Görümcem hakkında

Bu esler neden böyle acaba. Kendi kardeşleri söz konusu olunca karısını dinlemez. Kayinvaliden konuştuktan sonra devam ederse sen konuşursun birdaha yapamaz zaten. Böyle şeylere hic kafani takma lütfen.

Bu esler neden böyle acaba. Kendi kardeşleri söz konusu olunca karısını dinlemez. Kayinvaliden konuştuktan sonra devam ederse sen konuşursun birdaha yapamaz zaten. Böyle şeylere hic kafani takma lütfen.
Şimdi de kuzum fln diyor bakmıyorum bile suratına yarım yamalak konuşuyorum cidden . . Benim kafama taktığım eşimin bu tavrı üzüyor ..

Şimdi de kuzum fln diyor bakmıyorum bile suratına yarım yamalak konuşuyorum cidden . . Benim kafama taktığım eşimin bu tavrı üzüyor ..
Üzer tabiki. Sen eşine kırgın olduğunu belli edeceksin ki o da tavırlarına dikkat edip seni üzmeyecek. Bu zamanlar en mutlu günleriniz olmalı. Bebeğinizle güzel vakitler geçirmelisiniz. Anlar hatasını inşallah

Sizin çektiğiniz fotoları nasıl ele geçirdi de paylaştı orasını anlamadım ama bence siz haklısınız, kendi de çekse size sormadan paylaşmamalı.

Gece satıldı falan uzak durdum sonra söyledim . Neymiş kardeşi ile beni bir araya getirecekmiş ayar verecekmiş getir dedim ayarı kime verdiğine dikkat et yalnız dedim

Sizin çektiğiniz fotoları nasıl ele geçirdi de paylaştı orasını anlamadım ama bence siz haklısınız, kendi de çekse size sormadan paylaşmamalı.
Ele geçirmedi zaten bebek görmeye gelmişlerdi halası babaannesi dedesi eniştesi olarak . Resim çekelim dediler ben çektim onları . Onun telefonu bulanık çekiyormuş :) ben çekerken o da benim arkamdan çekti bir tek kendi resimlerini çekemedi onlar bende . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…