- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 34
Haha ilahi sen :) kiz kendine hayri yokSiz görümcenizin evini neden temizliyorsunuz? Cinlerine temizletse ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha ilahi sen :) kiz kendine hayri yokSiz görümcenizin evini neden temizliyorsunuz? Cinlerine temizletse ya?
Ama cinleri varmışHaha ilahi sen :) kiz kendine hayri yok
Onlar onu elinde oynatmasinda ki oynatiyorlar. Allahim kotuluklten kurtarsin onlari .Ama cinleri varmış
Eşinizle aranız nasıl?Onlar onu elinde oynatmasinda ki oynatiyorlar. Allahim kotuluklten kurtarsin onlari .
Niye bulmami isteyebilirler ki.Siz temizlik yaparken göreceğiniz belliydi belki bulmanızı istediler sonuçta elbette temizlik esnasında çıkacağı belli tabi nerde buldugunuza da bağlı keşke fotoğraf cekseydiniz eşinizin vercegi tepki de önemli ailesine inanadabilir
Iyi cok sukur bi sıkıntım yok.ama esim ailesine cok bagli herseylerini yaptirirlar. Kizar ama yapar.Eşinizle aranız nasıl?
O zaman ablasının evini de kendi temizlesin?Iyi cok sukur bi sıkıntım yok.ama esim ailesine cok bagli herseylerini yaptirirlar. Kizar ama yapar.
Bir fikrim yok sonuçta temizlik yaparken mutlaka farkedilecek şeyler bunu düşünür yani insan gerçi baskasinin evini de asla temizlemem orası ayrıNiye bulmami isteyebilirler ki.
Eşyaların altına, dolapların üstüne, yatakların içine, sökülmüş gibi olan yada yırtılma ihtimali olan heryere, duvar diplerine, çıkmayan ve sürekli yinelenen lekelere, özellikle çıkmayan yağ lekeleri gibi. Onların getirdiği hediyelerin içine. Gerekirse kırın sökün bakın.Nerelere bakacam ki
O bağlılık anladığınız türden bağlılık değildirIyi cok sukur bi sıkıntım yok.ama esim ailesine cok bagli herseylerini yaptirirlar. Kizar ama yapar.