• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

sifreye niye takildiniz benim telde de sifre yok.her girişte onla ugrasmak yoruyo beni

konu sahibi görümcen sana inanmayacaksa boşver .bu senin evliliğini de etkiler ilerde

Son yorumunuz çok zalimce.
Hemcinsiniz aldatiliyor ve sizin derdiniz size musallat olması.
Ne denilir bilemedim , gerçekten ayıp söylediğiniz.
Tabiki anlatacaksiniz ve sözü engelleyeceksiniz.
Etme bulma dünyasına uğrarsanız böyle yapmazsanız.

Hemen nisanlina mesaj at sabah acil.acil acil bulusmaliyiz de.sabah olayi bize oldugu gibi anlat.bunlari goster.
Korktum uzuldum ne yapacagimi bilemedim ne yapalim de.
Aynisi senin basina gelse ve saklansa ister misin.hangimiz isteriz.gorumcende ayni senin gibi degil mi genc bir kadin seviyor sevildigini saniyor ve hayat arkadasi ! Ile yeni adimlar pesinde
Gunah yardim et

Kimse istemez. Gorumcemi yalan yok gunahim kadar sevmem ama bi omur bu adam hayatımızda olacak yuz yuze bakacaz. Demezsem vebali büyük gibi hissediyorum

Son yorumunuz çok zalimce.
Hemcinsiniz aldatiliyor ve sizin derdiniz size musallat olması.
Ne denilir bilemedim , gerçekten ayıp söylediğiniz.
Tabiki anlatacaksiniz ve sözü engelleyeceksiniz.
Etme bulma dünyasına uğrarsanız böyle yapmazsanız.

Bugün delirtti beni hareketleriyle son yorumumda bunun etkisi de büyük

Kimse istemez. Gorumcemi yalan yok gunahim kadar sevmem ama bi omur bu adam hayatımızda olacak yuz yuze bakacaz. Demezsem vebali büyük gibi hissediyorum
Sevip sevmemen sorun degil evet.
Zaten sen soyledin gibide olmayacak.nisanlina anlatmalisin
Esin olacak o senin ailesi ile ilgili bu berbat durumda uyarman ve yardimci olman gerekir.
Ayni bu sekilde anlatip panik oldugunu ama kendisinin gordugunu soylemesininrica etsen seni anlar.ablasi o onun kim ister bu durumu.cok uzuldum gorumceniz icin

Valla iki kişi kavga ederken bile olan araya giren kişiye oluyor. Görümcen hiç mi uyanık değil gelen mesajlara göz ucuyla da mı bakamıyor? Hiç mi şüphelenmiyor at gözlüğü mü taktı bu kadın ? Adam sütten çıkmış ak kaşık mı ? Bu durumu hiç bi şekilde tasvip etmiyorum ama oda biraz uyanık olsun. Seninde mesajların ekran resimlerini filan Alman bence hiç hoş değil. Başkasına ait telefonu karıştırıp aldatma mevzusunu öğrenip o mesajları kullanamazsın yani. Özel hayatın gizliliğini ihlal gibi bişey bu. Tamam görmüşsün adam senin sevgilin değil ki niye ekran görüntüsü alıp kendine gönderiyorsun okları üzerine çekeceksin bu bir suçtur. Kanıtlamana gerek Yok görümcene söyleyip söylememek sana kalmış artık.

İlk önce olayı nişanlına anlat. Ayrıca mesaj saatlerine bakılırsa sizin yanınzda yazmaya devam etmiş bu nasıl cesaret pes.

İlk önce olayı nişanlına anlat. Ayrıca mesaj saatlerine bakılırsa sizin yanınzda yazmaya devam etmiş bu nasıl cesaret pes.

Güya o bildirimi olan program var ya ona yemek ekliyordu. Benin yanımda oturuyordu ama ben de bakmadığım icin gormedim . Görümcem de bana laf sokmaktan adami kontrol edemedi hiç

Valla iki kişi kavga ederken bile olan araya giren kişiye oluyor. Görümcen hiç mi uyanık değil gelen mesajlara göz ucuyla da mı bakamıyor? Hiç mi şüphelenmiyor at gözlüğü mü taktı bu kadın ? Adam sütten çıkmış ak kaşık mı ? Bu durumu hiç bi şekilde tasvip etmiyorum ama oda biraz uyanık olsun. Seninde mesajların ekran resimlerini filan Alman bence hiç hoş değil. Başkasına ait telefonu karıştırıp aldatma mevzusunu öğrenip o mesajları kullanamazsın yani. Özel hayatın gizliliğini ihlal gibi bişey bu. Tamam görmüşsün adam senin sevgilin değil ki niye ekran görüntüsü alıp kendine gönderiyorsun okları üzerine çekeceksin bu bir suçtur. Kanıtlamana gerek Yok görümcene söyleyip söylememek sana kalmış artık.

Görümcem hep der ki ben aldatirim x aldatmaz. Inanilmaz güveniyor. Şifresi bile yok demekki saklayacak biseyi yok kafasında.

Gerçekten çok zor bir durum. Ekran görüntülerini kendinize yollamanız gerçekten çok büyük cesaret. Tüm operatörlerde internet üzerinde arama, sms/mms kayıtları gelen/gönderilen numara görülebiliyor. Görümceniz veya nişanlısı internet üzerinden arama ve mesaj kayıtlarına baksa sizin numaranız görülebilir diye biliyorum. Ki eğer öyleyse bu da sizin için sıkıntı olabilir. Benim kanaatim bu konuyu tüm gerçekliğiyle nişanlınıza anlatmanız yönünde. Sonrasında olacakları göze alabiliyorsanız eğer. Her zaman şuna inanırım dünyada hiçbir şey gizlide kalmıyor. Mutlaka bir şekilde gizlide kaldığı düşünülen şeyler bir gün ortaya çıkar. O yüzden bunu da düşünerek kararı siz vermelisiniz. Çünkü nişanlınızı, görümcenizi ve onun nişanlısını siz tanıyorsunuz. Umarım tatsız şeyler yaşamazsınız. Hayırlısı olsun.

Bu goruntu birseyi kanitlamaz ki. Numara gorunmuyor bir kere. Baskasinin telefonundan da cok rahat yapilabilir bu diyalog.

Adam hiç fark etmedi mi yanlışlıkla onun telefonunu aldığınızı? Siz mesajı okuyup ekran görüntüsü almak gibi işlemler yapınca bildirim kaybolmadı mı? O zaman okunduğunu anlamıştır. Bir iş karıştırırken telefonunun yokluğunu fark etmiştir bence, belki de anladı çoktan öğrendiğinizi.

Telefonu aldın kalktın gittin. Herkes teli aldığını gördü ya da en azından masadan birisi görmüştür. Sonra sen mesaj atınca masadaki tele bildirim gelince adamın da o teli kendinin sanması gerekir. Çünkü iki telefon varken tek telefon var, birisi yoksa digeri benim der. Hadi baktı benim değil dedi, eeee benimki nerde demedi mi? Onu gec sen gelip nasıl adamlar anlamadan teli yerine koydun?

Bır de bu herif mal mı konuşmaları silmemiş? En zalak insan bile boyle alenen aldatıp o mesajı öyle bırakmaz bence.

Back
X