Ben laf çarpıttım ona yani sen atıyorsun söyleyin bende atarım demeye getirdim . Sorun gizli saklı yapılması . Ctesi resimlerini çekiyorum o da arkamdan çekiyor atmak için ne kadar ayıp ya . Ciddi ciddi söylemem gerekiyor .. ister kocama da söylerim ister kayınvalideme de gerekirse herkese söylerim şikayet ise şikayet . Gizli gizli atılması sormadan atılması rahatsız ediyor .hem paylasilmasini istemiyorum diyorsunuz hemde ben atarim sen kimsin ki demeye getiriyorsunuz. bana göre yanlis bir davranis. istemiyorsaniz hicbir sekilde istemiyorum yeni dogdugu icin dersiniz. aileniz onlar sizin ve kötü niyetle ufacik bi bebegi paylasmayacaagini düsünüyorum. sizde celiskili düsüncelerinizden vazgecip net olun
Paylaşamaz, aynısını kuzenim yaptı. Ne aradı ne sordu 20 günlük bebeğimi paylaştı. Kendisi ile aynı yaştayız ve ne evlilik ne bebek gibi düşüncesi yok. Bebek kusunca bile iğreniyordu. Yani bana değişik bir zihniyet ve bana tuhaf gelmişti. Velhasıl kelam o gün 20 günlük olan bebeğim şimdi 27 aylık, 10 aylık da bir kızım var. Hiçbirini paylaşmadım. Allah'tan eşim de benle aynı düşünce de, ailesini de uyardım o da destekledi beni. Size sorulmadan kilimcinin kör oğluna kadar atılmamalı resim .Kızlar selam yeni doğum yaptım ama kafama takılan bir şey var acaba ben mi abartıyorum bu lohusa halimle diye de sormak istedim . Görümcem bana sormadan 6 günlük bebeğimin resimlerini paylaşıyor internette değil yabancı ile değil ama kim olursa olsun bunu gizli saklı yapması rahatsız ediyor . Paylaştığı kişi boşanmış kuzeninin eşi hala yenge olarak görüyorlar farklı yere sahip eşimle görümcemde boşanmış olsa da samimiler hala Almanya da . Ama ben paylaşsın istemiyorum ve ctesi geldiklerinde de söyledim aile fotoğrafı çekildi üstelik söylerken kayınvalide eşim görümcem eşi hepsi vardı kayınvalide ve görümcemin eşi beni destekledi . Sormadan paylaşmak saygısızlık dedim . Fotoğrafları ben çektim o da arkamdan gizli gizli çekti atmak için . Almanya da ki yengenin kızı, eşimin kuzeni ile görüşüyor, ondan duydum resimleri görmüşler .. ya ben kayınvalideye anlatacağım konuşsun kızı ile yada ben arayıp görümceme rahatsız olduğumu söyleyeceğim . Ki neden benim eşimden istemiyorlar da böyle gizli saklı oluyor acayip rahatsız oluyorum açıkçası .. ben mi abartıyorum bu dönemde yoksa haklı mıyım ne yapacağımı bilmiyorumakıl verir misiniz
Ya bende ciddi ciddi uyarmak istiyorum daha dün uyardım ailemizin içinde kalsın diye ok kuzum yazmış ama devamı yok cidden sinirlendim sonra bugün öğreniyorum ctesi paylaşmış kendi arkamdan çektiklerini kulağıma geldi çünkü resimler bende idi benim telefonumdan çekildi . Ya da eşime söyleyeyim o konuşsun bilmiyorumPaylaşamaz, aynısını kuzenim yaptı. Ne aradı ne sordu 20 günlük bebeğimi paylaştı. Kendisi ile aynı yaştayız ve ne evlilik ne bebek gibi düşüncesi yok. Bebek kusunca bile iğreniyordu. Yani bana değişik bir zihniyet ve bana tuhaf gelmişti. Velhasıl kelam o gün 20 günlük olan bebeğim şimdi 27 aylık, 10 aylık da bir kızım var. Hiçbirini paylaşmadım. Allah'tan eşim de benle aynı düşünce de, ailesini de uyardım o da destekledi beni. Size sorulmadan kilimcinin kör oğluna kadar atılmamalı resim .
Çok doğru isteyebilir gayet normal ama neden gizli gizli arkamdan çekilip bana tamam aramızda kalsın dememe rağmen atılıyor o an deseydi Almanya da ki yengem istedi ona atabilirim diye eyw derdim yada ne bileyim hayır derdim yada bi kereye mahsus ok falan derdim . Neden yapıldığı halde tamam olur deniliyor .. aptal değilim sonuçtaİnternette paylaşsa haklısınız derim ama anladığım kadarıyla sadece bir akrabaya göndermiş fotoğrafları. Bana çok tuhaf gelmedi bu yüzden ama izin istese daha iyi olurdu tabii. Belki karşı taraf merak etti ve halasından yeğeninin fotoğrafını istedi .
Eşiniz sizinle aynı fikirdeyse konuyu son bir kez onun yanında açın, ciddiyetinizi görsün. Mesajla falan uğraşmayın bence iletişim kanalı yüz yüze olsun.Ya bende ciddi ciddi uyarmak istiyorum daha dün uyardım ailemizin içinde kalsın diye ok kuzum yazmış ama devamı yok cidden sinirlendim sonra bugün öğreniyorum ctesi paylaşmış kendi arkamdan çektiklerini kulağıma geldi çünkü resimler bende idi benim telefonumdan çekildi . Ya da eşime söyleyeyim o konuşsun bilmiyorumyani msj atmakta istemiyorum ciddiyeti anlasın . .
Yüzyüze olamaz uzaktayız anca bayramda gidilir o zaman görülür başka bir şey yada haftasonu gelirler ise tekrardan öyle o da zor kayınpedrr rahatsız bizim . Görümcemler olmadan gelemezlerEşiniz sizinle aynı fikirdeyse konuyu son bir kez onun yanında açın, ciddiyetinizi görsün. Mesajla falan uğraşmayın bence iletişim kanalı yüz yüze olsun.
Görüntülü de olur. En kötü tel de konuşurken, ama mutlaka yanınızda 3. Bir kişi de olsunYüzyüze olamaz uzaktayız anca bayramda gidilir o zaman görülür başka bir şey yada haftasonu gelirler ise tekrardan öyle o da zor kayınpedrr rahatsız bizim . Görümcemler olmadan gelemezler
Ctesi geldiklerinde söyledim . Sormadan paylaşılmasını saygısızlık olarak görüyorum dedim o an ben sadece bnu eşimin kardeşleri ile paylaş Whatsap gruptan dedi tamam dedi . O an kendi eşi aynen öyle direk x koy dedi aynen dedim . Sonra o an o da bebeğimin resmini çekti eğer dedim Almanya ile paylaşacaksan ben paylaşayım dedim bildiğimi göstermek için .. kayınvali de falan bir şey demedi ..Görüntülü de olur. En kötü tel de konuşurken, ama mutlaka yanınızda 3. Bir kişi de olsun
Kendi adıma hiç takılacağım bir şey değil, sohbet ettiği bir eski akrabaya atmış. Ben sorun etmezdim.Kızlar selam yeni doğum yaptım ama kafama takılan bir şey var acaba ben mi abartıyorum bu lohusa halimle diye de sormak istedim . Görümcem bana sormadan 6 günlük bebeğimin resimlerini paylaşıyor internette değil yabancı ile değil ama kim olursa olsun bunu gizli saklı yapması rahatsız ediyor . Paylaştığı kişi boşanmış kuzeninin eşi hala yenge olarak görüyorlar farklı yere sahip eşimle görümcemde boşanmış olsa da samimiler hala Almanya da . Ama ben paylaşsın istemiyorum ve ctesi geldiklerinde de söyledim aile fotoğrafı çekildi üstelik söylerken kayınvalide eşim görümcem eşi hepsi vardı kayınvalide ve görümcemin eşi beni destekledi . Sormadan paylaşmak saygısızlık dedim . Fotoğrafları ben çektim o da arkamdan gizli gizli çekti atmak için . Almanya da ki yengenin kızı, eşimin kuzeni ile görüşüyor, ondan duydum resimleri görmüşler .. ya ben kayınvalideye anlatacağım konuşsun kızı ile yada ben arayıp görümceme rahatsız olduğumu söyleyeceğim . Ki neden benim eşimden istemiyorlar da böyle gizli saklı oluyor acayip rahatsız oluyorum açıkçası .. ben mi abartıyorum bu dönemde yoksa haklı mıyım ne yapacağımı bilmiyorumakıl verir misiniz
Sohbet ederken atılmıştır.Ya tamam sıkıntı yok istemelerinde kötü niyet olduğunu düşünmüyorum ama neden gizli saklı ve neden eşimden istenmiyor o da onlarla zamanında baya yakınmış ..
Amaç kimsenin görmemesi değil ki, kendisinin aranıp fotoğraf istenmemesi asıl meseleO kadın niye sizin bebeği böyle gizli gizli resimlerini isteyecek kadar merak ediyor kısmı daha da saçma.
Her ne kadar bana biraz tripli gelseniz de hakkınızdır, sizin bebeğiniz paylaşmak istemiyorsanız kimse karışamaz.
Dünyanın en saçma düşüncesi dahi olsa o sizin evladınız siz doğurdunuz be söz hakkına sahipsiniz, haklısınızdaCtesi geldiklerinde söyledim . Sormadan paylaşılmasını saygısızlık olarak görüyorum dedim o an ben sadece bnu eşimin kardeşleri ile paylaş Whatsap gruptan dedi tamam dedi . O an kendi eşi aynen öyle direk x koy dedi aynen dedim . Sonra o an o da bebeğimin resmini çekti eğer dedim Almanya ile paylaşacaksan ben paylaşayım dedim bildiğimi göstermek için .. kayınvali de falan bir şey demedi ..
Sorun bu değil ki sorun yapılıp yapılmıyor denmesiSohbet ederken atılmıştır.
'Kardeşime gidiyorum, bizim bebiş geldi'
'Aaa hayırlı olsun, kime benziyor, sağlığı nasıl'
'Maşallah çok tatlı bir bebek, ayyyynı kardeşim, bak resmini atayım da sen de gör'
Hepsi bu da olabilir yani
Söyledim kendisine tamam diyip yapılması zaten .. eşimden de istenebilinir hadi attın neden gizli gizli yapılıyor insanı aptal yetine koyuyorlrBen de art niyet aramam altında, kadın merak etmiştir çok samimilerse, o da dur atayım da bak demiştir.Sosyal medyada falan da paylaşmamış. İnsanlar yeğeni olunca sevinir ya, hala olmuş görümceniz neticede ama bana ondan hoşlanmadığınız için böyle tepkilisiniz gibi geldi.Yine de buraya konu açmak yerine, çocuğunuzun resminin paylaşılmamasını istediğinizi açık açık söyleyin.
Söyledim zaten görümcem de biliyor sevmediğimi istemediğimi tamam diyip yapması sorun gizli gizli yapması hemde . . Eşimle konuştum anlamadı beni bende kayınvalideme söyledim açık açık sonra ne olduysa eşimde kardeşi ile yazıştı sanmıyorum anlaşıldı mı hayırHayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün.
İstemiyorsanız söyleyin neden dert arıyorsunuz bu kadar işyeri derdi olmayınca yeni dertler mi istiyorsunuz kendinize?
Bir şey istenmiyorsa saygı duyulur . Saçma yada değil . Resmini izin vermem diye gizli gizli çekiyor bu sinir bozucu olan . Eşim gözünle gördün mü diyor galerisinde çıkmaz ise ne olacak diyor tartıştık ya dedim biliyorum kurcalama karın söylüyor gizli gizli yapması sorun . . Olmadı baktım anlamıyor bende kayınvalidemi aradım anne anne böyle böyle oğlun anlamıyor kızın bnu bnu yaptı beni katarakta konuşabilirsin. Ben konusucam tartışmak istemiyorum ağzımın ayarı yok dedim haklısın kızım dedi konuşacakmış bakalım öyle dedi amaRabb im sağlıkla büyütmek nasip etsin. Senden izinsiz resim çekmesi zaten saygısızlık ve paylaşıyor üstelik. Önce eşin konuşsun eğer anlamazsa sert bir dille anlatır mesafeni koyarsın. Ve birdaha da bebeğin resmini çekmesine müsade etmezsin gelirse.