Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Bence sen düşme onun seviyesine intikam falan alacağım diye. Nişanlını takdir ettim dediğinden ötürü, gidin gizli gizli çekiminizi yaptırın. Bunları da al ayrıca, anıdır. Sonra çocuklarınızla gülersiniz deli halanızın yaptığına bakın diye :)

Ve bence ondan rahatsız olduğunu da hissettirme ona. Zaten muhtemelen bunun için yapıyor. Bırak çatlasın, anca kendini komik duruma düşürür.

Nişanda da yapmış zaten yapacağını, mutlaka düğüne de bir numara ayarlamıştır.

Bence sen bu dönemlerin tanıdı çıkarmaya çalış elinden geldiğince. Görümce olmasa başka biri de mutluluğunu çalmaya çalışacak zaten. Bu dönemin insanları kimsenin mutluluğunu istemiyor....

Rezilliği yapan değil dertlenip konu açan sorun yaşar zaten.
Hatta elbisesine meyvesuyu dökülmüştü de "en özel günümde.." diye ağlamıştı galiba dengesiz..

Allah selamet versin bu akıl tutulması için çok çabalamak lazım..

demeye geldim ben

Şimdi çat diye çatlıycam, ben o konudan bihaberim, henüz kk nü keşfetmemiştim , kaçırmışıııım kaçırmışım Gül gibi konuyu

Vala ben bu olaya fotoğrafları görmeden de inanırım çünkü nerdeyse aynısını kuzenim yaşadı. Kızcağız kınasında turkuaz kabarık bir abiye giymişti, görümce salona bir girdi ki birebir aynı renk elbise, aynı baş,aynı makyaj

Kayınbiraderi de beyaz smokin giymişti dimi?
O konuyu tek geçerim. O konunun sahibi başka ne maceralar yaşadı acaba o eltiyle?
Kadıncağız sorun yaşamıştı eşiyle evliliğim tehlikeye girdi falan demişti
Yazik rezilligi yapan elti sikintisini çeken kadın

evde kalmış galiba gelinlik giyemeceğini sanmış
fırsatı değerlendirmek istemiş.bu görümceler neden böyle
allah böylelerinin topunu ıslah etsin valla.başlarına gelmicekmiş
gibi hareket ediyorlar medem onunda var sende aynısını ona yap...
bişey derse senden gördüm dersin..

onun olduğu fotoları çıkarttırmayın böylelikle hem içiniz soğur hem de hiç birşey diyemez ne diyecek ki fotolarım nerde mi o zaman da şak diye cevabınızı verirsiniz biz bu fotoları beğenip çıkarttık diye

Terbiyesizlik etmiş. Görümceler neden yengeleriyle yarışır anlamam.

görümcelerdeki enerji ye de hayranım,
canımı zor taşıyorum,
erkek kardeşim evlense nasıl katılacağım diyorum o derece

Benim de eski görümcem düğünümde beyaz elbise giyinmişti ve düğün fotoları koymuştu sosyal medyaya ama hiç bir düğün fotosnda ben yoktum gelin olarak...
o sebeple şu an ne hissettiini çok iyi anlıyorum.
Bence tepki verme canım, nişanlını takdir ettim, helal olsun çok düzgün çocukmuş.

Bence tepki vermek, ya da intikam almak için mesela onun düğününde beyaz giyinmek gibi bir şey onu daha da hırslandırıp sinirlendirecek...
Gereksiz yere onun yaratmak istediği polemiğe girmek bir ömür huzursuzluk yaratır. Her ne kadar nişanlın şu an seni desteklese de bir süre sonra bitmeyen bu tip bir çekişmeden sıkılır.
Allah'a havale et
tepki vermemek en büyük tepkidir.

Yok artık daha neler
Kız resmen sizi sinir etmek için giyinip gelmiş

Yaklasik 2-3 Ay önce gittigim bir düğünü hatırladım, gelinin annesi kızının gelinliğinin neredeyse tıpkısının aynısını giymişti sadece kabarık değildi ve rengi kirlibeyaz-açık krem di ve yakadaki tülü biraz daha uzundu demiştim kaynana gümbür gümbür geliyor diye.

Yerinde olsam şimdiden düğünde ne giyecek öğrenirdim, ve uyarırdım, bak şekerim pişti olmayalım gün benim günüm düğün benim düğünüm sen sadece görümcesin, hevesini kendi düğününe sakla yoksa senin düğününde sana sürpriz yapıp gelinliğimi giyebilirim ! Diye ayrıca fotomu unutma lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…