• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence takma canım..
ben olsam kim ne giyerse giysin takmazdım takmadımda...
o günün en güzeli sen olucaksın..
ışığın güzel elektriğinle eminim gözkamaştırırsın..
o yüzden kim ne renk giyerse giysin gelinin yanında sönük kalır merak etme..
şimdiden stres edip güzel günlerini zehir etme kendine

çok duydum bunu ? bencede saçma bişi başka renkmi kalmamış ! ama neden görümceler genelde yapıyo bunu gıcıklık olsun diye sanırım...allah akıl versin görümcene yani ayıp ! tatlı bi şekilde yada şaka yollu söle canım

evet canım çok doğru söylüyosun espirili bi şekilde söylesem iltifat olarak anlar oo öyle bi düşünceye sahip

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptığı çok ayıp.
düğünde gelinden başkası beyaz gymemeli.:olmaz:
illaki birileri giyiyorsa bile bu görümce olmamalı bence.:umursamaz:

uygun bir dille söylersin beyaz gymesnn uygun olmayacağini, sadece snn beyaz gymek istediğini.

ama uğraşamam, bnm canım sıkılır boşuna diyorsan da salla gtsin bence.
istediği kadar beyaz giysin yine de herkes sana bakacak.o günün başrol oyuncusu sensin.yardımcı oyuncuların giydikleri seni gölgeleyemeyecek.:delphin:
sıkma canını.yerimseniben

mutluluklar dilerim.a.s.

bence takma canım..
ben olsam kim ne giyerse giysin takmazdım takmadımda...
o günün en güzeli sen olucaksın..
ışığın güzel elektriğinle eminim gözkamaştırırsın..
o yüzden kim ne renk giyerse giysin gelinin yanında sönük kalır merak etme..
şimdiden stres edip güzel günlerini zehir etme kendine

giymez diye bekliyorum hala ama giyersede o günü hiç kimse mahf edemezz:olmaz:

dugunde bı tek gelın beya zolur dıye laf cak bakalımm daha var dugune belkıd egısır fıkrı

yaptığı çok ayıp.
düğünde gelinden başkası beyaz gymemeli.:olmaz:
illaki birileri giyiyorsa bile bu görümce olmamalı bence.:umursamaz:

uygun bir dille söylersin beyaz gymesnn uygun olmayacağini, sadece snn beyaz gymek istediğini.

ama uğraşamam, bnm canım sıkılır boşuna diyorsan da salla gtsin bence.
istediği kadar beyaz giysin yine de herkes sana bakacak.o günün başrol oyuncusu sensin.yardımcı oyuncuların giydikleri seni gölgeleyemeyecek.:delphin:
sıkma canını.yerimseniben

mutluluklar dilerim.a.s.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan ama elbisesini çoktan almış kesin giyecek giyerssede takmicam bu saatten sonra eleştiri oklarını üzerine çeken görümcem olucakkaydirigubbakcemile3

dugunde bı tek gelın beya zolur dıye laf cak bakalımm daha var dugune belkıd egısır fıkrı

almış elbisesini çoktan modelini anlatıyoo bana bu renkte kararlımısın diye sordum ewet ne olduki dedi ince düşünceye sahip bi insan bu laftan bişeyler anlar yanii:umursamaz:

almış elbisesini çoktan modelini anlatıyoo bana bu renkte kararlımısın diye sordum ewet ne olduki dedi ince düşünceye sahip bi insan bu laftan bişeyler anlar yanii:umursamaz:

yuh yani sengözlerimebaksanab

eger gıycek olursada sorun yapma o gun senın boşver ...

keske orda dıyıverseydınn bı gelın beyaz olur dıye

kac yasında bu kız

canım tatlı dılle söyle görumcene .kınada gelındne baskasının kırmız gıymesi dugunde gelındne başkasının beyaz giymesi banda çok abes gelıyor buu görumcenızle konusun

eltımın dugununde kınada kırmızı gıymkisteıdm ama eltım in kınaıs deıdm vazgectım mor bı elbise alayım dedım anan baktım benım begendıgım elbiseyı eltımaldı.
masus yaptı bılıyorum send ebunun benzerı alcaNIM NOLCK DIYOR BIDE.
YOK DEDIM SĞL BENMIYIM GELIN SENIMISIN DEIDM ALMAM BEN SĞL DDEIM.GECISTIRDIM

yuh yani sengözlerimebaksanab

eger gıycek olursada sorun yapma o gun senın boşver ...

keske orda dıyıverseydınn bı gelın beyaz olur dıye

kac yasında bu kız

25 yaşında ve evli:bbo:

Uyuz oluyorum ya gelin ve gelincik şeklinde dolaşanlara düğünlerde.
Güzel bir dile söyle.Senin günün senin dediğin olmalı.
Mutluluklar.

Ben olsaydım '' biraz tuhaf oluyor aslında düğünde sadece gelin beyaz giymezmi sencede'' vs...derdim. Ama giyersede problem değil o gün senden daha güzel kimse olamaz ....

ya aslında gelinliği sen giyeceğin için beyaz sende daha bi çekici duracaktır ben olsam kafama asla takmaz bu mutlu günümün keyfini çıkartırdım
bırak kim ne giyerse giysin sonucta gelin olan sensin herkes sana bakacak ona değil bu arada beyaz cok moda bu sene bende herseyimi beyaz aldım bu sene elbiselerimi falan ve gayette sık duruyor bütün düğünlere gidrken hep beyaz giyiyorum ama gelin olan belli ben değilim sonucta
bence bırak görümcen ne isterse onu giysin hangi beyaz elbise bir gelinlikle yarısabilirki

aman canım nie kafana takıyorsun ki kim beyaz giyerse giysin o gecenin yıldızı sensin onunda kardeşinin düğünü sonuçta boşver giyiversin

Uyuz oluyorum ya gelin ve gelincik şeklinde dolaşanlara düğünlerde.
Güzel bir dile söyle.Senin günün senin dediğin olmalı.
Mutluluklar.

düğünlerde küçük kız çocuklarına gelinlik giydirirlerdi onlara sinir olurdum öyle bişeyle karşılaşıcam diye korkarken böyle bişeyle karşılaştım:bbo:

Arkadaşlar sizinle canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.:çok üzgünüm:Lütfen bana yardımcı olun..Mesele şu yılbaşında düğünüm olucak geçenlerde görümcem bana beyaz bir elbise giyeceğini söyledi o beyaz ben beyaz olucaz bu durum moralimi çok bozuyor çok can sıkıcı bir durum gerçi bu konuda bana danışıp sorsaydıda giyme diyemezdim takıldığım konu şu düğünde gelinden başkası beyazlar içinde olmaz bunu herkes bilir ama ne yazıkkı görümcem bunu bilmiyor yada modacımın dediği gibi bazı şeyler içinde kalmış modacıma anlattığımda bu şekilde yorumladı kime anlatsam herkes yadırgıyo ayıplıyo kendisi evli ne olursa olsun düğünde beyaz allı pullu bir elbise giymesi yanlış diye düşünüyorum bütün üyelerin yorumlarını bekliyorum hoşcakalın arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama

düğün gecesi beyaz renk sadece gelinlere özgü bi renk mi laelaelaelaelae

bence sakıncası yok giysinnnsositososito

ne olacak yani giyince gelinler mi karışacak , o mantıkla mı öyle bi durum ortaya çıkarmışlar acebakaydirigubbakcemile3

kısaca ; bunda takılacak bi durum göremiyorumşakkıdı

sen düğününün keyfini çıkarrrryerimseniben

bırak kim ne giyiyorsa giysin:delphin:

ay ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi yani benim yetiştiğim yerde hiç böyle bir şey yok.bi kere sen gelinlik giyiyorsun 10 kişi beyaz giysin ne olacak ki hiç biri gelinin havasını bozamaz bence.
ki hadi görümceni engelledin diğer misafirleride engelleyemezsin ki belki başkalarıda beyaz giymek isteyecek bu kişisel tercih meselesi.ve bu konuda kimse anlayışlı olmaz bence.herkesin kendi seçimi sonuçta.

bende bu durumu anlamıyorum
gelın olan sensın gıycen şey ıse bı elbıse değil gelınlık
bence boşuna takıyorsun bu durumu
ve mutlu olman gereken bıgunu kendıne zehır edıyorsun
mutluluğunun tadını cıkar
kımse aa sen beyaz gıydın gelın sensın dıe ona altın yada para takmaz yada tebrık etmez
senın ve onun yerı zaten bellıdır cnm

benim fikrim geldi :))))))
sen bence davetiyene ekle sakın beyaz giyerek gelmeyin diye böylelikle senden başka beyaz giyen kimse olmaz yada kıllık olsun diye herkes bembeyaz gelir düğüneeee

Back