Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim fikrim geldi :))))))
sen bence davetiyene ekle sakın beyaz giyerek gelmeyin diye böylelikle senden başka beyaz giyen kimse olmaz yada kıllık olsun diye herkes bembeyaz gelir düğüneeee
Arkadaşlar sizinle canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.:çok üzgünüm:Lütfen bana yardımcı olun..Mesele şu yılbaşında düğünüm olucak geçenlerde görümcem bana beyaz bir elbise giyeceğini söyledi o beyaz ben beyaz olucaz bu durum moralimi çok bozuyor çok can sıkıcı bir durum gerçi bu konuda bana danışıp sorsaydıda giyme diyemezdim takıldığım konu şu düğünde gelinden başkası beyazlar içinde olmaz bunu herkes bilir ama ne yazıkkı görümcem bunu bilmiyor yada modacımın dediği gibi bazı şeyler içinde kalmış modacıma anlattığımda bu şekilde yorumladı kime anlatsam herkes yadırgıyo ayıplıyo kendisi evli ne olursa olsun düğünde beyaz allı pullu bir elbise giymesi yanlış diye düşünüyorum bütün üyelerin yorumlarını bekliyorum hoşcakalın arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama