• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Ay ne yaparsa yapsın kendi kendine takılmış işte belki de özenmiştir birkaç tane de kendisinin süslü fotoğrafı olsun istemiştir zaten siz nişanlınızın yanındasınız ayırt edilir yani kimin gelin olduğu. Sonuçta çekiminiz yapılmış neyse ki aranıza girmemiş çekim yapılırken. Ödetilecek bir mevzu yok bence ne yapacaksınız ki önemli olan sizin çekiminizin olmuş olması o orada kendince selfieler çekmiş bir de kuaförde benim saçım ne zaman olacak demiş bu kadar yani bunun için intikam almaya gerek yok.

Benim görümcem de düğünüme kocaman kocaman bileziklerini takıp gelmişti, o güne kadar hiç görmemiştim bileziklerini, nişanda vs takmamıştı. annesi bana birkaç ince bilezik yaptı onları bile zorla. Oynarken gözümü dikip baktım anlasınlar diye, çok sinir olmuştum, bizim taraftan akrabalar da hep görümcemin bileziklerini konuşmuşlar. Yani oluyor böyle şeyler takma, dış çekim sonuçta nişanlın ve sen başroldesin, görümcen de mi var karelerde? Fotoğraflarda ikiniz varsınızdır diye düşünerek yapıyorum yorumu. Geçen gelin evini izlerken görümceyi eleştirdiler, kına akşamı görümce kırmızı elbise giyip taç takmış, programdakiler demediğini bırakmadı :KK70:

Bi de misscherye attım fazla kişiye atmak istemiyorum ne olur ne olmaz

Böyle manyak bir görümce sizce davete gerek duymuş mudur?

yok yani onu çekmedilerse neden ikinci bi çekim yapmak istiyorsunuz ki? boşa masraf yapmayın o kendi selfileri ile takılsın işte.

daha önce burada aynı durumu eltisi ile yaşayan bi üye vardı. onda da kadın düğüne direkt beyaz uçuş uçuş bi elbise ve taçla gelmişti. herkes yok artık demişti yine ama fotoğraflar vardı aynı şekilde. oluyor yani böyle manyaklar. bence mümkün mertebe hayatınızdan uzak tutup planlarınızdan bahsetmeyin. bişey bilemezse müdahale edemez. nişanlınıza çok iş düşüyor. onun müdahale etmesi lazım. sustukça tepenize biner.

Sizinle birlikte gorumcenin de mi fotografini cektiler? Esinle hic fotografiniz yok mu? Eger oyleyse tekrar cektirin ama oyle degilse ne giyerse giysin neden bu kadar sorun yaptiniz? O onun gormemişligiymiş siz hic umursamayin.

Neden moralini bozuyorsun ki görümcenin ayıbı o , kim ne yaparsa yapsın gelin sensin kimse senden rol çalamaz

Benim görümcem de düğünüme kocaman kocaman bileziklerini takıp gelmişti, o güne kadar hiç görmemiştim bileziklerini, nişanda vs takmamıştı. annesi bana birkaç ince bilezik yaptı onları bile zorla. Oynarken gözümü dikip baktım anlasınlar diye, çok sinir olmuştum, bizim taraftan akrabalar da hep görümcemin bileziklerini konuşmuşlar. Yani oluyor böyle şeyler takma, dış çekim sonuçta nişanlın ve sen başroldesin, görümcen de mi var karelerde? Fotoğraflarda ikiniz varsınızdır diye düşünerek yapıyorum yorumu. Geçen gelin evini izlerken görümceyi eleştirdiler, kına akşamı görümce kırmızı elbise giyip taç takmış, programdakiler demediğini bırakmadı :KK70:

O kadar sey icinde su yorum dikkatimi cekti.
Bilezikleri kvnin yaptigini nereden biliyorsunuz? Belki kadinin esi aldi. Belki evlendikten sonra aldilar.
Ben bileziklerimin ustune baska bileziklerde aldim, esimde aldi. Kv ve kpin bana taktigi "bikac bilezik" bile degildi 2 tane ince bilezikti. :KK70: Kaldi ki eltinin kendi aileside takmis olabilir. Benim annem babam kv ve kpden daha fazla bilezik takmisti.
Bilezikerin hepsini kvnizin aldigindan emin degilseniz dik dik bakmaniz komik olmus. :KK70:

Bu görümceniz nişanınızda da sizin aldığınız elbisenin başka bir rengini almamış mıydı?
Görümce de sıkıntı var ancak onun bu yaptıklarına göz yuman anne-baba ve nişanlınızda da sıkıntı var bence.
Allahaşkına insan kızını/kardeşini hiç uyarmaz mı, ilginç cidden ? Kızlarının davranışının anormal olduğunun farkında değiller mi yoksa ailecek?
Bu yaptıkları gerçekten anormal, siz daha çok sorun yaşarsınız.

Son düzenleme:
Back