A apple pie ın o konusunda işgüzarlık yapıp o meşhur gelinlikli eltinin fotoğrafını paylaşmıştım. Eltinin bdv'yi takip eden bir tanıdığı da ne hikmetse konuyu okumuş, o fotoğrafı görmüş ve aile faciası olmuştu. Konu sahibi kızcağızdan defalarca özür diledim ama iş işten geçti hâlâ utanıyorum. Bu sebeple bu konudan foto istemeye hiç yüzüm yok ne kadar merak etsem de, vukuatım var
Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
Hiç sanmıyorum utanıcak olan öyle giyinir godermi kocasıda resmen damatlık giymiştiya bende o konunun linkini paylaşmıştım o konuda.
kızın arkadaşı mı ne ulaşmıştı elti görmüş konuyu kocasıyla kavga etmişler.
elti en azından utanmıştır belki yazılanları okuyunca..
Yooo görümcemin bileziklerini kv aldı demedim ki, katıla katıla gülmüşsünüz bi deO kadar sey icinde su yorum dikkatimi cekti.
Bilezikleri kvnin yaptigini nereden biliyorsunuz? Belki kadinin esi aldi. Belki evlendikten sonra aldilar.
Ben bileziklerimin ustune baska bileziklerde aldim, esimde aldi. Kv ve kpin bana taktigi "bikac bilezik" bile degildi 2 tane ince bilezikti.Kaldi ki eltinin kendi aileside takmis olabilir. Benim annem babam kv ve kpden daha fazla bilezik takmisti.
Bilezikerin hepsini kvnizin aldigindan emin degilseniz dik dik bakmaniz komik olmus.
Benim görümcem de düğünüme kocaman kocaman bileziklerini takıp gelmişti, o güne kadar hiç görmemiştim bileziklerini, nişanda vs takmamıştı. annesi bana birkaç ince bilezik yaptı onları bile zorla. Oynarken gözümü dikip baktım anlasınlar diye, çok sinir olmuştum, bizim taraftan akrabalar da hep görümcemin bileziklerini konuşmuşlar. Yani oluyor böyle şeyler takma, dış çekim sonuçta nişanlın ve sen başroldesin, görümcen de mi var karelerde? Fotoğraflarda ikiniz varsınızdır diye düşünerek yapıyorum yorumu. Geçen gelin evini izlerken görümceyi eleştirdiler, kına akşamı görümce kırmızı elbise giyip taç takmış, programdakiler demediğini bırakmadı
Yooo görümcemin bileziklerini kv aldı demedim ki, katıla katıla gülmüşsünüz bi deDemek istediğim sanki hiç bi şeyden haberleri yokmuş gibi desensiz incecik 4 bilezik taktılar, kızlarının bileziklerini hiç görmemiş gibi. Ve hep bizde böyle dediler, demek ki bizde böyle diye bir şey yokmuş
Kendi gelinlerini sönük bırakacak kadar mıIyi de o bilezikler genelde düğünde davette takılır zaten.
Kendi gelinlerini sönük bırakacak kadar takması zaten konusu, konu sahibinin mevzusuyla bu bakımdan bağdaştırdım. bakmam ise şaşkınlıktan oldu zaten daha çok. Evet sinirimden çatlamış olabilirim haset bi insan değilim.Bende elti sandim. Kv eltinize yapti size yapmadi diye bozuldunuz sandim. Kendi kizlariymis.
Kizlarina yapilan seyi size de yapmak zorunda degiller ki :)))) Yerinizde olsam dik dik bakmazdim millete kendimi konusturmazdim "gelin hasedinden catladi butun dugun boyunca" derlerdi.
Tabi gecmis gelmez sadece degisik geldi.
Kendi gelinlerini sönük bırakacak kadar mı
Tabi ki konu sahibin yaşadığı daha kötü, benimki de onunla alakalı.Bilemem artık. Ben düğünlerde gelinden daha cok bilezikli takı takmış kadinlar görüyorum. Hiç gelin sönük kalmış gibi düşünmedim. Gelini sönük bırakmak için yapıldığını düşünmüyorum. Bence konu sahibinin yaşadığı daha kötü, daha art niyetli bir davranışa maruz kalmış.
Ya hayatının sonuna kadr nasıl uğraşacaksın bu kızla bence evlenmemelisinMerhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.
Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.
Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!
Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?
Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Burada dalga geçildiği için utanmıştır ama bence bunun acısını konu sahibinden çıkarmıştır, neden paylaştı diye. Öyle çirkeften böyle tepki beklerim.ya bende o konunun linkini paylaşmıştım o konuda.
kızın arkadaşı mı ne ulaşmıştı elti görmüş konuyu kocasıyla kavga etmişler.
elti en azından utanmıştır belki yazılanları okuyunca..
Aynen katlıyorumBurada dalga geçildiği için utanmıştır ama bence bunun acısını konu sahibinden çıkarmıştır, neden paylaştı diye. Öyle çirkeften böyle tepki beklerim.
Acaba şimdi napıyor görümce? Davranışına bakılırsa üstünde gelinlik metroda,vapurda karşımıza çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?