- 6 Kasım 2023
- 132
- 143
- 18
- Konu Sahibi masallarca
Görümcemle alakalı konu açmıştım. Gideceği gün sabah kalkmış evi toplamış kedimin kumunu değişmiş kahvaltı hazırlamış ben yine onu görmezden geldim teşekkür falan etmedim giderken sarılsam mı diye sormuştum size arabayla havalimanına kadar götürdük yine hiç konuşmadık sonra valizi falan verdi ayrılıcax artık abisiyle sarıldı sonra bana sarılmaya yeltendi sizin önerilerinizi dinleyerek bende hafifçe ittim ve yaptığın terbiyesizliği unutmadım ben senin büyüğünüm her şeyden önce terbiyeni takınmalısın dedim o da daha önceden ben ona bir cüzdan almıştım lise mezuniyetinde onunla alakalı bir şey demememe rağmen cüzdanı önceden hazırlamış bana geri verdi madem öyle bunu da istemiyorum sen almıştın vs diye bana verdi ağlamaya başladı ne yapmaya çalıştı cüzdan ne alaka asla anlamadım derken neyse sonra eve gittiğinde annesine saçma sapan şeyler anlatmış ben maddi açıdan ona bir şey yapmak istemiyormuşum ingilizce kelimeyi anlamadığım için salak deme sebebide ben onun ingizlice öğrenmesini istemiyormuşum kurs parası için belki abimden isterimde yengem laf eder diye vs saçma sapan bir imaj çizmiş maddiyata dökmüş (eşimle ingizlice kursuna gidiyoruz yaklaşık beş aydır görümcede yazılmak istediğinde bende ona üni bitsin ikisi zor gider staj yapıyolar yazları şirkette diye şuan yazılmaması için öneride bulunmuştum) konuyu nerelere getirdi