• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Ne olmuş ki.bekar genç kız sonuçta. Sizin tanidiginiz kişilere yazmasında ne gibi bir sakınca var?Niye destek olmak yerine kötü birşey yapmış gibi tavır alıyorsunuz anlamadım.?
Ben rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.

Siz karıśmayın eşinize söyleyin ama şikayet ederek değil de güzelce anlatarak eşiniz halletsin bence
Abi kardeş konuşurlar ama sen halletmek istersen illaki kötü sen olursun
Ben karışırsam fesatlandı derler diye ne yapacağımı bilemedim..Eşime soylersem o da gidip kiz kardeşine soylerse bu defa doldurmus derler diye arada kaldim ama hosuma gitmiyor bu durum.Belki de kac kisiye yazdi bilemiyorum..

Kim bu gorumce arkadas olayim hemen. :KK53:

Tavri yanlis olmakla birlikte senin tavrin da uygun degil. Abisine kesinlikle soyleme.

Yazismissin bana laf soylendi, bir gun abinin de kulagina gider. Bu tarz yazismalarin uygunsuz , birak erkekler sana yazsin diyebilirsin. Cok istiyorsa internetten tanissin birileriyle ama arada kimse olmasin.

Bana normal geldi davranışı. Medeni şekilde görüşmek istiyor ne var ki bunda? Belki kısmeti sizin tanıdıklarınızdan biridir.
İyi de ben sevgilisi var dedim ona rağmen gidip yazması normal mi?Ben sevgilisi olan birine asla yazmam bile bile..Kaldı ki evlilik demek akraba olmak demek en yakın arkadaşımla nasıl akraba olabilirim bana göre diil.

Ben karışırsam fesatlandı derler diye ne yapacağımı bilemedim..Eşime soylersem o da gidip kiz kardeşine soylerse bu defa doldurmus derler diye arada kaldim ama hosuma gitmiyor bu durum.Belki de kac kisiye yazdi bilemiyorum..
Görümcenizin yaptığı da hiç hoş değil yani bunu önüne gecilmezse yine olan sana olur
Sen normal bir şekilde eşine bahset
Bugün şu kişi aradı görümcem eklemiş konuşmuş falan diye eşiniz konuşsun

ya alıntı yapamıyorum üyenin biri de yazmış ne var ki bunda diye hayret vallaha.
ailece aracı olunsa ciddi olarak girişim yapılsa belki diyeceğimde, bu şekilde olması seni çok sıkıntıya sokar.
Eşin konusunda da haklısın, erkekler olayları bizim gibi değerlendiremiyorlar hemen parlayıp küçük bir olayı içinden hiç çıkılamayacak duruma da sokabiliyorlar. Sen suçlu olursun sonra
Görümceni çıkartacaksın listenden. Eşinin duyması durumunda sıkıntı yaşayacağını ve rahatsız olduğunu belirtmelisin.

Kim bu gorumce arkadas olayim hemen. :KK53:

Tavri yanlis olmakla birlikte senin tavrin da uygun degil. Abisine kesinlikle soyleme.

Yazismissin bana laf soylendi, bir gun abinin de kulagina gider. Bu tarz yazismalarin uygunsuz , birak erkekler sana yazsin diyebilirsin. Cok istiyorsa internetten tanissin birileriyle ama arada kimse olmasin.
Ben bilmiyor gibi davranıyorum şu an ama elbet boyle bir seyi en yakin arkadasimdan duyacağımı tahmin etmistir..

Bence yaptığında ayıp bir şey yok.

Sonuçta bekar, belli bir yaşın üzerinde bir kadın.

Ben yapamazdım ya da bana yapılmasından hoşlanmazdım, tarzım değil.

Ancak bunu ayıp gibi lanse etmeniz, hele eşinize şikayet etmeniz ayıp asıl.

Sizi yakın, kendine arkadaş gibi gördüğünü düşündüm görümcenizin.

Sizin bahsettiğiniz gibi arkanızdan iş çevirdiğini, kötülüğünüzü istediğini değil.

Bunda ne gibi bi sorun var diyen arkadaslar ...Yarin bir gun abisi o kizin esinin cevresinden biriyle gorustugunu ogrense sizce kimden bilecek tabiki karisindan oda iliskileri acisindan problem yaratir ben olsan kesinlikle once ciddi bir sekilde uyarirdim gorumcemi baktim olmadi esime soylerdim zan altinda kalacagima gitsin ugrassin kardesiyle

Back