• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş işten geçmiş büyük bir düşüncesizlik yapıp elbiseyi diktirmiş bile yapacak birşey yok canım takmayıp düğününün tadını çıkaracaksın

canim üzme tali canini
benim dügünümdede esimin yengesi giymisdi
ve dahada kötüsü elbisesinin renginden hic bahsetmedi süpriz diyip durdu
sen en azindan bilinclisin
peri kizi olucak olan sensin o beyaz giysede senin yaninda sönük kalir
ama bende o gün cok büyük konusdum nasilsa oglu evlenicek bende beyaz giycem demisdim
ama kiyamadim krem rengi giydim :)

bu yıl beyaz cok moda belkı gorumcenden başkasıda beyaz gıyebılır o zaman o arada kaybolur. sen keyfıne bak kım ne gıyerse gıysın.

ya nie üzüyosun ki kendini bacım? düğünde ahali onu ayıplıcak zaten beyaz giydi die.
sakın kendi gelinliğini falan değiştiriyim deme. ne istiosan onu giy. içinde bişi kaldıysa görümcen bırak gelinlik giysin :P kafana hiiiiiiiiiiiçç takma. ben olsam takmazdım ama çok da gülerdim.

bencede canım moralini bozmaya değmez. ama eğer çok kafana takıorsan nişanlına söyle o da ablasına söylesin. Senin için rahat ettin. Düğünde bir de onun stresi olmasın. her zaman mutlu ol :)

aman canım o gün senin günün
odak noktası sen ve eşin
zaten kimsenin giyeceği şeyi takip edemezsin ki
görümcen giymese belki başkası giyecek
sen keyfine bak
ufak şeyleri sorun yapma derim

hatta ben olsam ufaktan şaka yapardım, oo görümce keşke sana da bi gelinlik diktireydik kardeş kardeş giyermişiz die sositososito

canım kafana takma benimde böle takıntım vardı herkese sölüyorum sakın dğünde beyaz giymek gibi bi hata yapmayın diye tabi şakayla karışık onlarda anlar artık herlade

ben anlamadim böyle bi kesinlikmi ar dügünde beyaz giyilemez diye ozaman hic beyazz elbise üretmesinler

bence kafana takma nisanliligin tadini ckiratmaya bak

Bence hiç kafanıza takmayın derim..Siz şu an eşinize düğününüze ve sizi bekleyen geleceğinize odaklanın...Görümceniz giymese bile belki başka kişiler giyecek hangi birine engel olacaksınızki...Sonuçta beyaz moda bir renk...Ayrıca düğününüze gelen herkesin ilgi odağı siz olacaksınız zaten...Diğerleri sadece nedime görevi üstlenecek...Benim düğünümdede bir arkadaşım beyaz elbise giyinmişti inanın ben bunu hiç sorun etmedim...Önemli olan kendine güvendir bence....

O güzel gününüzün tadını,bunları kafaya takarak kaçırmayın lütfen..Bırakın giysin beyaz ne olmuş,zaten gelin sizsiniz,herkes bunu biliyor,tüm gözler sizin üzerinizde olucak..Böle detaylara takılmayın,eşinizle bundan sonraki yaşantınızda da mutluluklar :)

beyaz giymekle gerçekten ayıp etmiş olur...düğünde de eminim herkes ayıplar onu.ama bi yandan da takmamak lazım ne kadar beyaz giyerse giysin gelinlik giymiş kadar gösterişli olamaz sonuçta gelin sensin..sana olan ilgiyi dağıtamaz boşver...

bence gelinden başka kimse beyaz giyeme düşüncesi çok saçma.ve bana göre tam bir bencillik örneği ne demek bendn başka kimse beyaz giyemez gayet güzel giyebilir ben evli değilim ve düğünümde benden başka birisi beyaz giyersede onu asla ayıplamam ben giyiyorum diye kimsenin beyaz giyemeyeceği düşüncesi çok saçma çünkü :olmaz:

Arkadaşlar sizinle canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.:çok üzgünüm:Lütfen bana yardımcı olun..Mesele şu yılbaşında düğünüm olucak geçenlerde görümcem bana beyaz bir elbise giyeceğini söyledi o beyaz ben beyaz olucaz bu durum moralimi çok bozuyor çok can sıkıcı bir durum gerçi bu konuda bana danışıp sorsaydıda giyme diyemezdim takıldığım konu şu düğünde gelinden başkası beyazlar içinde olmaz bunu herkes bilir ama ne yazıkkı görümcem bunu bilmiyor yada modacımın dediği gibi bazı şeyler içinde kalmış modacıma anlattığımda bu şekilde yorumladı kime anlatsam herkes yadırgıyo ayıplıyo kendisi evli ne olursa olsun düğünde beyaz allı pullu bir elbise giymesi yanlış diye düşünüyorum bütün üyelerin yorumlarını bekliyorum hoşcakalın arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama

Hö? Ne alaka yaaa? Nerede ne giyeceğimi kim nasıl tespit edebiliyor? Böyle saçma sapan kurallara, ritüellere oldum olası karşıyım. İnsanlar sorun çıkarmak için yer arıyor valla ve eğer cidden bu kafadaysan inanın ki bu konu üç gün sonra görümcenle geçinememen için iyi bir sebep olur canım. :olmaz:
Ben eğitimli insanların böyle saçma sapan şeylere uyacaklarına inanmıyorum, umarım bu bir şakadır.
Biri beni dürtsünnnn?? :mymeka::teselli:

Hadi ama yapmayın kızlar ne alaka?Zaten düğün senin düğünün insanların "Aa bak buda beyaz giymiş onu izleyelim/o daha dikkat çekiyor" gibi bişey demiyeceği kesin,bütün dertlerin bitmişte problem aramış ancak bunu bulmuş gibisin.O zaman damatlarında takım elbisesinin rengine göre (krem,siyah,beyaz) belirlenip o konudada belirtilme yapılsın giymeyin ben giyicem diye.Onlar insan değil mi :icecream:

düğünde gelinlerin giydiği gelinlik saflığın simgesi olarak giyiliyo. dolayısıyla ondan başkasının beyaz giymemesi yazısız kuraldır bana göre... ki ben elbise alırken hep dikkat ederim beyaz seçmemeye düğünlerde.

Evet giyilmemeli ve en sinir olduğum şeylerden biridir,nedir bu merak hiç de anlamam ha düğünde özellikle beyaz giyme takıntısı :S Benimde kaynanam giymişti beyaz bi elbise :):) ve nedense de kaynanalarda görüyorum bu merakı.
Canım madem bu kadar dert ediyosun söyle nişanlına güzellikle vazgeçirsin kardeşini,sonuçta o senin özel günün bu isteğini kırmamaları gerekir.

lalezar ben de modacınla aynı fikirdeyim şuan, zaten damadın kardeşi-ablasının düğünde giyeceği elbiseyi 4 ay evvel alması da bunun ispatıdır bence. ben kendi gelinliğimi bile 1 ay önceden diktirmeye başladım be, bu ne heves ööle atlamış 4 ay önceden:oklava: tanımam etmem kendisini ama şuan iyi niyetli olduğunu düşünemiorum bile. ha bnm düğünümde de çok yakın bi arkadaşım beyaz elbise giydi ama mini bi elbiseydi, gelinlikle alakası yok, ama şu truvalı helen tarzı şifon beyaz-kırık beyaz elbiselerdense-ki kuyruklu fln diyince bnm aklıma o modeller gelio- onların da gelinlikten farkı yok yani. bi de tarlatan giysin altına tam olsun madem:tomato:
ya sen durumu içine sindirip kabulleneceksin, ya da yakın bi arkadaşına fln söliceksin, o da beyaz giysin, görümcene de kapak olsun.

Back