Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

Ben şeyi merak ettim.
Görümce evlenip çocuk yaparsa tek toruna bırakılan 6 milyon ikiye bölünecek mi ?
Bi aydınlatsan beni konu sahibi
Aklima söyle bir olasilik geldi malum konu sahibi bilmece gibi yazmis olasiliklar uzerinden olayi çözmeye calisiyoruz
Simdi konu sahibiyle kocasi arasinda epey yaş farki varmis bu da demektir ki 30 lu belki de 40 li yaşlardadir kocasi.
Dolayisiyla görümce de ileri bir yaşta olabilir. Evlenmesinden umudu kesmis olabilirler.
Bu durumda varis olarak torun gorulmus olabilir.
Kayinpeder oglu ve geline guvenmediginden toruna birakmis olabilir.
Gorumce evli cocuklu olsa belki onda da mali mulku onun cocuguna birakir.
Simdiki durumda ise görūmce ve torun arasinda pay edilmis gorunuyor.

Emin olmamakla birlikte boyle bir teorim var

Hahaha Mantıksız değil ama öylede olsa kesin bir gerçek var konu sahibinin çekemediği kişi görümcesi bariz kıskanıyor.

Hahaha Mantıksız değil ama öylede olsa kesin bir gerçek var konu sahibinin çekemediği kişi görümcesi bariz kıskanıyor.
Olabilir varlikli bir aileye gelin gitmis ama yokluk yasiyor.
Görumce masallah istedigini alip takip takistiriyor konu sahibinin 1 yılda biriktirdigi 600 lirayi tek seferde bir çantaya veriyor

Olabilir varlikli bir aileye gelin gitmis ama yokluk yasiyor.
Görumce masallah istedigini alip takip takistiriyor konu sahibinin 1 yılda biriktirdigi 600 lirayi tek seferde bir çantaya veriyor
Evet ama bunun sorumlusu eşi alsın karşısına desin sen milyar sen milyon sen ne yapıyorsun bu paraları bana vermiyorsun

Evet ama bunun sorumlusu eşi alsın karşısına desin sen milyar sen milyon sen ne yapıyorsun bu paraları bana vermiyorsun
Gel de bunu konu sahibine anlat takmis gorumceye
Gorumce birine borc vermis alamamis kredi odemesi varmis abisinden istemis diye kiyamet kopmus.
Belki gorumce anne babasindan cekinmistir borc verip alamadigini duymasinlar diye abisinden yardim istemistir.
Konu bulmaca gibi hoşuma gitmedi degil

Hayır birde eşim çalışmıyor kiralarla geçiniyoruz eee görümce nie çalışmıyor e siz nie kiraları yiyosunuz
Benim dayım da anneme baba mirasından pay vermiyor karısı ile aynı bu kafadalar o yüzden iyice bi şiştiö konuya

Arkadaslar ben cozdum aslinda

Arsa oglunun üstüne geliri yok

Kiralarin her biri 1500 yani gorumcesi 1500 tl istiyor erkek kardesinden. Bu eve yaklasik 4500 veya 6000 ya da 3000 giriyor duruma göre. Tahminim 3000 veya 4500.

Gorumcenin de ayri kira gelirleri var. Ailesinin evine 8000 giriyor demis. Demek ki 4 tane filan kira geliri de oraya giriyor.

Bence gorumcesi ayri almiyor eve toplam o kadar giriyor. Gecinemeyince de nasil olsa hepsi babamin diye kardesinden istiyor.

Aman canim neresinden bakarsan tuhaf zaten.
Yani bu adamlar ellerinden geleni yapiyorlar zaten maddi olarak. Daha ne yapsinlar bir sure evlerine de almislar. Ustune de yine gelip bizde kalirsiniz insallah demisler
Cimri insanlar olsa zaten bu tavirda olmazlar.
Benim bir diger merak ettigim nokta da konu sahibib neden borcu oldugu
Neden boyle zor duruma dusmusler sirf esi birkac ay maaş alamafigi icin degildir herhalde.
Sonucta kendi evleri de varmis kiraci degiller.
Bu kadar dara dusecek ne borcu var orasi da ayri bir muamma.

Bence o borç olayı konuya heyecan katmak için eklenmiş

Ahahaahha olabilir valla mantikli.
Borcumuz var diyordu belki de aldiklari kiranin cogu borca gidiyor.
Yoksa noye gecinilmesin o kadar maddi destege ragmen.
Kocasi kumar mi oynadi iflas mi etti bilmiyoruz ki ne bunca sıkıntı.

Kp mecbur mu bi insanları geçindirmeye? Yıllarca çalış, kazn, mal sahibi ol sonra niye daha fazla bırakmadın diye arkandan mezarında bilmem nasıl yatsın denilsin, yazık.
Ne alaka be kardeşim insan evladı için çalışır birine verir birine vermezse öyle hakkı veremezsin evladın da ebeveynde hakkı var ne alaka söz düellosu eder gibi cevaba bak

Ne alaka be kardeşim insan evladı için çalışır birine verir birine vermezse öyle hakkı veremezsin evladın da ebeveynde hakkı var ne alaka söz düellosu eder gibi cevaba bak
Üslubunuza dikkat edin. Adam zaten vermiş herkese hakkını ne yapacak başka canını mı versin.
Siz kimsiniz de bana bu şekilde konuşuyorsunuz!

Üslubunuza dikkat edin. Adam zaten vermiş herkese hakkını ne yapacak başka canını mı versin.
Siz kimsiniz de bana bu şekilde konuşuyorsunuz!
Derdiniz ne bilmiyorum ama kavgaya gelmişsiniz haddinizi biliniz konu başkasının dert başkasının nasıl istersem yorum yaparım konu sahibi rahatsız değil size ne oluyor kendinize gelin

Derdiniz ne bilmiyorum ama kavgaya gelmişsiniz haddinizi biliniz konu başkasının dert başkasının nasıl istersem yorum yaparım konu sahibi rahatsız değil size ne oluyor kendinize gelin
Cevabımı alıp yorum yapan sizsiniz. İyimisiniz, siz nasıl yorum yapıyorsanız bende aynı şekilde yaparım. Benim yorumum konu sahibine ,alıntılayıp kavga çıkarmaya çalışan sizsizniz.
Lütfen mesajlarımı alıntılamayın, yorumunuzu konu sahibine yapın bana değil!

Yorumsuz boş zamanım yok k bakma kavga edemeyeceğim

Sen bi bak bakayım ben konuya yorum yazmışım sen alıntı yapmışsın sonra cevabını almışsın dr a lütfen

görümceniz bir çantaya 600 tl verse de vermese de, geçinecek zor durumda da olsa bir kirayı ona vermenize gerek yok!.. kusura bakmasın gidip çalışsın o zaman.. asgari ücretle gayet de düze çıkabilir. kesinlikle kabul etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…