- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Ne alaka be kardeşim insan evladı için çalışır birine verir birine vermezse öyle hakkı veremezsin evladın da ebeveynde hakkı var ne alaka söz düellosu eder gibi cevaba bak
He yav bir de orası var şimdiYahu adam 6 milyon liralık miras bırakmış şimdiden siz veya biz hayatımızda 6 milyonu bir arada görmeyiz adam bunu yapıyor üzerine buraya gelip gelini bir araba laf ediyor
Para biriktirmeye pek param olmuyor. Kayınpederim vefat edince oğluma yaklasık 6 milyonluk mal kalıyor tek torun oldugu için öyle yaptı
Allah yardımcın olsun bu derece fedakarlığı bırakmalısın artık istediklerini al tabi onlar kadar abartmadan ben hep istediği gibi giyip yiyip içip gezip eşinin ailesinin arkasından küfredip yüzüne canım cicim olanların en kıymetli olduğun görüyorum.Duyduğum olay ile şok geçiriyorum nasıl nereden başlayacağımı bilmiyorum görümcemin aldığı yediği içtiği beni bağlamaz taaakiii işin ucu bize dokunana kadar!!
Eşimin işleri bozuk suan maaş alamıyor aldığımız kiralar ile geçiniyoruz. 1,5 yaşında bi evladımız var evimiz kendimizin. Son 2 senedir çok sıkıştık kıtı kıtınq yetiyoruz borçlarımız var çünkü..
görümcem hiçbir şeyin fiyatına bakmadan alan bir pastaya 450 tl veren insan neymiş herşeyin kalitelisi olmalıymış.. ben eşim zora girmesin diye 2 senedir alışveriş yapmıyorum sırf üzülmesin diye parasız kalmayalım diye görümcem gelip 800e bu botu aldım nasıl güzelmi aa bak bu çanta bilmem ne derisi 600 e aldım 400 e kot aldım biliyor ki kıyafetim Yok biryere gidince giydiğim kıyafete bakıyorlar tarzlarımız zevklerimiz zaten çok farklı ana kız kesinlikle hiçbirşeyi beğenmiyorlar gelgelelim Can alıcı noktaya eşim bi kirayı kızkardeşine vericekmiş çünkü baya borcu varmış!!!! Ulan olur tabi sanki 10 bin maaş alıyo eşimi söyledim benim altımda pantolonum yok sen kızkardeşine paramı vereceksin dedim ben senin bu zamana kadar beyini eksik ettim diyor onlardan fırsat kaldımıki her gidişte bildikleri halde ona para buna para olmasa tamam dicem ailesi ama evdeki 3 kişinin geliri 8 bin zaten kira Yok kemdi evleri.. birde kayınvalidem bildiği halde eşimi kardeşinle sana nortfwce mont alın bu dediği montta 800 tl ?!!! Ben bir montum var eşim ailesine dayanamıyor bi laf söylesem hemen bozulur surat yapar konuşmaz ve sana rahatlık batıyor der ne yapacağımı bilmiyorum
Bunlarda haklısın,fakat konu içeriği başka.Hanımlar gördüğünüz gibi fedakarlık, tutumluluk adı altında yaptığınız saflıklar gün geliyor sizin başınıza patlıyor.
Ben almıyorum, harcamıyorum bla bla.. diyen kadınlara "neden başkası yesin diye mi?" diye soruyorum.
Alın, giyin, gezin, isteyin. Kendinize bakın şımartın biraz. Saflığı bir kenara bırakın..
Bunlarda haklısın,fakat konu içeriği başka.Hanımlar gördüğünüz gibi fedakarlık, tutumluluk adı altında yaptığınız saflıklar gün geliyor sizin başınıza patlıyor.
Ben almıyorum, harcamıyorum bla bla.. diyen kadınlara "neden başkası yesin diye mi?" diye soruyorum.
Alın, giyin, gezin, isteyin. Kendinize bakın şımartın biraz. Saflığı bir kenara bırakın..
Bunlarda haklısın,fakat konu içeriği başka.
Aile 4 kira konu sahibine,4 kira görümceye veriyormuş,görümce ailesiyle oturuyor,muhtemelen ortaklaşa harcıyorlar ailesiyle.
Artı kp toruna 6 milyonluk arsa bırakmış,yani konu sahibinin çocuğuna,hala cimrilermiş,cimri görmesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?