M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi siyahlalezar
-
seni kibarca uyardığımı hatırlıyorumlmaz: bidaha söylememe gerek yok sanırım :umursamaz:
Ben hiçbişey dememişken biri bana fesat diyo sonra ben uyarılıyorum ilginç -tatlicadiarzu-
Benden sonra dört kişi daha yazmış benimle aynı fikirde olanlar ama sadece fesat benim iştee mirmirmirmir
Ya nİye tartıŞıyorsunuz arkadaŞlar hem kedİnİn aÇtıĞı konularda ne var ne olmuŞta hakaret edİyorsunuz bu forum selbest herkes dÜŞÜncelerİnİ paylaŞır burada kİmsenİn fİkrİ kİmseye uymak zorunda deİl fİkİr anlaŞmadıĞı İÇİnmİ bunca kalp kırma ne kadar ayıp ama
ben ilk yazdığımda benim yorumum alıntılanmadı mı peki???CADIARZUewet yazmış ama 1 kere yamışlar yorumlarını senin gibi herşeye cevap yazmamışlar sen de 1 kere kendi yorumunu yazsaydın adın fesata çıkmazdı güzelim yerimseniben
yarışmaya fotonu koymuşsun unutma derimm.Geçmişine bakıldığında görülüyor nerelere yazdığın dimi,senin gibi 100 tane far sürüp topiklerde gezmeme gerek yok.Ayrıca ilarzunun tırnağı olamazsın.Sonuncu olmaya layıksın
lmaz: lmaz: lmaz:Çok ayıp!Belki böyle bir incelikten haberi yoktur ya da devamlı kendini gösterme çabası içindeyse özellikle yapıyordur.Aman boşver herkes onu ayıplar.Düğünde asıl olan gelindir.Bütün gözler gelinin üzerindedir nasıl olsa.Takma kafana!
ayıplanacağı kesin aileme üniversiteden arkadaşlarıma bu konuyu anlattımda ayıpladılar görümcemin durumu vahim gözüküyor belki vaz geçer beyaz giymekten giyersede yorumlara açıktır demektir
canım benim
çok kafana takıyorsun..
içini rahatlacaksa konuş görümcen ile vazgeçer belki beyaz giymekten...
hahahah,ilarzuya mı yağ yapıcam,merhabam bile yok.Öğrencisi misin puahaha.Sen daha burda anlatılanları öğrenemiyorsun.Öğrenecek başka şeylerin var,makyaj en sona kalsın.Yağ yapıcam diyeymiş hahahah,niye ilarzu makyaj okulu mu açıyor,bedava kurs mu kazanırım hahaha.Ya sne ne komiksin ya,içindeki kötülük dışına yansımış harbiden.Öğrencisi olduğun insana benzemenin imkanı yok,ne için benzeyebilir ne dışın.Saçmalığa bak İlarzu duymasın nede olsa öğrencisiyim diyor hahaha.
bencede damatta takım giyiyo ve genelde erkeklerin geneli takım giyer gelir dügüne ve damadın bu kadar takacagını sanmıyorum:)
hahahah,ilarzuya mı yağ yapıcam,merhabam bile yok.Öğrencisi misin puahaha.Sen daha burda anlatılanları öğrenemiyorsun.Öğrenecek başka şeylerin var,makyaj en sona kalsın.Yağ yapıcam diyeymiş hahahah,niye ilarzu makyaj okulu mu açıyor,bedava kurs mu kazanırım hahaha.Ya sne ne komiksin ya,içindeki kötülük dışına yansımış harbiden.Öğrencisi olduğun insana benzemenin imkanı yok,ne için benzeyebilir ne dışın.Saçmalığa bak İlarzu duymasın nede olsa öğrencisiyim diyor hahaha.
Ayyy senle kafamı yoramıcam çünkü sende olmayan bişeyden dolayı tartışamam hadi gülümm byyy :gitme:
senin tartışacak bişeyin yokki,yalan yazdığım tek bişey varsa söyle.Güle güle.Ha beyaz elbisene duvak gerekirse buluruz merak etme ,makyajını İlarzuya yaptırırız,benim düğünüme gelirsin ,güleriz
demi ya :lepi:
secil_ipek süpersina.s.
erkekler hiç takmıyor bu konuyu
kadınlar a dan z ye tartışıyor
saçı aynı model yaptıranlarda görgüsüzlerdir kesin
hele görümce ise aman Allah ım öldürülseler yeridir şakkıdı
erkekler kadınlar kadınlar kadar ince eleyip sık dokumuyorlar .erkelerin giyebileceği belirli kıyafetler var davetlerde düğünlerde ,kadınların ise birçok ve farklı şeyler giyebilme seçeneği var yanılmıyorsam. konumuz erkekler değil kızlar:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?