat esinle fotolarımı paylaşır güzel msjlar yazar gezmelere gidip fotolarımı paylasırdım kendilerini bu şekilde patlatırdım. Mutluluk pozları verirdim. onların yaninda aglaman kötü olmus onları takmadıgınızı bıseye saymadıgınızı gösterin. emın ol bu davranışın onları kudurttur öte yandan eşime ne hissettiğimı anlatıp tavrımı koyardım. Büyük ihtimal gorumceler ilk eşine de böyle şeyler yaptığından adam alışmış normal geliyor

kardeşten ya da eşten taraf olmasın, haklıdan taraf olsun. Acaba, eşin seninle bir sıkıntısı olduğunda arayıp onlara mı anlatıyordu ki birdenbire sana tavır aldılar? Sosyal medyadan da engelle onları

senam geldim geleli göz yaşı döküyorum cevap veremedim sustum kaldım.
şimdide faceden instagramdan bindirme yapıyorlar bana
Kardeşim sen şaka mısın?
Hayır ilk günden sıkıntı olmuş zaten 3 gün niye kalırsın ki 2.gün dön gel evine.
Ayrıca neler yaşamışsın hala sosyal medyada ekli mi hepsi ???
Daya dose uzun mesajları ağızlarının payını ver engelle hepsini def et hayatından.
Eşin zaten ayrı bi olay kim haklıysa ondan taraf olmalı insan terbiyesizlik etmiş eşin.
Seni alıp götürmeliydi ilk günden.
Sen de hatalisin çünkü izin vermişsin tüm bunlara hala da izin vermeye devam ediyorsun.
Hâlâ kocan ne derse onu yapıyorsun silme demiş unut olanları demis versene kocana agzinin payını .

Ne çirkef insanlarmış.
Madem eşiniz de 'görüşmemenize saygı duyacakmış'
Görüşmeyin bir daha.
Gitmeyin.
Bahaneniz mükemmel daha ne olsun, bunun fazlası fiziksel şiddet olurdu.
İğrenç insanlarmış.

Ben de sizin gibi panik atak hastasiyim ve malesef kavga etmeyi beceremiyorum herseyi icime atip en son hastanelik oluyorum. Muhattap olmayin bu dengesizlerle. Biz hassas narin insanlariz bizi anlamalari mumkun degil. Hayatinizdan cikarin gitsin hicbisey sagliginizdan daha degerli degil

Ahh canım iki laf sokamadın mı su densızlere. Ben olsam neler derdım masallahh sabrına.

size yapılanlara karşı tavrınız sizin yapınız, biz burda ne kadar karşılığını ver kendini ezdirme desek de alışkın olmadığınız birşeyi yapamazsınız ama kesinlikle size yapılanlara katlanmak zorunda değilsiniz.. eşiniz şimdi istemezsen görüşme demiş ama şimdiden olayların geçmişte kaldığını da söylemiş. bir sonraki bayramda da geçen seneyi unut beraber gidelim derse şaşırmam. böyle terbiyesiz insanların değişmesi çok zor siz seviyenizi ve öz saygınızı koruyun. cevap veremiyorsanız en azından aynı ortama girmeyin. Allah yardımcınız olsun

Bak o görümcelerini her yerden engelle ve asla görüşme
Onlar seninle muhatap olmaya calışırsa hiç kaale alma bırak kudursunlar

Takip etme omları görmezden gel kudursunlar. allah yardımcın olsun inşallah eşin düzelir inşallah huzurlu olursunuz

Neden sessiz kaldığını ben anladım çünkü daha önce böyle çirkefliği denk getmemişsin bende gördüm anlıyorum seni boşver insanlar kendi mutsuzlarını yediremeyip başkalarında mutsuz edip mutlu olmak istiyorlar sen yaradana havale et hem ne demişler "geline etme kızında bulursun üveye etme özünde bulursun" izle ve gör sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…