Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

ya bende o konunun linkini paylaşmıştım o konuda.
kızın arkadaşı mı ne ulaşmıştı elti görmüş konuyu kocasıyla kavga etmişler.
elti en azından utanmıştır belki yazılanları okuyunca..

o yokmuş gibi davranın bence, hiçbir konuda fikrini almayın. Fikrini söylese bile duymamış gibi normal devam edin.. Ayrıca sizi korkutmak istemem ama bu kıyafeti düğününüzde de giyme ihtimaline karşı bir önlem alın...

Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.

habersiz çekimi yapın
sonrasında da bolca fotoğraf atın
evde kalmış kız kurusu gibi çekime o şekilde gelmesi iğrenç
fotoğraflarda herkes gülecek zaten o kıza üzülme

Hiç sanmıyorum utanıcak olan öyle giyinir godermi kocasıda resmen damatlık giymişti inş. O konu sayesinde üye falan olmuştur buraya terbiyesizler demek istiyorum kendilerine böyle ağzına ağzına depikle vuracan

Yooo görümcemin bileziklerini kv aldı demedim ki, katıla katıla gülmüşsünüz bi de Demek istediğim sanki hiç bi şeyden haberleri yokmuş gibi desensiz incecik 4 bilezik taktılar, kızlarının bileziklerini hiç görmemiş gibi. Ve hep bizde böyle dediler, demek ki bizde böyle diye bir şey yokmuş

Iyi de o bilezikler genelde düğünde davette takılır zaten.

Bende elti sandim. Kv eltinize yapti size yapmadi diye bozuldunuz sandim. Kendi kizlariymis.
Kizlarina yapilan seyi size de yapmak zorunda degiller ki :)))) Yerinizde olsam dik dik bakmazdim millete kendimi konusturmazdim "gelin hasedinden catladi butun dugun boyunca" derlerdi.
Tabi gecmis gelmez sadece degisik geldi.

Kendi gelinlerini sönük bırakacak kadar takması zaten konusu, konu sahibinin mevzusuyla bu bakımdan bağdaştırdım. bakmam ise şaşkınlıktan oldu zaten daha çok. Evet sinirimden çatlamış olabilirim haset bi insan değilim.

Kendi gelinlerini sönük bırakacak kadar mı

Bilemem artık. Ben düğünlerde gelinden daha cok bilezikli takı takmış kadinlar görüyorum. Hiç gelin sönük kalmış gibi düşünmedim. Gelini sönük bırakmak için yapıldığını düşünmüyorum. Bence konu sahibinin yaşadığı daha kötü, daha art niyetli bir davranışa maruz kalmış.

Sendeki sabra hayran kaldim apple
Ben olsam gercekten yikardim ortaligi
Bu kadinin acil psikolojik destege ihtiyaci var
Konularinda nisanlinin hep yaninda oldugunu yaziyorsun ama gercekten buna bir dur demesi lazim yoksa dugunde iyice zivanadan cikacak bu kadin

Tabi ki konu sahibin yaşadığı daha kötü, benimki de onunla alakalı.

Ya hayatının sonuna kadr nasıl uğraşacaksın bu kızla bence evlenmemelisin

Burada dalga geçildiği için utanmıştır ama bence bunun acısını konu sahibinden çıkarmıştır, neden paylaştı diye. Öyle çirkeften böyle tepki beklerim.

Acaba şimdi napıyor görümce? Davranışına bakılırsa üstünde gelinlik metroda,vapurda karşımıza çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…