• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Baştan buna takılan
İlerde görümcenin nefes alıp verme rezaleti diye konu açar.

Kendimden örnek vereyim, düğün, davet bilmem ne
Beğendiğimi giyerim
Kimse abi kardeş evleniyor diye düşünmez herhalde.
Ya da aşşalık kompleksi o, benim günümde benim rengimi giydi diye hayıflanır, en güzel, en beyaz ben olmalıydım diye.

Sahi kim çıkardı bu düğünde beyaz giyilmez adetini?
Dünyada böyle kabul görmüş başka renk mi yok Allah aşkına :işsiz: kız bana niye atmıyon foto tanımıyor musun yoksa beni :KK45:

Merhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.

Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.

Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!

Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?

Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Fotografı boşverin ben görümceyi bu kafaya ulaştıran formülü istiyorum. Nedir, nerede bulunur, kaça alınır, dozu nasıl ayarlanır, aşırı doz alırsak bi sıkıntı olur mu? Onu ögrenin onu paylaşın bizle.

Keyif benim değil mi deyip ortamı fütursuzca trolleyecek o rahatlıgı istiyorum yani, yarın işe pijamalarımla gitmek istiyorum (bence cok güzeller :KK70:), dügünlerde gelinlik giymek, kınalarda bindallıyla dolaşmak, nüdist kampına burkayla dalmak, kutsal bi mekanı bikiniyle ziyaret etmek istiyorum :confused::confused:

Hayır bi yerde deliye her gün bayram vakası çünkü. İnsanın toplumsal hayvan yerine sadece dürtü benim degil mi deyip bencilce hareket eden memeli hayvan hali. Süper ego yok, empati yok, kural kaide yok, kücük düsme kaygısı yok ohh mis :KK33:

Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.

Tam olarak nişanlından beklediğim tepki buydu. Kesinlikle habersiz ikinci bir çekim yapın ve onunla gittiğinizde çektiğiniz hiç bir fotoğrafı eklemeyin albüme. Kompleksleri varsa psikoloğa gitsin manyak

Ay öyle 3-5 e gönderip bizi merakta bırakmanız :olamaz:

Düğünde ne giyecek acaba? Laf arası sorsanız ya :KK48:

Senin konularını görünce hep şu eltisi gelinlikle düğüne gelen konu aklıma geliyor :KK70: neyse bende foto isterim taze bitmediyse :KK53: şaka bi yana sen çok çekersin evlenmekle kararlı mısın,
A apple pie ın o konusunda işgüzarlık yapıp o meşhur gelinlikli eltinin fotoğrafını paylaşmıştım. Eltinin bdv'yi takip eden bir tanıdığı da ne hikmetse konuyu okumuş, o fotoğrafı görmüş ve aile faciası olmuştu. Konu sahibi kızcağızdan defalarca özür diledim ama iş işten geçti hâlâ utanıyorum. Bu sebeple bu konudan foto istemeye hiç yüzüm yok ne kadar merak etsem de, vukuatım var :D

A apple pie ın o konusunda işgüzarlık yapıp o meşhur gelinlikli eltinin fotoğrafını paylaşmıştım. Eltinin bdv'yi takip eden bir tanıdığı da ne hikmetse konuyu okumuş, o fotoğrafı görmüş ve aile faciası olmuştu. Konu sahibi kızcağızdan defalarca özür diledim ama iş işten geçti hâlâ utanıyorum. Bu sebeple bu konudan foto istemeye hiç yüzüm yok ne kadar merak etsem de, vukuatım var :KK70:

Asıl aile faciasi gelinlikl geldigi dügunde olmaliydi bence ne ayıp ya bide üste cıkmistır.

Merhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.

Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.

Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!

Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?

Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.

Hiiiiç aldırış etme... kapını kapattığında yuvanda mutlu olacaksan... patlasın çatlasın... benim görümcem de bize ilk geldiğinde izinsiz evimi çekip "evim evim güzel evim" diye paylaşmış, bir de üstüne o fotoları da ben görmeyeceğim şekilde ayarlayarak yayımlamıştı. Ortak bir arkadaşımız farketmiş bana da sormuştu neden böyle yapıyor diye... o şekilde haberim olmuştu, düşün :KK70: deli midir nedir :KK70:

Okuyunca gülümsedim açıkcası :) ama bilemedim aklı basında bir insanın yapacağı bir şey değil gibi geliyor eşinizin ablamdan habersiz bir çekim daha yapalım demesi çok dusunceli.. Belli ki görümceniz biraz kıskanç çokta takmayın derim

Ellere var da bize yoh mi?
Ya benim anlamadığım her fotoda 3ünüz mü varsınız? Fotocu da demedi mi çekilir misiniz diye görümceye??

Hiiiiç aldırış etme... kapını kapattığında yuvanda mutlu olacaksan... patlasın çatlasın... benim görümcem de bize ilk geldiğinde izinsiz evimi çekip "evim evim güzel evim" diye paylaşmış, bir de üstüne o fotoları da ben görmeyeceğim şekilde ayarlayarak yayımlamıştı. Ortak bir arkadaşımız farketmiş bana da sormuştu neden böyle yapıyor diye... o şekilde haberim olmuştu, düşün :KK70: deli midir nedir :KK70:

Tımarhanelikmiş

Sonra deşifre oldu o kızcağız bir sürü olay olmuştu ne yaptı acaba :/
Ay gorumce neysede eltim oyle bisey yapsa verem mi olurum artk krizmi geciririm bilmyorm Konu sahibi arkadasim banada atarmisin yuzunuzu gostermesenizde olur yeminle merak ettim bole kiskanc insanlari hayatimizdan cikarmak isteriz herzaman ama girdik artik icine cikamayiz illa gorusulcek cok zor bile bile hayatinda bole insanlari tutmak gorumce bir de esi izin kardesi atilmaz satilmaz esiniz uzulur cok zor bi durum Allahim hepimize kiskanc insanlardan uzak tutsun

Şey yapalım mı?
Sen görümcen evleneceği zaman fotoğraf çekildiği zaman burdan yaz müsait olanlarımız gelinliklerimizi alıp basalım orayı ahahahah :)
100 tane gelin pinpon topu gibi hop hop hoplarız ahahahahahaha:)
Bak süper olur düşün bunu :)
Konu boyunca okuduğum en güzel fikir bence :D

Back