görümcem kaynanam kp :(

Eşiniz yanılıyor aile arasında da olsa böyle şeyler olmaz.Bunlar idare edilecek ufak tefek tartışmalardan değil.İnsanlar o kadar kötü evet.Kendi egoları , istekleri , şımarıklıkları için başkalarını saniyesinde harcayabiliyorlar.Ayrıca eşiniz bu konuda gayet taraflı.Siz kardeşleri evinize misafirken bunları yapsaydınız nolurdu bir sorsanıza.

keşke sizin yarınız kadar olabilseydim.
ama susturuldum.neymiş anası babasına çoooook ayıp etmişim.
neyse olan oldu artık.ama inanın sizin gibi olmayı çok isterdim.

ne yapacağı ortada değilmi derimi yüzerdi sanırım haklı olduğum yerde savunmadı bile.
birde öyle yapsaydım napardı.

Esin yokken sen ailesine saygisizlik yapsan ve ailesi sikayet etse oadam senin canini okurdu :))) ben yazdiklarindan bunu cikarttim. Esin tarafli yaklasiyor olaylara. Allah yardim etsin demek duser anca.

Gerçekten üzüldüm adınıza.Kocanız kendisi görüşebilir ama siz görüşmeyin bu insanlarla.
görüşmem canım bende insanım gururum onurum var.
bir yere kadardı sabrım.
kardeşidir görüşür ama asla bana baskı yapamaz.
zaten çok kötü patladım olay sabahı tmm dedi

Esin yokken sen ailesine saygisizlik yapsan ve ailesi sikayet etse i adam senin canini okurdu :))) ben yazdiklarindan bunu cikarttim. Esin tarafli yaklasiyor olaylara. Allah yardim etsin demek duser anca.
inan sevliliğimi bile bitirmek istedim saçma belki ama...yanlız kaldım çok

eşim bişey demedi fazla evet.
birisi karım biri kardeşim tarafsız kalmam lazımdı dedi.
Ne demek ya... Ortada büyük bir haksızlık var. Alenen hor görüp acımasızca ezmişler. Bir hayvana bile yapılmaz bu muamele. Ne demek tarafsız kalmak yaa. Eşiniz haklı haksızı bilip haklıyı savunmalıydı. Bunlar nasıl zihniyet anlayamıyorum evlerden ırak olsun...
Sizin için çok üzüldüm.
Bence gitmeyin bir daha.

kızının annesine de bunları mı yapmışlar?
siz tedbirli olun böyle devam edecekse evliliginiz bir çocuk daha ortada büyümesin.
eşinize de aldanmayın önünüzde bir bayram daha var.
gerçek yüzü bayram arefesin de çıkacak
size saygı duyup gelme mi diyecek
onlar benim ailem geliceksin mi

Seni böyle ezdiren bir adamın yanında neden duruyosun hala

Sizi takdir ettim sabrınızdan dolayı. Ben olsaydım o görümcelerin kafa göz sağlam kalmazdı cidden nasıl ahlaksızlar yahu. Özür dileyerek söylüyorum ama eşinizi koca diye yanınızda dolaştırmayın ezik insan olan eşiniz bence. Siz silin onları sosyal medyadan eşiniz ağzını açarsa ilk karını ailen yüzünden kaçırmışsın bende mi gideyim deyin o cevap yeter ona. Ne sanıyorlar gelini ya anlamıyorum. Benim görümce bi defa dedi gelin iş yapar eder diye. Ona öyle güzel çemkirdim ki dedim babanın ananın evi yiyip içmeyi biliyorsun iş yapmayı da bileceksin. Benim ailem değil sende misafir değilsin diye. Sonra asla açmadı konuyu gelince o da oturmaz. Oturamaz zaten. Kocanıza güzel bir ders verin derim. Korksun biraz

Eşin tanında olmadan görüşme ve bir daha evlerine gitme. Onlar gelirse, eşine söyle, hep yanında kalmaya dikkat etsin. Özür diletmek için arayabilir de onları.

Bu ne ucuzluk, bu ne varoşluk yahu. Eşiniz yanılıyor bu hususta. Her ailede böyle şeyler olmuyor. Her aile böyle varoş olsa, gelecek nesil komple tinerci olurdu zaten.

Benim de görümcelerden biri kariyer sahibi bir varoş. Biz kavga etmedik hiç, zira kendisini pek önemsemiyorum. Eşimle alakalı bir mevzuda kadının çirkef yüzü çıktı açığa. Telefonda saydırdı saydırdı. Sakince dinledim. Sonra da "sen ne ucuz bir insanmışsın yahu. Engelliyorum ben seni" dedim kapattım. Sonradan özür diledi vs.

Eşinize normal geliyorsa bu olanlar, onun da zihniyeti onlarla aynı demek ki. Ben sizin yerinizde olsaydım çantamı toplar o evden çıkardım. Eşime de "benim yanımda duruyorsan buyur gidelim, yok bu şirretliğe hak veriyorsan burada kalabilirsin bundan sonra" derdim. Fazla bastırmışlar sizi.

Siz ne yüce gönüllü bir insansınız sizin hakkınızı rabbimin katında ödeyemezler. Bence araya mesafe koyun zaten sizin gibi bir insanı haketmiyorlar. O ladar duygulandım ki anlatamam size benimde üvey annem var bana bir kere bile kızım demedi. Bir kere bile annene got gör demedi hep dövdü iteledi. Rabbim sizi bu dünyada da ahirette de en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah.

Terbiyesizler. Ben olsam hepsini sosyal medyadan engeller sonra arar icimdekileri soyler bidaha da gorusmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…