Görümcem büyü yapıyormuş 😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar kayinvalidem ve görümcem ayni evde kalıyorlar. Ben evlerini temizlerken bazi şeylere rastladim yazilar falan. Buraya ip asilacak bunlar okunacak diye.arapca seyler yaziliyiydi icerisinde esimin ismi geciyordu.ne oldugunu anlamadim ama bildigin büyü yani. Aldim yaktim onu ama cok tedirginim ve yuzlerini gormek istemiyorum.bir yer dede bir kabin icinde beyaz kenarlari kuflenmis erimis birsey vardi sabun gibi.ona dokunmadım. Eşime söylesem mi bilemiyorum.
Allah ıslah etsin.
Eşinize söyleyin, çaresine bakın.
Bu konular yasak, biliyorsunuzdur.

Hayir cekmedim fotografini. Zaten görümce bu islerle ilgileniyor muş. Fal bakiyor falan . Şifa yaziyorum falan diyordu.rahatsiz zaten uc harflilerim var mubareklerim deyip duruyor. Onlar beni alakadar etmiyor ama bu gibi tehlikeli islere girisilmesi beni ürküttü ben bu derece oldugunu bilmiyordum.icimden namaz kilmayanda mubareklerin ne isi var diyordum. Birazda deliligine veriyordum acikcasi.
Deli değil ama düşünceniz doğru, namaz yokk fal bakar, büyü yapar ama sorsan mübareklerim var diyor. O kadın sıkıntılı, uzak durun ondan. Getirdiğini yemeyin, içmeyin çöpe dökün.

Son düzenleme:
Tovbe estagfrullah :). Oyle deme canim benim. Allahim korusun . Uzaktakinden uzakbdurursunda konu ailense yuzyuze bakiyorsan olmuyor maalesef. Allahim herkesi seytan serrinden korusun
Ya hafif bi gülümseme olsun diye yazdim konuya esas görüşüm büyüye inanmayin ve nas felak gibi koruyucu dualaei hwp okuyun kotu enerji var cunku mesela bu kişiler 😉 eşinizde bilmeli ki boyleleri evinize rahat rahat girmesin sonucta kotu niyetliler kendileri mutsuz ya herkes mutusz olsun istiyorlar 😉

Keşke yüzlesseydınız
En azından ortaya çıkardı.
İnkâr ettikleri zaman " tamamı zaman bu kağıdı bir hocaya gosterıcez elimde olacak yanımda " deseydiniz
Keske yapabilseydim . Inan ki yuzlesmeyi ccok isterdim. Sen olsaydin boyle bir insanla yuzlesebilirmiydin. Onla zitlastigimda hedefi haline gelmezmiydim. Bugin yapan yarin yapmayacakmi
Ben kendimi acik hedef haline getirmek istemiyorum

Evini sirkeli su ile sil
Iyice arastir
Ayetel kursi ac yuksek sesle yada sen oku
Bende bunu diyecektim başka türlü korunma imkanı yok yapan bidaha yapar bidaha yapar evi temiz tutmalı aynaları özellikle sirkeli suyla silmeli evde Bakara suresi ayetel kürsi Felak nas namaz olunca hele hiç bi kötülük giremez abdestli geziyorsun sürekli çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X