- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
İyi de ben sevgilisi var dedim ona rağmen gidip yazması normal mi?Ben sevgilisi olan birine asla yazmam bile bile..Kaldı ki evlilik demek akraba olmak demek en yakın arkadaşımla nasıl akraba olabilirim bana göre diil.
Bunda ne gibi bi sorun var diyen arkadaslar ...Yarin bir gun abisi o kizin esinin cevresinden biriyle gorustugunu ogrense sizce kimden bilecek tabiki karisindan oda iliskileri acisindan problem yaratir ben olsan kesinlikle once ciddi bir sekilde uyarirdim gorumcemi baktim olmadi esime soylerdim zan altinda kalacagima gitsin ugrassin kardesiyle
Ben bilmiyor gibi davranıyorum şu an ama elbet boyle bir seyi en yakin arkadasimdan duyacağımı tahmin etmistir..
Ve bu arkadasimiz eşimin de arkadaşı artik..Evlenme teklifini ettiğinde esim en yakınlarimiz olarak onlarda yanimizdaydı.Görümcemde tanıyor ve hatta o gece instagram listesine eklemis sonrasinda nedensiz sekilde listesinden silmisti arkadasimi..Hatta arkadasim ne yapmaya calisiyor bu kiz kendisi ekledi kendisi sildi diyip sinir olmustu ona.Zaten o gece kimsenin yuzune bile bakmamisti yanindaki arkadaşlariyl eğlenmişti benim arkadaslarim da hic umursamamisti.Acayip tavirlari var anlamiyorum...ya alıntı yapamıyorum üyenin biri de yazmış ne var ki bunda diye hayret vallaha.
ailece aracı olunsa ciddi olarak girişim yapılsa belki diyeceğimde, bu şekilde olması seni çok sıkıntıya sokar.
Eşin konusunda da haklısın, erkekler olayları bizim gibi değerlendiremiyorlar hemen parlayıp küçük bir olayı içinden hiç çıkılamayacak duruma da sokabiliyorlar. Sen suçlu olursun sonra
Görümceni çıkartacaksın listenden. Eşinin duyması durumunda sıkıntı yaşayacağını ve rahatsız olduğunu belirtmelisin.
Bana söylemedi...Bana bu cocuk kim dedi ben de arkadaşımın abisi dedim..sevgilisi var dedim..aa tamam o zaman dedi..Uzerinden 1 ay geçti.Gecen gün cocuga mesaj atmis.Yani sevgilisi olmasa bile ben var dedim buna ragmen mesaj atması size normal geliyor mu?bana yaptığı yanlış gelmedi size söylemiş sonuçta arkanızdan iş çevirmemiş. eğer müdahil olmak istemiyorsanız açık ve net şekilde söyleyebilirsiniz. sanki kız çok kötü bişey yapmış gibi toplanıp kızı ayıplamışınız.
Neşeli mi:) aksine çok soğuktur..Doğru düzgün konuşmaz,hep tepeden bakar herkese.En azindan ben oyle taniyorum.Arkadaslariyla nasil bilemem..Bana neseli , deli dolu bir gorumce gibi geldi. Iletisiminiz kopuk . Ne sen onu anlarsin , ne de o seni .
sizin söylediğinize inanmamış ya da başkalarına da sordu soruşturdu gerçeği öğrendi. neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz ki anamadım..Bana söylemedi...Bana bu cocuk kim dedi ben de arkadaşımın abisi dedim..sevgilisi var dedim..aa tamam o zaman dedi..Uzerinden 1 ay geçti.Gecen gün cocuga mesaj atmis.Yani sevgilisi olmasa bile ben var dedim buna ragmen mesaj atması size normal geliyor mu?
Size sormuş ama.pekte arkanizdan iş çevirmiş gibi gelmedi bana.Ben rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.
Aynen öyle ben de sizin gibi düşünüyorum.Listemden zengin koca avına çıkmış gibi hissediyorum.Bu da beni rahatsız ediyor..Valla kimse kusura bakmasın erkek delisi gibi onu beğendim bunu beğendim.
Hani birini beğenip onda ısrar etse anlarım da profillere bakıp kafasına göre adam seçiyor. Sevgilisi var mı yok mu bilmeden.
Bence çok uygunsuz.
Bir daha bu konuyu açarsan abine söylemek durumunda kalıcam de.
ben mi yanlış okudum bilmiyorum da bir tane çocuk var ve ısrarla görümcesi onunla görüşmek istiyor ama konu sahibi engellemeye çalışıyor. sizin dediğinz gibiyse haklısınızValla kimse kusura bakmasın erkek delisi gibi onu beğendim bunu beğendim.
Hani birini beğenip onda ısrar etse anlarım da profillere bakıp kafasına göre adam seçiyor. Sevgilisi var mı yok mu bilmeden.
Bence çok uygunsuz.
Bir daha bu konuyu açarsan abine söylemek durumunda kalıcam de.
Buyuk ihtimal senin cevreni ve arkadas ortamini begendigi icin listene takmistir .tanidik olmasi acisindan ,Allah kolaylik versin ama cokta uzmemeye calis belli ki evde kaldim moduna girmeye baslamis.esine de citlat azicik sikayet etmedenBen rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.
ben mi yanlış okudum bilmiyorum da bir tane çocuk var ve ısrarla görümcesi onunla görüşmek istiyor ama konu sahibi engellemeye çalışıyor. sizin dediğinz gibiyse haklısınız
Evet benim söylediğime inanmamış,baskasina soramaz çünkü oetak tanidigimiz kimse yok.Kötü düşünmüyorum,yaptığı hoşuma gitmiyor,ortak bir bağım olmaması istemem kadar normal birsey yok.Neden en yakin arkadaşımla akraba oluyim ki..Belki bir sey olacak ve dostluğumuz bozulacak?..sizin söylediğinize inanmamış ya da başkalarına da sordu soruşturdu gerçeği öğrendi. neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz ki anamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?