• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem kaynanam kp :(

Senin eşin yalı kazığı mı? Edepsiz kardeşlerinin tüm bu hareketlerini görmedi mi? Bir de nazlısın dersiniz diyorsunuz.Siz nasıl durdunuz orda üç gün? Yemin ederim ben olsam o görümceyi dayak manyağı yaparım.Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
canım onlar kendine vurdururmu beni parçalarlardı orda.

Esinden dolayi bunlar yapiliyor sana. Kp ve kv bikere ses yukseltti bana. Esim direk mudahale etti ve kv ozur dilemeye sarilmaya bile basladi.
Bu kadar hakaret yerken esin napiyor acaba?
Tamam her konuya es mudahale edemez ama acik acik ortada bir ses yukselmesi, asagilayici konusmalar vs varsa orada esin bir mudahale edecek. Ama esin oyle biri degil. Senin ses cikaramamanda buyuklukten mi esinin arkanda olmayacagini bildiginden mi bilemedim.
ben hsta olduğum için hayatım boyunca eziğim hep susarım heyecan korku yaşamamam lazım benım
o yuzden sustum ben birde büyüklere ayıp olmasın dedim.
eşimin yanında aşşağılarlarmı hiç onun yanında canım balım eşim gittimi başlıyorlar helede 2 si bir araya ggelsin.

Birincisi o görümceleri sosyal medyadan engelle ve cep telefondan da. "Erkek olsan karini döverdin" diyen akilsiza da diyecek söz bulamiyorum. Bunlar sizin kaninizdan degil. Silin gitsin düdüklü tencereleri
eşimde bana şimdi baskı yapıyor o olaylar muğlada kaldı unut artık diyor silsem bana trip yapacak inanın bilmiyorum.ama bende silmeyi düşünüyorum

Neden mümkün değil eşiniz mi müsade etmiyor?
eşim diyorki aile arasında olurmuş böyle şeyler.
kanmı varmış ortada büyüme unut ama görüşme..vs vs bilmiyorum.
inanın tek bildiğim insanlar neden bu kadar kötü abilerinin yuvası bir kez daha yıkılsa çokmu mutlu olacaklar ?

eşimde bana şimdi baskı yapıyor o olaylar muğlada kaldı unut artık diyor silsem bana trip yapacak inanın bilmiyorum.ama bende silmeyi düşünüyorum

Esiniz bi zahmet simdiye kadar karismsdi bu saatdan sonra da karismasin. Sizi koruyamadi bile. Simdi trip atacak biri varsa sizsiniz. Yesinler Muglasini

zaten vay ben nasıl bir daha muğlaya gelemem dermişim.ben öyle bişiy yapsaydım beni komaya sokarlardı orda
Hiç şüphem yok!!

Olan olmuş artık ama ya görüşmeyeceksiniz eşiniz size karışmayacak.
Yada onlar hadlerini bilecekler yanş eşiniz bildirecek

merhaba arkadaşlar,

Bayramım zehir geçti.Çok düşündüm yazıp yazmamak konusunda ama sizin fikirleriniz benım için çok önemli.
benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var onlar muğlada oturuyorlar.kızımız bizimle yaşıyor ama. bayram girmeden annesi geliyormusun geliyormusun günde elli kere aradı bende dayanamadım eşime haydi gidelim madem hem annen babanda sevinir sana çok düşkünler dedim.maddi olarakda aslında müsait değildik ama kızımız annesini görsün diye böyle bir fedekarlık yaptık.

neyse gittik..gittiğimiz ilk an sorunlar başladı.benimle bal börek olan görümcelerim bu gittiğimde bana yapmadıklarını bırakmadılar şakayla karışık laf sokmamı ararsınız neyse sustum büyüklük bende kalsın dedim diğer görümce gelene kadar idare ettim.diğer görümcede gelince bunlar bir birlik olup beni bir ezmeye çalışmalar neymiş bunların birde çok büyük ablaları var o kayınpederi sofradan kalkmadan yemek yemezmiş mış müş.hala elim ayağım titriyor.yemek pişecek tamam bende o evin geliniyim ama kalk kız gelinnnnnnn diye hitap etmeler.çok kahrıma gitti.mutfakdan çıkmadım.sofrada görümcenin paşaları baş köşede oturdu ben yer bulduysam yedim bulamadıysam yemedim.benmi oraya misafir gittim onlarmı bana misafir geldi bilemedim.buda mühim değil yeterki huzur olsun.
sonra kucuk görümcem bana birşeyden bahane edip bağırmaya başladı ama bagırırkende nasıl ağlıyor ben zaten panik atak hastasıyım kalbim yerinden çıkacak sandım o kadar kötü oldumki sol tarafım uyuştu.
kendimden geçmişim ben bir daha muğlaya gelmem diye ağlamaya başladım.kendimi kimsesiz yanlız hisettim.vay ben nasıl böyle dermişim.çok terbiyesiz ahlaksızmışım.
kp sessiz kaldı oralı bile olmadı.çünki o görümcem kp kıymetlisi.
sabahıda gemzeye gidilcek görümce vurdu kapıları eşime hakaret ede ede gitti.evden.sen erkek olsan karını döverdin dedi.birde.

sabahı ayagımı cam kesti görümce bana ohhh canıma değsin benle uğraşırmısın dedi şakayla güya bende ne güzel kurtulursunuz işte dedim aman benim senle işim olmaz senedennnn seneye görüyom abim kurtulur ama demesinmi...beynimden vurulmuşa döndüm.
daha buraya yazmak istemediğim ne aşşağılamalar neler oldu.
ağlaya ağlaya 3 gün geçirdim evime döndum ama psikolojım allak bullak.
şimdi bana ammada şımarık nazlısın diyeceksiniz belkide ama ben hayatımda bırakın görümcemi kimseyi kırmadım konuşurken bin kez düşündüm kendime almadığım şeyleri durumu yok diye görümcelerime cocuklarına aldım.böyle bir dışlanma ve eziklenme görünce hazmedemedim.
amma doluymuşum.uzun oldu kusura bakmayın
benım nasıl bir tavır sergilememi önerirsiniz.

teşekkürler.

yağmur.

ben olsam saçlarından tutar kafalarını birbirine sürter ateş çıkarır kapıyı çeker giderdim. ağzınızı kapatıp susmayın böylelerine ya sinir oldum

sanırsın abi Brad pittt oluyor öyle şeyler cahil cuheyla çok eşinize nolursa olsun ailesini kötülemeyin birdahada katıyen gitmeyin sürekli bahane uydurun iyiki uzaksınız

ben hsta olduğum için hayatım boyunca eziğim hep susarım heyecan korku yaşamamam lazım benım
o yuzden sustum ben birde büyüklere ayıp olmasın dedim.
eşimin yanında aşşağılarlarmı hiç onun yanında canım balım eşim gittimi başlıyorlar helede 2 si bir araya ggelsin.

Ee ozmana esine soyliceksin yasadigin durumu. Esim yokken bisey olursa ben soyluyorum valla direk. Eger ortamda bi gerginlik varsa ve esim beni yalniz biraktiysa hemen sorar " ben yokken sana bisey dediler mi?" Diye.
Bu kadar olay yasayip esiniz gelince niye bisey yokmus gibi yapiyorsunuz?

Yani kk da çok aktif bi üye olmadım hep dışardan okurum bdv yi. Buradan öğrendiğim şeylerden bazıları;

* annesinin değer vermediği evlada kimse değer vermiyor.

* kocanın sahip çıkmadığı kadın ülkemizde çok güzel eziliyor

Şekil A da olduğu gibi :KK61:

Esiniz bi zahmet simdiye kadar karismsdi bu saatdan sonra da karismasin. Sizi koruyamadi bile. Simdi trip atacak biri varsa sizsiniz. Yesinler Muglasini

yok isterse eşim boşasın gitmem.Allaha büyük konuşmayım gene.

Hiç şüphem yok!!

Olan olmuş artık ama ya görüşmeyeceksiniz eşiniz size karışmayacak.
Yada onlar hadlerini bilecekler yanş eşiniz bildirecek

bende söyledim ya bana insan gibi saygılı olacaklar yada ben görüşmem dedim bekliyorum özür dilemelerini
özür dilemezlerse yapacak bişey kalmıyor

ben olsam saçlarından tutar kafalarını birbirine sürter ateş çıkarır kapıyı çeker giderdim. ağzınızı kapatıp susmayın böylelerine ya sinir oldum
nerde bende o cesaret canım olduğum yere yıgıldım zaten kalp hastasıyım

merhaba arkadaşlar,

Bayramım zehir geçti.Çok düşündüm yazıp yazmamak konusunda ama sizin fikirleriniz benım için çok önemli.
benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var onlar muğlada oturuyorlar.kızımız bizimle yaşıyor ama. bayram girmeden annesi geliyormusun geliyormusun günde elli kere aradı bende dayanamadım eşime haydi gidelim madem hem annen babanda sevinir sana çok düşkünler dedim.maddi olarakda aslında müsait değildik ama kızımız annesini görsün diye böyle bir fedekarlık yaptık.

neyse gittik..gittiğimiz ilk an sorunlar başladı.benimle bal börek olan görümcelerim bu gittiğimde bana yapmadıklarını bırakmadılar şakayla karışık laf sokmamı ararsınız neyse sustum büyüklük bende kalsın dedim diğer görümce gelene kadar idare ettim.diğer görümcede gelince bunlar bir birlik olup beni bir ezmeye çalışmalar neymiş bunların birde çok büyük ablaları var o kayınpederi sofradan kalkmadan yemek yemezmiş mış müş.hala elim ayağım titriyor.yemek pişecek tamam bende o evin geliniyim ama kalk kız gelinnnnnnn diye hitap etmeler.çok kahrıma gitti.mutfakdan çıkmadım.sofrada görümcenin paşaları baş köşede oturdu ben yer bulduysam yedim bulamadıysam yemedim.benmi oraya misafir gittim onlarmı bana misafir geldi bilemedim.buda mühim değil yeterki huzur olsun.
sonra kucuk görümcem bana birşeyden bahane edip bağırmaya başladı ama bagırırkende nasıl ağlıyor ben zaten panik atak hastasıyım kalbim yerinden çıkacak sandım o kadar kötü oldumki sol tarafım uyuştu.
kendimden geçmişim ben bir daha muğlaya gelmem diye ağlamaya başladım.kendimi kimsesiz yanlız hisettim.vay ben nasıl böyle dermişim.çok terbiyesiz ahlaksızmışım.
kp sessiz kaldı oralı bile olmadı.çünki o görümcem kp kıymetlisi.
sabahıda gemzeye gidilcek görümce vurdu kapıları eşime hakaret ede ede gitti.evden.sen erkek olsan karını döverdin dedi.birde.

sabahı ayagımı cam kesti görümce bana ohhh canıma değsin benle uğraşırmısın dedi şakayla güya bende ne güzel kurtulursunuz işte dedim aman benim senle işim olmaz senedennnn seneye görüyom abim kurtulur ama demesinmi...beynimden vurulmuşa döndüm.
daha buraya yazmak istemediğim ne aşşağılamalar neler oldu.
ağlaya ağlaya 3 gün geçirdim evime döndum ama psikolojım allak bullak.
şimdi bana ammada şımarık nazlısın diyeceksiniz belkide ama ben hayatımda bırakın görümcemi kimseyi kırmadım konuşurken bin kez düşündüm kendime almadığım şeyleri durumu yok diye görümcelerime cocuklarına aldım.böyle bir dışlanma ve eziklenme görünce hazmedemedim.
amma doluymuşum.uzun oldu kusura bakmayın
benım nasıl bir tavır sergilememi önerirsiniz.

teşekkürler.

yağmur.
Şaka mı bu insanlar ya? Nasıl da sabretmişsiniz ama ben olsam orayı 50 defa kaldırır indirirdim. Misafir olarak gittiğim hiçbir yerde elimi işe sürmem eğer çok yakınım sevdiğim biri değilse. Yani içimden gelmezse kalkıp şu bardağı şuradan kaldırmam laf edenin de lafını ağzına tıkarım.
Benim kv kp gibi saygı değerlerim yok. Kim olduğu farketmez seversem sevgimi gösteririm sevmezsem öz ablam anam babamda olsa altta kalmam.
Ben olsaydım saç baş dalardım muhtemelen ama buna bile gerek kalmazdı benim sesimden bile korkarlar.
Ben merak ettim bu olaylar yaşanırken eşiniz hangi alemdeydi? Sizi hiç mi savunmadı? Bir adam kardeşlerini susturmayı bilmeli biraz saygı göstermeliler yani gelinsiniz diye onların uşağı değilsiniz.
Misafire böyle mi muamele ediyorsunuz benim evime gelince de siz yapın o zaman derdim ben.

yok isterse eşim boşasın gitmem.Allaha büyük konuşmayım gene.

bende söyledim ya bana insan gibi saygılı olacaklar yada ben görüşmem dedim bekliyorum özür dilemelerini
özür dilemezlerse yapacak bişey kalmıyor

nerde bende o cesaret canım olduğum yere yıgıldım zaten kalp hastasıyım

gitmeyin birdaha o zaman. kocaya bak tarafsız kalıcakmış. kim haklıysa ondan yana olmalıydı

Ee ozmana esine soyliceksin yasadigin durumu. Esim yokken bisey olursa ben soyluyorum valla direk. Eger ortamda bi gerginlik varsa ve esim beni yalniz biraktiysa hemen sorar " ben yokken sana bisey dediler mi?" Diye.
Bu kadar olay yasayip esiniz gelince niye bisey yokmus gibi yapiyorsunuz?
söyledim ama bu seferde beni şişirme doldurma mesafe koy aranda diye telkinde bulunuyordu
en sonunda patladım ama o zaman tamam üzülme bir daha sana böyle bişiy yapamazlar dedi.

Yani kk da çok aktif bi üye olmadım hep dışardan okurum bdv yi. Buradan öğrendiğim şeylerden bazıları;

* annesinin değer vermediği evlada kimse değer vermiyor.

* kocanın sahip çıkmadığı kadın ülkemizde çok güzel eziliyor

Şekil A da olduğu gibi :KK61:

ne yapalım Allah sevsin kulunu canım insan oğluna güven olmuıyor

Back