- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Konular nasil siliniyor?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 yaşındaGorumceniz kaç yaşında
Ben rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.Ne olmuş ki.bekar genç kız sonuçta. Sizin tanidiginiz kişilere yazmasında ne gibi bir sakınca var?Niye destek olmak yerine kötü birşey yapmış gibi tavır alıyorsunuz anlamadım.?
Ben karışırsam fesatlandı derler diye ne yapacağımı bilemedim..Eşime soylersem o da gidip kiz kardeşine soylerse bu defa doldurmus derler diye arada kaldim ama hosuma gitmiyor bu durum.Belki de kac kisiye yazdi bilemiyorum..Siz karıśmayın eşinize söyleyin ama şikayet ederek değil de güzelce anlatarak eşiniz halletsin bence
Abi kardeş konuşurlar ama sen halletmek istersen illaki kötü sen olursun
27 yaşında evet ya hiç hoş diil yaakaç yaşında ki görümcen ? kendi cevresi bitti galiba senin cevrene sarmış
İyi de ben sevgilisi var dedim ona rağmen gidip yazması normal mi?Ben sevgilisi olan birine asla yazmam bile bile..Kaldı ki evlilik demek akraba olmak demek en yakın arkadaşımla nasıl akraba olabilirim bana göre diil.Bana normal geldi davranışı. Medeni şekilde görüşmek istiyor ne var ki bunda? Belki kısmeti sizin tanıdıklarınızdan biridir.
Görümcenizin yaptığı da hiç hoş değil yani bunu önüne gecilmezse yine olan sana olurBen karışırsam fesatlandı derler diye ne yapacağımı bilemedim..Eşime soylersem o da gidip kiz kardeşine soylerse bu defa doldurmus derler diye arada kaldim ama hosuma gitmiyor bu durum.Belki de kac kisiye yazdi bilemiyorum..
Ben bilmiyor gibi davranıyorum şu an ama elbet boyle bir seyi en yakin arkadasimdan duyacağımı tahmin etmistir..Kim bu gorumce arkadas olayim hemen.
Tavri yanlis olmakla birlikte senin tavrin da uygun degil. Abisine kesinlikle soyleme.
Yazismissin bana laf soylendi, bir gun abinin de kulagina gider. Bu tarz yazismalarin uygunsuz , birak erkekler sana yazsin diyebilirsin. Cok istiyorsa internetten tanissin birileriyle ama arada kimse olmasin.