• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Fake bir face den bu goruntuleri gorumcene yolla. Sevgilisinden bu numarayi arasin ve yuzlessinler. Kiz telefonu direkt askim diye acarsa olay ortaya cikar zaten.

Olay cok karmasik ama sana patlamasin sonunda ben seviyodum isimi bozdun diye sana kinlenir bu gorumce evet bibkadin icin uzuldum ama tepkisini bilemeyiz
Bence hic elleme bi sekilde ayrilirlar ztn adam diger tarafada yalan soyluyor

Nişanlına anlat köşeye çekilmen bencillik olur.. olduğu gibi anlat fazlasına karışma nişanlın üstlensin herşeye seni katmadan

Adamın telinden kendi teline nasıl attın bunları? Bir de ciddi ciddi kimsenin telinde şifre Yok mu? Bizde 7sinden 70 ine şifresiz telefon kullanan Yok , sülalecek çok mu "top secret " hayatlarımız var anlamadım ki?

Olaylar gerçekse tabiki söyle görümcene. Ne ise baştan belli olmuş işte ne güzel.

3 ay önce patronun tacizine uğra, işi bırak, 2 ay önce yeni ise başla, ik dan seninle görüşen kişi sana aşık olsun, 1 ay önce nişanlan, hatta önce gorumcenle kavga et ayrıl, sonra nisanlan, bu akşam da bu olay. Evde boş boş oturan bayanlar da ah ah vah vah yorum yapsın. Aldatan erkek telefonu öyle ortada bırakmaz sekercim, gözü hep telefonda olur, kimse öyle çantasına atıp gidemez. Ss lerde tam olay, gerçekten çok inandırıcı. Bence bir sonraki olay ne olsun biliyor musun, gorumcenin sevgilisi sana aşık olsun. Takip ediyorum bakalim ne çıkacak

Şu SS lerdeki diyalog
Konuyu tasdik etsin diye ayarlanmis.
Bariz yani.
Sirketi degistir surekli sehirdisina yolluyooolar, ben yipraniyore ahahah

Hadi tamam tamam inandim :d

Aşkım mesajı 20:54 de gelmiş, ss 21'de alinmış, bayaği zaman var arada. Bir de bu görümcenin sözlüsünün teli bu kizda yoktur, olması anlamsız. Görumcemin eşinin teli yok bende 6 yıl oldu. Telini adama ekle watsup icin, ss al, ss'i sil, tel nonu sil, konusmayı sil, oncesi tuvalet yap 15 dakika gitti zaten. 6 dakika sadece ss alma vakti. Adam telinin olmadığını hiç mi anlamadı o zamanda? Hele yakın saatte fanfinisi ile konuşan adam. Ya bu masada kalan 3 kişi zalak, ya biz.

Aşkım mesajı 20:54 de gelmiş, ss 21'de alinmış, bayaği zaman var arada. Bir de bu görümcenin sözlüsünün teli bu kizda yoktur, olması anlamsız. Görumcemin eşinin teli yok bende 6 yıl oldu. Telini adama ekle watsup icin, ss al, ss'i sil, tel nonu sil, konusmayı sil, oncesi tuvalet yap 15 dakika gitti zaten. 6 dakika sadece ss alma vakti. Adam telinin olmadığını hiç mi anlamadı o zamanda? Hele yakın saatte fanfinisi ile konuşan adam. Ya bu masada kalan 3 kişi zalak, ya biz.

Valla ben böyle bir halt yiyor olsam diken üstünde olurum. Telefonumun olmadığını fark ederim kesin, hatta masaya da koymam, zincirlerim üstüme ne bileyim :D Bekliyorum bakalım adam fark etmiş mi etmemiş mi?

Mumkun mu boyle birsey.
Adamin telinde sifre yoksa 2 saniye ayirmaz gozunun onunden o teli.

Simdi gelecek inanmiyorsaniz yazmayin diye bir ton cikisacak :)
Bana ne
sen egleniyorsan bende eglenirim derler adama ahahahhs

Görümcen nişanlını karşısına oturttuğu için içten içe fesatlanman,
Yanındaki insanların daha yanından ayrılmadan annenle dedikodu yapman,
İnsanların telefon mesajlarını haddin olmadan karıştırman ve kendine göndermen, neresinden yorum yapsak dökülüyorsun.

Ben zalak degilim.

Bence görümcenize anlatın. Ama görümceniz size yüklenir mi bilemem onu.. Olgun bi tipse görümcenize anlatın, nişanlınız çocuğu dövmeyecekse nişanlınıza anlatın.

Kızlar peki ben bulaşmayıp bi şekilde görmesini saglayayim mi? Mesela fake bi hesaptan sevgilinin telefonunda şu numarayı ara bakalim gerçekten mehmet mi diyebilirim belki cok mu saçma olur?

Ben bunu yapardim: mehmet diye kaydettigi kiza " su an evlilik hazirliginda askim dedigin herif" diye bi bildiri yollardim gizli bi hesaptan. O kizin hisleriyle oynayamaz artik. Bunun ardindan gorumcenin nisanlisina " ya x e soylersin onu aldattigini, yada ayni ins mehmet gibi onada tum gercekleri soylerim' derdim.

Cunku siz kendi nisanlinizla yada gorumcenizle ne kadar karsi karsiya oturup " iyiligini dusunuyorum" repligiyle baslasanizda konuya. Olmaz. Goze batarsiniz. Yuva yikan olursunz. Hem boyle bi konusmayi baslatmak "x, bundan sonra tek olasi sey seni aldatan nisanlindan ayrilmak olur" demeye getirmek olur. Belkide ayrilmak istemiycek gorumceniz.
Siz o konusmayi yaparsaniz anne babasi gil bile " apple pie ayirdi " diye dusunucek. Adiniz gecmesin bu olaylarda. Gizli hesapla yapin yukarda yazdgim gibi.

Merhaba arkadaşlar. Bu sefer büyük ve can sıkıcı bir sorunum var.
Bugün saat 7 civarı ben ,nişanlım,görümcem ve sevgilisi (hafta sonu isteme olacak,söz kesilecek) yemeğe çıkmak için buluştuk. Normalde görümcemin sözlüsü İstanbul da çalışıyor,birkaç günlüğüne buraya geldi alışveriş hazırlıklar vs için.
Üstlerindeki stresi atmak için yemek fikri güzel oldu biraz,görümcem her ne kadar sıkıntılı bir tip olsa da.
Neyse gittik oturduk,görümcem ben bi yanıma bir aşkımı karşıma da diğer aşkımı istiyorum diyerek,nişanlımı yanına sözlüsü de karşısına oturttu (bunlar ayrı konu içerir ama mevzu farklı işte bu detaylara inmeyeceğim)
Biz güzel güzel yemek yerken ben lavaboya gitmek üzere masadan kalktım. Telefonumu da çantama attım kalkarken,tuvalete girdim mesaj geldi (annem ile gecenin dedikodusunu mesajla yapıyorduk) annem sandım açtım. Mesaj şu “aşkım??” mesajı atan kişide inş Mehmet. Böyle bir tanıdığım yok diye düşünürken aslında görümcemin sözlüsünün telefonunu aldığımı fark ettim. Şok oldum,mesajların yukarısına da baktım belki yanlış diyeceksiniz ama bakmasam duramazdım.
İnş Mehmet kişisi galiba sevgilisi,adam da inşaat mühendisi dikkat çekmeyen isimle kaydetmiş gibi. Bu arada 3 senedir beraberler görümcemle ve 1 ay önce whatsappı çok vaktini aldırdığı gerekçesiyle telefonundan kaldırdı şu an kendi kendime düşünüyorum profil resmi hep görümcem ileydi başkasıyla olunca mı kaldırdı whatsappı maksat dikkat çekmemek falan neyse.

Ss alıp kendime mesaj olarak attım bide arama kaydı da vardı onları da ss alıp attım hemen telefonu temizleyip masaya koştum çünkü benim telefonum da masadaydı hem annemle dedikodularını yapmıştık hemde son attığım mesajları görmesin diye. Başım ağrıyor vs diye ık mık ettim kalktık,eve bile gitmedim kuzenime geldim direk kızlar sizce ne yapsam.

Ssleri aşağıya koyacağım sizde bakın bana bir akıl verin kafam çok karışık. Kız tahminen İstanbul da yaşıyor mesajlarda şehir dışı falan yazmış çünkü,karaktersiz herif şehirdışına iş için gidiyorum demiş muhtemelen ama söz alışverişi yapıyor.
Arama kaydını ve mesajları kuzenimle iyice inceledik adam net aldatıyor hatta biz nişanlımla gün içinde bu kadar konuşmuyoruz öyle diyeyim size. Görümceme söylersem yıkılır mahvolur ve bu sefer tamamen bize zarar yani asla peşimizden ayrılmaz zaten sorunlu bir tip,nişanlımda bu yıkımdan sonra alttan alır onu. Bide görümce bana iyice deli gibi kinlenecek zaten sevmiyor burnumdan getirecek off.
Neyse uzattım biliyorum ama bir akıl verin lütfen,ne yapmalıyım?
Sen bu şekilde kandırılsaydın napardın çok üzüldüm. Kendi isminin geçmesini istemiyorsan fake hesapla görümcene ulaş aklına sok bu fikri o araştırıp yakalasın ama asla böyle devam etmesin :(

Bazen de böyle şeylere şahit olmak istemiyor insan. bilmemenin vebali az oluyor. Valla bazen karışmayacak karıştırmayacaksın al işte kaldı yükü üzerinde çık işin içinden

numarasini da aldin kizin muhtemelen ikisine de kensini gizleyerek gerekirse Cik hat tarzi bi yerden msj at anlat yada hiiic görmemis gibi davran aciktan sen yapma dersen başın agrir

Back
X