• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem çok dengesiz...

sozlukyazari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
2
0
36
Ankara
merhabalar arkadaşlar.Bu forumda yeniyim, ama daha önceden yazıları ilgiyle takip ediyordum.Benim sorunum da görümcem başlıktan anlaşılacağı gibi.Daha doğrusu aslında bir yüz göz olma durumumuz ya da bir kavgamız olmadı çok şükür.Kendisi ok gelgitli bir insan.Mesela ayda yılda bir görüşürüz onda da eğer ben konuşmazsam kesinlikle nasılsın iyi misin deyip sohbet açmaz. Bazen iyi davranır bazen de suratıma bakmaz... Mesela aynı site de oturmamıza rağmen bir kapısını açıp hadi ben geldim demeye çekinir insan... Ha diyeceksiniz ki e ne güzel ne o geliyor ne sen gidiyorsun.Evet ben de bu durumdan çok çok mutluyum.Biz ondan sonra evlendik yeni gelinim daha ve rahatsız etmemesi benim de işime geliyor.Ama eşimle çıktığımız günden beri dengesiz hareketleri illallah getirdi.Ben dengesiz insanlardan nefret ederim.Mesela bize geldiğinde çok sıcak davranırım kendisi yabancı hissetmesin diye samimiyetle yaparım bunları halini hatrını sorarım, ama kendisinden en ufak bir samimiyet alamıyorum.Gün oluyor kapısına gittiğim oluyor kurabiye götürmek için beni içeri davet etmiyor.Gün oluyor benimle çok samimi oluyor ve yapmacık şekilde fotoğraflarda bana poz veriyor:B)) mesela giyinmişim saçlarımı yaptırmışım kayınvalideme gitmişiz diyelim beni görür görmez yüzü allak bullak oluyor.Ve kesinlikle ben konuşmazsam konuşmuyor.. Eşi bu durumu anlıyor galiba ki adam konu açmak için panik halde çırpınıyor.. Dün eşime bu konuyu ilk defa açtım.Ve kardeşinde davranış bozukluğu olduğunu söyledim.Ve bunu garip karşılamadı kendisinin de daha önce bana bu ve buna benzer örnekler verdiğini ve bana nasıl davranılıyorsas aynısını yapmamı söyledi. Neden bu kadar zorladım kendimi neden kızın gönlünü yapmak için kendimden ödün verdim şimdi bin pişmanım..

İyi niyetin fayda etmediyse içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et, artık kendini kasma !seni kaybeden o olsun, seni halen aileden saymıyorsa!

eee mutluysanız boşverin işte..

mısırda sultan olsun ama sizden uzak olsun...

benim görümcem ve kayınvalidem dizi filmdeki kötü karakterlere taş çıkarır...
sağolsunlar sayelerinde ayrılık noktasına geldik..emekleri çoktur ayrılığımıza..
ama bir kez olsun eşime senin kardeşin dengesiz, karakteri oturmamış,
yada annen şöyle böyle demedim...

kadın erkek herkes böyle konularda hassastır...

bunun yerine
"kardeşinle keşke daha istikrarlı bir ilişkimiz olsaydı..çok mutlu olurdum " demeniz daha yerinde olur.

aksi halde,

çok vahim tartışmaları doğurabilir..

tanıdığımızın eşi vardı..Adam sorumsuzun teki..
kumarbaz...yalancı...Tanıdığımız kadın haklı ondan şikayet etmekte..
ama kavga anında senin o.....anan, o... kardeşin diyor...sonrası maalesef kötü..
ambulanslar vesaire...

Son düzenleme:
bunca yıllık hayatımda şunu öğrendim ki;eğer bir kişi ortada bir şey yokken bir iyi bir kötü davranıyorsa kesinlikle ciddi psikolojik sorunları vardır.herkesin ruh hali vardır.bir gün iyi bir gün kötü olursun ama o gün kötüyüm diye selam vermemezlik konuşmamazlık yapmazsın,çaktırmamaya çalışırsın eğer normal biri isen.

sana tavsiyem görümcen de uzak dur.öyle insanlardan hep zarar gelir.eşine de asla onu veya ailesinden herhangi bir kişiyi kötüleme.sonuçta kötü sen olursun çünkü.

valla evlenmedim daha ama şu kk'da okuduğum kaynana-görümce hikayelerinin en şiddetsiz olanı bile beni caydırmaya yetiyor evlilikten. şu anda 3 tane görümce adayım var, mükemmel kadınlar 3'ü de, hele bir tanesine ölüyor bitiyorum; ama ödüm kopuyor değişecek ilişkimiz diye..
allah kolaylık versin ya, gelmesen gitmesen bir türlü, gelsen gitsen bir türlü, insan ne yapacağını şaşırır...

En iyi ihtimalle depresyondadır;kendi halinde kalmak istiyordur..Kendini değersiz hisseden insanlar ;diğer insanlarla görüşmekten kaçınırlar;özellikle yabancı insanlarla..Siz de kendi haline bırakın..Bu ona iyi gelecektir.Kendi haline bıraktığınızda o da mutlu olacaktır..Siz de bana karşı mı böyle'' diye düşünmekten kurtulursunuz..Etrafa da böyle mi bir öğrenin..Değilse belki sadece yabancılara böyledir;yine psikolojik durumundan.Ailesine rahat olabilir ..Bir tek sanaysa belki abisinden kıskanıyordur;bu uzak bir ihtimal..Kötü ihtimal de olsa;kafanıza takmayın siz her halikarda normal davranın..Bir davranış modeli aramayın..
Yada ona bir iyilik yapın ;ona şefkat gösterip;onu açmaya çalışın;dost olmaya çalışın..tabi eğer depresyondaysa..

Son düzenleme:
ben konudan dahada vahim bi görümce çıkacak sandım okudum okudum bişey çıkmadı..size zararı yoksa bunu dert etmeyin....
ya daha bi cadı görümcen olsaydı ne yapardın...
bence sorun sende madem görümcende sorun var,davrn bozukluğu,iletişimsizlik bunu neden dert ediyorsunuzki...siz onu idare edin...bence zararsızz ..şükret haline neler varr neelerrr buda bişeymiiiiiii

aman canım boşver nasıl olsa gormuyomussun senın yaptıgın ıyılıkler sana guzellıkle döner sen gene de gordugunde konus Allahın selamını ver

sana bariz bir kötülüğü yokmuş görümcenin sadece bir sıcak bir soğuk davranıyor diyorsun demek ki ruh sağlığı pek yerinde değil.
zaten az görüşüyormuşsun boşver hiç takma kafana.onu gördüğünde orta şeker davran ne çok samimi ol ne soğuk :31:

belki herkese karşı böyledir görümceniz ...bizim bir aile dostumuzun kızı vardı yaşıtım , aileler çok istiyorlardı bizim arkadaş olmamızı, ama kız o kadar dengesizdi ki, bir bakarsınız çok sıcak samimi ay ne iyi insan diye düşünürsünüz , bir de bakarsınız tam aksi yolda karşılaşınca bile selam vermeden başını çevirir geçer ...tabii bu durumda arkadaş filan olamadık , ilk zamanlar zoruma gidiyordu tavırları ama sonra ben de ona o bana nasıl yaklaşıyorsa öyle yaklaşmaya başladım....seneler geçti ikimiz de evlendik , yolda filan kocama rastlasa hal hatır sorar , çocuğumu sorar ama iki gün sonra beni görsün başını çevirip geçer :53: sağlıksız bir ruh hali ...belki görümceniz de böyledir...siz de onun o anki durumuna göre davranın

bende nısanlıyım senın gorumcenın kopyası benım eltım :))) bı bakrsın cnm cıcım konusur ı bakarsın kafasını bıle cevırmez senden yana baslarda bende takıodum ama ınan artık sallamıom. gercı aramızda sadece ıkımızın anladıgı garıp bı cekısme soz konusu ama olsun oda eglencelı oluo... bazen bakıslarını ben fark etmıyorum nısanlım fark edıo nasıl baktı yengem sana öle nasıl suzdu senı fln dıo guluyoruz dengesız dıe alay edıp gecıyoruz valla:)))

merhabalar arkadaşlar.Bu forumda yeniyim, ama daha önceden yazıları ilgiyle takip ediyordum.Benim sorunum da görümcem başlıktan anlaşılacağı gibi.Daha doğrusu aslında bir yüz göz olma durumumuz ya da bir kavgamız olmadı çok şükür.Kendisi ok gelgitli bir insan.Mesela ayda yılda bir görüşürüz onda da eğer ben konuşmazsam kesinlikle nasılsın iyi misin deyip sohbet açmaz. Bazen iyi davranır bazen de suratıma bakmaz... Mesela aynı site de oturmamıza rağmen bir kapısını açıp hadi ben geldim demeye çekinir insan... Ha diyeceksiniz ki e ne güzel ne o geliyor ne sen gidiyorsun.Evet ben de bu durumdan çok çok mutluyum.Biz ondan sonra evlendik yeni gelinim daha ve rahatsız etmemesi benim de işime geliyor.Ama eşimle çıktığımız günden beri dengesiz hareketleri illallah getirdi.Ben dengesiz insanlardan nefret ederim.Mesela bize geldiğinde çok sıcak davranırım kendisi yabancı hissetmesin diye samimiyetle yaparım bunları halini hatrını sorarım, ama kendisinden en ufak bir samimiyet alamıyorum.Gün oluyor kapısına gittiğim oluyor kurabiye götürmek için beni içeri davet etmiyor.Gün oluyor benimle çok samimi oluyor ve yapmacık şekilde fotoğraflarda bana poz veriyor:B)) mesela giyinmişim saçlarımı yaptırmışım kayınvalideme gitmişiz diyelim beni görür görmez yüzü allak bullak oluyor.Ve kesinlikle ben konuşmazsam konuşmuyor.. Eşi bu durumu anlıyor galiba ki adam konu açmak için panik halde çırpınıyor.. Dün eşime bu konuyu ilk defa açtım.Ve kardeşinde davranış bozukluğu olduğunu söyledim.Ve bunu garip karşılamadı kendisinin de daha önce bana bu ve buna benzer örnekler verdiğini ve bana nasıl davranılıyorsas aynısını yapmamı söyledi. Neden bu kadar zorladım kendimi neden kızın gönlünü yapmak için kendimden ödün verdim şimdi bin pişmanım..

Biran benim görümcemi anlatıyorsun zannettim ama en azından seninki zararsızmış benimkin de bir dil var zehirlemediği kimse kalmadı. Daha 2 gün önce kızı yurtdışından geldi bizde 5 dakika uğrayalım dedik hastaymış gittik ki yatıyor tenezzül edip yatağından doğrulmadı bile en sonunda kızı ve eşi söylendide öyle kalktı. Eve gelince eşim benden önce söyledi tavırları gördünmü o yüzden gitmek istemiyorum diye ama benim görümcem herkese karşı öyle. zavallı eşi neler çekiyor. Ben hiç aldırmıyorum o iyiyse bende iyiyim o resmi ise bende aynıyım. Böylelerini takarsan kaybeden sen oluyorsun. boşver gitsin.

sen aynı benim teyzemin kızını anlatmışsın ya o da aynı:1:.bizim evimize gelir gayet rahat kendi evinde gbi davranır zaten annem de bende misafiri severiz gayet hoş tutarız iyi davranırız ama onlara gitmeye kalk kovmaktan beter eder ne hoşgeldin der ne bişey buzdolabını açıp su almaya çekinirsin.bunların tek açıklaması kişilik bozukluğu canım başka birşey değil seninki biraz seni de kıskanıyor heralde ne yazık ki var böyle insanlar en iyisi umursamamak yapabileceğin tek şey bu bence

Back