Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Hanımefendi ben konumu sabote ettiginiz icin sizi kibledim. Siz de fake olduğunuzu düşündüğünüz konuyu kibleyebilirsiniz.

Ki ben daha once bu sebeple banlandim ve kendi numaramla sitenin iletisim hattina mesaj atarak açıklamamı yaptım ve banim açıldı. Çekinecek hicbiseyim yok.

Sizin inanıp inanmamaniz umrumda mi valla hiç değil. Ama sizin yaptığınız yorum yuzunden konu dağılıyor ben fikir almak yerine kendimi ispatlamaya çalışıyorum. Umrumda olan bu.

Benim yapacagimi sen yapmışsın. Rehberde sık görüştüğüm birinin adını değiştirmek zor değil.

Benim yapacagimi sen yapmışsın. Rehberde sık görüştüğüm birinin adını değiştirmek zor değil.

Ya valla siz çok cinsiniz ben sizin gibi düşünemem ki düşünemedim de zaten. Etrafınızdakileri kandirmak sizin icin kolay olabilir benim için degil aklima boyle cinlikler gelmez. Görumcem de sizin gibi düşünecek bu ssleri ona yollarsam demek ki.

Bence bir an önce söyleyin veya nişanlınız söylesin, artık daha da geç olmadan, iş birazda size patlayacak ama ya onun yerinde siz olsaydınız?

Onun yerinde ben olsam bana söyleyene tesekkur ederdim ama bu kadin bana saldıracak direkt belki de inanmicak.

Burda bi arkadaş numara konusunda sana yardimci olurum dedi en son ihtimal onunla mesaj atariz ikisine de. Artik peşine düşüp araştırır kendi öğrenir.

ya gerçekten değmicek biri sonra sana suç atıcak belki bence görme duyma bilme değer biri olsa neyse zaten eninde sonunda ortaya çıkar

Vay be tüm itirafları da bi kareye sığdırmışlar..

İnanmadım..

Kıyafet olayınızdan sonra inanasım gelmiyor, okumakla kalıp gidiyorum

Ok apple sana inandık diyelim. Bu defa inanmış yanımla yorum yapcam. Allah aşkina bir ayda nasıl basardın bu kadınla bu kadar yüz göz olup, nefret etmeyi. Görümce profilinde hani 3'lü kombo gibi, hem kıskanç, hem sorunlu, hem de her yerde karşına çıkacak cinsten. Daha sana 10 konu açtırır bu.

Gecen konu açtın görümcem evlenince istanbula gitcek, nişanlıma da istanbul icin teklif geldi ama görümcemle semtler çok yakın olcak. Ama nişanlım için de super ötesi fırsat ama görumce yüzunden gitmesem mi? O zaman aldattığını göster, görümcen burada kalsın, siz istanbula gidin. Neden görümcem başıma kalcak diye endiseleniyorsun? Aradığın fırsat değil mi bu?

Onceki sayfalarda soran olmus ama o kisma verdiginiz cevabi goremedim. Sizin telefonunuzda da sifre yok yanlis okumadiysam attiginiz ss ler telefona bildirim olarak düştüğünde masadan biri alir bakar diye dusunmediniz mi hic?

Onceki sayfalarda soran olmus ama o kisma verdiginiz cevabi goremedim. Sizin telefonunuzda da sifre yok yanlis okumadiysam attiginiz ss ler telefona bildirim olarak düştüğünde masadan biri alir bakar diye dusunmediniz mi hic?

Söylemiştim ama gözünüzden kaçmış sanirim niyetim masada söylemekti bunlari da kanit olsun diye kendime attim. Eger görselerdi benim için o an sorun olmazri zaten masada dicektim. Ama iste gerçek hayat oyle olmuyormus çat çat diyemiyormuşsun masaya dönünce fark ettim.

Ya bana inanmazsa? Ya inanir adami terk eder ben de kardesimle istanbula gidiyorum derse? Kafamdaki sorular bunlar.

Nişanlıma kisa sürede bu kadar alışmış asık olmuş olmasam bir dakika durmazdim. Bu kadın beni çok yıprattı. Sanki gorumcem değil de kumam gibi.

Bunu yapman yanlış.
Başkasının tlfunu aldigim ama ekran kilidi esnasında yanlış olduğunu fark ettim hep.

Ayrıca ss alman da yanlış.

Bu hayat onların
Herkesin kendi tercihi..
İspat için bu dedektiflik doğru değil...

Tesadüfen dahi olsa...
Ard niyet olmasa da...
Allah ıslah etsin onu der gecerdim...

Kimseye gönderme..
Bak bu dünyada ilahi bir düzen var...
Yaptığı kimsenin yanına kâr kalmıyor.
Elbet sarpa sarar hersey bir gün

Sen Karışma...

Bilgisayardan yazılmış bir mektupla durumu anlatın, msjları ve ses kaydınıda ekleyin. Nişanlısına fark ettirmeden msjların geldiği numarayı arayarak teyit edebileceğini söyleyin. Artık gerisi ona kalmış. Böylece olayıda size mal edemezler.

Telefona gelen mesaji acmis oldugunuz icin, adam bu mesaji ben acmadim nasil okundu gorunur , ben acmadiysam kim acti okudu diyebilir..
Baska birinin telefonunu karistirmis olacagini tahmin edebilir..
Aklina ilk gelen isimde , sevgilisi olur yani gorumceniz..
Belki bu durumu fark etmisse gorumcenizin agzini aramis olabilir..
Gorumceniz sikintili bir tip ise, hic bulasmayin..
Sonra sizden kotusu olmaz.

İyi yapmışsın cezayı hak ediyorum.

Kendini açıklayabilirsin, numaram bu, yaşadığım şehir bu, anlattıklarım doğru.
Yönetim ne yapabilir?
Senin varlığı doğrular geçer.. Konuların hayal ürünü mü, atıyormusun
Gerçekten bu saçmalıklar yaşanıyor mu..
İletişim numaranın gerçekliği her yazdığının doğru olduğu anlamına gelmez.

Umrunda değilsem gerçekten umrunda değilmişim gibi davranabilirsin sende.
Ben Kib lemedim, sende göz ardı etmedin.
Fark yok.

Bu dediğinizi inanın hiç düşünemedim. Muhakkak fark etmiştir belki de dediğiniz gibi gorumcem sandi. Telefonu alip gittiğimi fark etmedi benden şüphelenmez.

Bu dediğinizi inanın hiç düşünemedim. Muhakkak fark etmiştir belki de dediğiniz gibi gorumcem sandi. Telefonu alip gittiğimi fark etmedi benden şüphelenmez.

Yani dusunsenize..
Sizin telefonunuza mesaj geliyor..
Ana ekranda bildirim gorunuyor..
Ben alip aciyorum, mesaj icerigine kadar okuyorum.
Ekran goruntusu aliyorum ediyorum..
Ve daha sonra gelen mesajlara dokunmuyorum..
Mehmet daha sonra tekrsrdan mesaj atmissa, veya mehmete mesaj atmak icin mesaj paneline girmisse adam, kesin farketmistir..
Sizde farkederdiniz

Evet edilir tabi ben olayin sıcaklığıyla bunu hiç düşünemedim bi de o an direkt masada söylemeyi düşünmüştüm hic ilerisini düşünmedim. Mesajlari ve arama kayıtlarını da silmemiş kendine bu kadar güveniyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…