Kanıt olarak alsaydınız diyecem de eşiniz inanırmı size her konuda ailesini savunan erkekler var mağlum eşinizin kişiliğini vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsiniz aileme iftira atıyorsun da diyebilir ailesine söyler işler karışada bilir tamamen sizin üstünüze kalabilir çok karışık bi durum Allah yardımcınız olsun yapanda yaptıranda iki dünyada da iflah olmaz illaki cezalarını bulurlar ben bulanada birebir şahit oldum ama insanoğlu akıllanmıyorMerhaba kızlar kayinvalidem ve görümcem ayni evde kalıyorlar. Ben evlerini temizlerken bazi şeylere rastladim yazilar falan. Buraya ip asilacak bunlar okunacak diye.arapca seyler yaziliyiydi icerisinde esimin ismi geciyordu.ne oldugunu anlamadim ama bildigin büyü yani. Aldim yaktim onu ama cok tedirginim ve yuzlerini gormek istemiyorum.bir yer dede bir kabin icinde beyaz kenarlari kuflenmis erimis birsey vardi sabun gibi.ona dokunmadım. Eşime söylesem mi bilemiyorum.
Hayir cekmedim fotografini. Zaten görümce bu islerle ilgileniyor muş. Fal bakiyor falan . Şifa yaziyorum falan diyordu.rahatsiz zaten uc harflilerim var mubareklerim deyip duruyor. Onlar beni alakadar etmiyor ama bu gibi tehlikeli islere girisilmesi beni ürküttü ben bu derece oldugunu bilmiyordum.icimden namaz kilmayanda mubareklerin ne isi var diyordum. Birazda deliligine veriyordum acikcasi.Kanıt olarak alsaydınız diyecem de eşiniz inanırmı size her konuda ailesini savunan erkekler var mağlum eşinizin kişiliğini vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsiniz aileme iftira atıyorsun da diyebilir ailesine söyler işler karışada bilir tamamen sizin üstünüze kalabilir çok karışık bi durum Allah yardımcınız olsun yapanda yaptıranda iki dünyada da iflah olmaz illaki cezalarını bulurlar ben bulanada birebir şahit oldum ama insanoğlu akıllanmıyor
Evet tesadufen karsima cikti.duzenlerken. ip evin bilmemne tarafina asilacak falan yaziyordu. Buyu degilmi bu. Altindada arapca okunuslu turkce yazilar vardi.esimin ismi geciyorduKv ve görümcenizin kaldığı evi mi temizliyordunuz?
Kendi evinizde daha önce buldunuz mu?
Yakmadan önce fotoğrafını çekseydiniz inşallah büyü ile alakalı değildir
Alip atmadigima iyi yaptim demi.Konu yasak ama sabun büyüsü yapmışlar sanırım, Allah korusun böyle insanlardan bol bol dua edin. Tehlikeli bir büyüdür, bende eskilerden biliyorum ama öbür dünyalarını da yakmışlar. Yazık.
NedenKeske yakmasaydınız.
Konu hakkında yorum yapmak istemiyorum Allah versin cezalarını inşallah.Merhaba kızlar kayinvalidem ve görümcem ayni evde kalıyorlar. Ben evlerini temizlerken bazi şeylere rastladim yazilar falan. Buraya ip asilacak bunlar okunacak diye.arapca seyler yaziliyiydi icerisinde esimin ismi geciyordu.ne oldugunu anlamadim ama bildigin büyü yani. Aldim yaktim onu ama cok tedirginim ve yuzlerini gormek istemiyorum.bir yer dede bir kabin icinde beyaz kenarlari kuflenmis erimis birsey vardi sabun gibi.ona dokunmadım. Eşime söylesem mi bilemiyorum.
Yakılmaz bu tür seyler suya birakilir diye biliyorum. Iceriğe girmeyeyim
Akar suya atılır ya da bozdurulur diye biliyorum tabii yapan kişi ne kadar işinin ehli bilinmez, bunlar çok tehlikeli uğraşlar azıcık aklı olan zaten bulaşmaz, neyse yakmışsınız artık kalbinizi ferah tutun, bol bol da dua edin, malum yani büyüler vs. İşiniz zor…Alip atmadigima iyi yaptim demi.
Ben Allaha havale edip yaktim.evimi kontrol etmedim henuz edecegim ama.Yakılmaz bu tür seyler suya birakilir diye biliyorum. Iceriğe girmeyeyim
Zaten hasta ikisinde . Keske gormeseydim karsima cikmasaydi.evime gelip gidiyorllar tedirgin oluyorum.esime soyleyecegim. Gidip bak kutuda ne var diye. Cope atacagim de bakalim ne diyecekler bakalim diyecem.Akar suya atılır ya da bozdurulur diye biliyorum tabii yapan kişi ne kadar işinin ehli bilinmez, bunlar çok tehlikeli uğraşlar azıcık aklı olan zaten bulaşmaz, neyse yakmışsınız artık kalbinizi ferah tutun, bol bol da dua edin, malum yani büyüler vs. İşiniz zor…