Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

1 evin getirisi mi 1500 lira toplam getiri 1500 olamaz , 8 ev diyor paylaşmışlar görümceyle , 4 evin getirisi nasıl 1500 oluyor. Artık diğer detayları geçtim, önce bi bunu anlayim

Ben anladim ki kendini asla sıkmayacaksin yoksa baskasi gelip yiyor. Borca harca sokun yiyin için. Gorumceniz isterse 100.000 tlye çanta alır ama sizin rızkınızla asla 1 kuruş bile almamalı böyle insanlar. Bizim de var her gün deniz manzaralı lüks restorantlara gidip, 2000 tllik saat alıp sonra para yok diye ağlayan embesiller..

Insan bazen mali mülkü olmadigina şükrediyor
Beynim yandi kiralar, gayrimenkuller, miraslar abooo

Geliri olan mülkleriniz sizin mi eşinizin ailesinin mi. Eğer aileninse vermek zorundasınız. Eşiniz kadar gorumcenizin de hakki var. Nereye harcadığı da sizi ilgilendirmez. Ama sizinse ben o kocayı boşarım böyle bir şey yaparsa.

Karı koca çalışmayıp oturmuş miras bekliyolar. Bi de iki senedir aynı çantayı takıyorum diye görümceye kızıyor

evet öyleymiş:)
ısıtması masrafıda çoktur çalışmak lazım..
yahu ayda 20 bin kira gelirimiz olsa kocam da bende duramayiz yine de calisiriz
hadi kadin icin calismama tercihini anlayabilirim cocugu kucuk kendi buyutmek ister vs ama erkek icin evde oturmayi anlayamam

Allah gözünüzü doyursun...Sizin gibi gurursuz Kadınlar yeryüzünden silinsin istiyorum... öncelikle şunu iyice idrak edin eşinizin ailesinden kalan mal varlığından hak iddia edemezsiniz...eşiniz verir vermez bu onu ilgilendirir... bence çalışmayı deneyin böyle mal hesabı yapacağınıza ömür geçmez :)) allah akıl fikir versin

Aa olur mu hanim kızımız milyonlarca liralık miras bırakacak aileye gelin gitmiş çalışmak için mi gitmiş

Ben şeyi merak ettim.
Görümce evlenip çocuk yaparsa tek toruna bırakılan 6 milyon ikiye bölünecek mi ?
Bi aydınlatsan beni konu sahibi

Aynı şeyi ben yazacaktım :) olur mu öyle şey tek erkek torun görümcenin çocuğu olsa ne olacak konu sahibemize göre her şey onun hakkı

Adamın iki kaşığı varsa birini kiracaksin demiş eskiler boşuna dememiş

borca şok iki varsa 3 iste
Şuyum yok buyum yok de dur kendin harca başkasına fırsat vermeden

Valla yanlış anladıysam özür dilerim ama anlamadıysam kusura bakma ama sen kıskançlık yapıyorsun. Senin sorunun görümcenle değil eşinle. Eşin harcamana izin vermiyor. O görümceninde evlerfe hakkı var ister alır yer ister millete dağıtır. Lütfen şu kız çocukları baba parasından pay almaz kafalarından vazgeçin çocuklarıda böyle büyütüyolar malesef.
Kayınpederinin mallarından gelen parada senin en ufak bir söz hakkın olmamalı. He ne zamanki size kalan kısma müdahale eder o zaman eyvallah

Hislerime tercüman olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…