- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
kız fotoğrafı benden başka gören olmadı mı phahahahaha durun da bir daha güleyim bakıp
çekimde görümcenin ne işi vardı? onu da çekmediler heralde değil mi?
Bi de misscherye attım fazla kişiye atmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Böyle manyak bir görümce sizce davete gerek duymuş mudur?
O arkadaştan uzak durun.Bu gun abisine yarın size
Benim görümcem de düğünüme kocaman kocaman bileziklerini takıp gelmişti, o güne kadar hiç görmemiştim bileziklerini, nişanda vs takmamıştı. annesi bana birkaç ince bilezik yaptı onları bile zorla. Oynarken gözümü dikip baktım anlasınlar diye, çok sinir olmuştum, bizim taraftan akrabalar da hep görümcemin bileziklerini konuşmuşlar. Yani oluyor böyle şeyler takma, dış çekim sonuçta nişanlın ve sen başroldesin, görümcen de mi var karelerde? Fotoğraflarda ikiniz varsınızdır diye düşünerek yapıyorum yorumu. Geçen gelin evini izlerken görümceyi eleştirdiler, kına akşamı görümce kırmızı elbise giyip taç takmış, programdakiler demediğini bırakmadı
Açıkçası çok sevindimÇok iyi tahmin etmişsiniz. Zaten beni de sevgilisi gibi görüp başkasıyla takılınca hesap soruyordu.Görüşmüyoruz.
Görümcenin olduğu fotolardan birini kestirip görümcenin görmesini sağlasa çok güzel olurHiç bozma moralini eğer fotolarda o da varsa görümcenin olmadıklarını seç hatta fotocu kessin görümceni fotoğraflardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?