Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok ilginç...bizde de tam aksine gelinin varsa bekar kız kardeşi beyaz ya da krem giyer...kardeşim de öyle giymişti benim düğünümde...göçmenlere özgü bir şey olabilir mi bu acaba? damat tarafı göçmen mi yoksa?
:)

benım arkadasımın ablası yaptı kıs bunun aynısını
once herkes gelın o sandı :) bıldıgın işlemeli boncuklu pullu kuyruklu kırık beyaz gelınlık ama kabarık olmayanlardan.
bende ılk basta yadırgadım . cunku onu gelınlık olarak satıyorlar . ablası almıs kardesının dugununde gıymıs.
ama napacaksın ki en iyisi bosvermek
bu güzel günlerinin tadını cıkar takma hiç kafana
düğünündede kimsenin gözü gelinden baskasını gormez zaten

bence de beyaz saflığın ve masumluğun simgesi. bu rengi sadece gelin giyer. neden gelin beyaz giyiyor. ona özel bir renk. bence dikkat edilmeli. benim arkadaşımın kayınvaldesi yeğeni beyaz dantelli bluz almış düğünde bunu giyme diye uyarmış kızı. bırakın sadece o gün beyaz gelinin rengi olsun. o gün elbette gözler gelinin üzerinde olacak. sende tatlı bir dille söyle görümcene. belki kötü niyetle yapmamıştır. içinde bir ukte kalmıştır.

Ya niye giyemesinki, beyaz da hepimizin sevdiği, giymekten zevk aldığı naçizane bir renk sonuçta. O zaman davetiyeye yazın lütfen "bayanların beyaz giymesi kesinlikle yasaktır diye.

Varmı böyle birşeysengözlerimebaksanab

merhaba canım. . görümceme düğün için elbise almaya ailecek gtmiştik. o daha önceden gidip begenmiş . bi geldikk ben bunu begendim diyor.şok oldum ben .çnkü ben ona dha sevgiliyken eşimle,sölemiştim tek ben beyaz giyicem die .oda tmm demişti.bunu begendim dedi . bende onu giyme .düğünde tek beyaz gelin giyer dedim .yok efendim öle şeymi olurmş falan filan . en son annesi falanda kızdı gtti kahverengi bi elbise aldı . eşimn teyzesi benden bi yaş küçük oda düğünde beyaz bi elbise giymişti .hatta abisiyle markete gtmişler . market sahibi gelinmisinz demiş sengözlerimebaksanab
söyle giymesn . olmadı nişanlnla konuş gidin beraber aynı modelin farklı bi rengini alın naniknanik

ayıp ya,abimin düğününde öyle bir şey yapmazdım,başka renk mi yok,kıskanır gibi gidip beyaz mı diktirilir.Bide başkasıda değil,direkt görümce.Anladığım kadarıyla mini bir elbisede değil.Kafasına duvakta taksın tam olur.

saflık bi gelinlere mi mahsus

kırık beyaz neyin simgesi o zaman aceba laelaelaelaelae

yaa arkadaşlar beyaz sadece geline ait falan demişssin ama beyaz elbiseden elbiseye fark var artık böle duz inen taşlı kuyruklu model gelinliklerde var onu n gibi bişi rahatsız edici oluyo bide saclarına taşlı yan toka yada cicek falan taktırıyolar gelinden ne farkı kaldı önemli olan orda beyaz giymsinden cok elbiseyi 4ay önce alması ve ne bileyimbize özel bi gün sonucta hepimiz en ufak detayına kadar ilgileniyors özel olsun güsel olsun diye bence cok saygısızca

başka sitede rastladım şimdi,kızın görümcesi de beyaz giymiş,beni gölgede bıraktı demiş,onu gelin sanan bile olmuş.
Bunun eğitimle falan alakası yok,görgü kuralı yazılıda olmaz illa.Beyaz dikkat çekici renktir.Bir siyah mavi beyaz gibi olamaz ki.Ayrıca gelinlikten farkı olmayan elbiseler var.Ne gereği var illa beyaz giymenin,gelinliğin rengi beyazdır ve o gece dikkat çekmesi gereken kişi gelindir.Gelinden güzel olmalıyım fikrinde olan insanlar bile var hayatta,demin okuduğum sitede öyle biride yazmış,millet güzel görsün demiş.

canım benim eltim daha beterini yaptı....

gitti kuyruklu beyaz elbise diktirdi....

üstelik hadi senin ki baska bulamamış, benimki gidip özellikle yaptırmış..
üstelik daha eltim değildi sözlüydü ve düğünümde yani benim onu 3. görüşümde tanımış oldum.

bence de geline yapılan saygısızlık... ama sen kendi güzelliğinle onu kapatıyorsun üzülme...

eğitimle ne alakası var.bu resmen görgüsüzlük.sadece okumakla adam olunmuyor malesef

çüş yaa vallaaa ayıpp yaaaa klava:

Allah Allah ne var bunda bu kadar büyütecek güzelim sen krem rengi giy gelinliği hemde kabarık olur senin gelin olduğun zaten belli olacak bu kadar takma derim mutluluklar

süpersin yaa:lepi:

dürttüm senii naniknanik buda benim düşüncem şekerim

evet ben gelinliğimi diktirmeye başlamadan önce o elbisesini diktirmeye başlamıştı ve bana anlatıyordu buda yetmezmiş gibi geçenlerde kına gecemde ne giyeceğini anlatıyo bendaha ne giyeceğimi belirlememişken nedir bu heves anlamış değilim kendisi evli:bbo:

Aslında beyaz geline yakışır görümcen ayıp etmiş ama şu an beyaz elbiseler pek moda..

bence takılma beyaz giymesine bu en mutlu günün senin nasıl olsa gelin belli herkesin ilgi odağı sen olacağına göre gerisi hikaye kaydirigubbakcemile3

Bizim düğünlerde beyaz giyen olur ben ilk defa burda duydum ama söylesen giymez görümcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…