Arkadaşlar sizinle canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.:çok üzgünüm:Lütfen bana yardımcı olun..Mesele şu yılbaşında düğünüm olucak geçenlerde görümcem bana beyaz bir elbise giyeceğini söyledi o beyaz ben beyaz olucaz bu durum moralimi çok bozuyor çok can sıkıcı bir durum gerçi bu konuda bana danışıp sorsaydıda giyme diyemezdim takıldığım konu şu düğünde gelinden başkası beyazlar içinde olmaz bunu herkes bilir ama ne yazıkkı görümcem bunu bilmiyor yada modacımın dediği gibi bazı şeyler içinde kalmış modacıma anlattığımda bu şekilde yorumladı kime anlatsam herkes yadırgıyo ayıplıyo kendisi evli ne olursa olsun düğünde beyaz allı pullu bir elbise giymesi yanlış diye düşünüyorum bütün üyelerin yorumlarını bekliyorum hoşcakalın arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama
düğünde gelinlerin giydiği gelinlik saflığın simgesi olarak giyiliyo. dolayısıyla ondan başkasının beyaz giymemesi yazısız kuraldır bana göre... ki ben elbise alırken hep dikkat ederim beyaz seçmemeye düğünlerde.
canım benim eltim daha beterini yaptı....
gitti kuyruklu beyaz elbise diktirdi....
üstelik hadi senin ki baska bulamamış, benimki gidip özellikle yaptırmış..
üstelik daha eltim değildi sözlüydü ve düğünümde yani benim onu 3. görüşümde tanımış oldum.
bence de geline yapılan saygısızlık... ama sen kendi güzelliğinle onu kapatıyorsun üzülme...
nerde yazıyo o kural
bilgilendirirsen sevinirim
cahilliğime ver
ya nie üzüyosun ki kendini bacım? düğünde ahali onu ayıplıcak zaten beyaz giydi die.
sakın kendi gelinliğini falan değiştiriyim deme. ne istiosan onu giy. içinde bişi kaldıysa görümcen bırak gelinlik giysinkafana hiiiiiiiiiiiçç takma. ben olsam takmazdım ama çok da gülerdim.
Hö? Ne alaka yaaa? Nerede ne giyeceğimi kim nasıl tespit edebiliyor? Böyle saçma sapan kurallara, ritüellere oldum olası karşıyım. İnsanlar sorun çıkarmak için yer arıyor valla ve eğer cidden bu kafadaysan inanın ki bu konu üç gün sonra görümcenle geçinememen için iyi bir sebep olur canım.lmaz:
Ben eğitimli insanların böyle saçma sapan şeylere uyacaklarına inanmıyorum, umarım bu bir şakadır.
Biri beni dürtsünnnn?? :mymeka::teselli:
lalezar ben de modacınla aynı fikirdeyim şuan, zaten damadın kardeşi-ablasının düğünde giyeceği elbiseyi 4 ay evvel alması da bunun ispatıdır bence. ben kendi gelinliğimi bile 1 ay önceden diktirmeye başladım be, bu ne heves ööle atlamış 4 ay öncedenklava: tanımam etmem kendisini ama şuan iyi niyetli olduğunu düşünemiorum bile. ha bnm düğünümde de çok yakın bi arkadaşım beyaz elbise giydi ama mini bi elbiseydi, gelinlikle alakası yok, ama şu truvalı helen tarzı şifon beyaz-kırık beyaz elbiselerdense-ki kuyruklu fln diyince bnm aklıma o modeller gelio- onların da gelinlikten farkı yok yani. bi de tarlatan giysin altına tam olsun madem:tomato:
ya sen durumu içine sindirip kabulleneceksin, ya da yakın bi arkadaşına fln söliceksin, o da beyaz giysin, görümcene de kapak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?