Görümcenle mi evleniyorsun? Ona ne ki? Gördün ki fikir sorulacak bir insan değil. Canın neyi istiyorsa onu al. İlla fikir almak istersen burada konu açıp sorabilirsin.

Valla ben kimseye fikrini sormadım gelinliklik konusunda, eşim hariç herkes düğünde gördü gelinliğimi.
Siz de bir kere sormuş bulunmuşsunuz ama çok da kimseye hele ki görümceye danışmayın. Haa derseniz ki fikri önemli o zaman bilemem.

Ben bir sorun görmedim.Kadına fikrini sormuşsunuz o da beğenmemiş.Karışıyor mu oldu?

Ben evli değilim ama evleniyor olsaydım sormazdım fikrini görümcemin gelinliğim konusunda çünkü ben sevmiyorum 7 düvele danışmayı ben beğendim mi bitiyor benim için.Öte yandan görümceyim ama şimdi geline hiç sormadım karışmadım o da sormadı hangisi olsun falan feşmekan.Sonradan da benimle hiç ilgilenmediler demiş :)) Cidden komik.

Sanırım ben bu gelin - görümce ilşkilerinde başarılı değilim.

Niye attın ki çok mu lazımdı fikri resmen 2.el al demiş bi de.
üfff her şeyinize herkesi dahil ederseniz böyle oluyor işte. Nişanlınla git, giy çıkar, beğen al. Herkesin her konuda bi fikri hep var. Senin isteğin ne önemli olan o.

Nişanlım Burada değil görüntülü arayıp gösterdim hep o da beğendi ama bana zamanında o da demişti dolaptan vs bakalım sonrasında ablası söyleyince bir afalladım

yahu fikrini beğenmediğiniz yada söyleyeceğini dikkate almayacağınız insanla niye fikir alışverişinde bulunuyorsunuz?
isguzarlik iste
madem dinlemeyeceksin niye soruyorsun?
sanki "her seyin en iyisi olsun guzel gelinimize" diyecek insanlar. oyle olmadığını bilecek kadar tanimis olmasi lazim alti aylik mustakbel görümcesini

Nişanlım Burada değil görüntülü arayıp gösterdim hep o da beğendi ama bana zamanında o da demişti dolaptan vs bakalım sonrasında ablası söyleyince bir afalladım
nisanlin bunca sene dolabi acip kendine bir tane kiyafet almis mi?
bilmiyorsan ona sor sana aldigi seyin sayfasini gostersin bak bakalim ne almis
hic sanmiyorum koca adamin ikinci el kiyafet alacagini, dolap molap alisveris appi bildigini. kiz kardeslerinin agzindan konusuyor iste

Dolap ve gardops 2. El bunu bildiğinizi umuyorum. Elbette maddiyatta önemli ama fikrinizi sordumu? Bunların ücretini kv ler mi ödeyecek nişanlınız mı? Eğer yaşadığınız yer onlarla çok uzaksa buda nir sıkı tı çünkü provaya gidip gelmek gerekir. Fikir verdiğini düşünüp düşünmemen sana kalmış. Hemen yükselme bir kez daha konusu olursa ona göre davranırsın.

neptunexin konulari o kadar ilginc ki
kız tarafi kendi sehrinde düğün salonunda yaptığı kınayı bile erkek tarafına kitleme pesinde, erkegin babasinin alacagi evin yuzde elli hissesini kizlarina versinler diye diretiyor, ağizlarında baslik parasi olan insanlar. Tek amaclari erkek tarafini yapabildikleri kadar söğuslemek
oysa erkek tarafi o kadar geleneksel - o kadar "anlı şanlı düğün yapan" vs pozisyonunda, gelinligini ikinci el al diye diretiyorlar aylardir.
her iki taraf da birbirinden beter.

Üşenmedim saydım. Konu sahibi 31 ocaktan beri bu konuda dahil nişanlısı ve ailesiyle ilgili tam 14 konu açmış.

Daha evlenmeden sadece 2,5 ayda 14 sorun olduysa 1 senede 100 e yakın konu olur. Yazık!

Son düzenleme:
Aranızdaki samimiyete göre resim atabilirsiniz ben bi tuhaflık görmedim Ama size ikinci el gelinlik alabileceğinizi söylemesi yanlış.
Bundan sonra hiç onu karıştırmayın. Gelin sizsiniz istediğiniz modeli tercih edin. Mutluluklar

Yorumlardakinin aksine ben ters bir şey göremedim. Fikrini sormuşsunuz, o da söylemiş ne var bunda? Siz şimdiden bahane arıyorsunuz belli ki. Negatif bir dönüt hoşunuza gitmeyecekse o riski alıp insanlara fikir sormayın.
Şahsen sizin gibi insanlarla konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak beni çok geriyor. Her an kötülüğümü istiyor, kıskanç, bana karışıyor, bilmişlik taslıyor damgası yapıştırılacak gibi.
Böyle düşünmenize sebep olacak davranışları oldu mu daha önce?

40 yıl düşünsem gelinliğimi görümceme gönderip fikir almak aklıma gelmez. Karışmasına fırsat vermeyin. Nişanlınız ve sizin bütçenize göre gelinlikler bakıp onunla paylaşın, geriye kalan kaynana, elti, görümce gibi kişilere de sorarlarsa gösterin..

Sizin görümce benim görümceme çok benziyor. Bazen iyilik yaptıklarını sanıyorlar ama davranışları rahatsız edici oluyor.
Kötü olmaya gerek yok, ama sonraki süreçte gerek fikir alışverişi gerek başka bir şey kendisine danismayin. Gelinlik konusunu da açmayın daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…