Görümceliğim mi tuttu şimdi???

Teyzeniz kaç yaşında sizler kaç yaşındasınız? Mesela eşimin teyzesi eşimden 3 yaş büyük çok iyi anlaşır yeğenleriyle

of of iyilikten maraz doğar yorumu yine tuttu
yahu kızcağız iyilik yapıp sizi ve teyzenizi evine yatılı olarak davet etmeseydi ne görümceliğiniz tutardı ne de başka bişey
yok kardeşim yok iyilik yapmayacaksın
nasıl olsa insanları davet etsende içlerinden bişeyler geçiriyorlar, davet etmesende
bari davet etme de yorulma ...

olay bu..... ne için yorum istediğimi anlamışsınızdır sanırım...her türlü olasılığı düşünebilmek için açıklamalarımı, hislerimi, düşüncelerimi affınıza sığınarak sizlerin yorumlarından sonra anlatmak istiyorum...ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim...

bir de her türlü olasılığı düşünebilmek için yazmışsınız, yahu sizi ve teyzenizi aynı anda davet etmesinde ne türlü olasılıklar olabilir ki

Sık görüşemediğiniz için yalnız kalmak istemiş; ama boş yere alınganlık yapmışsınız. Ben gelininizi takdir ettim. Gelinler; burada da okuyoruz, eşinin annesini, babasını, kardeşini istemiyor; kaldı ki teyzesi istesin evine hem de yatılı kalmaya.Bence şanslısınız…

Zaten kisa sureligine gelmisiniz,o yuzden gelinde seni seven,senin sevdigin baska kisileride bir arada toplamak istemis,benimde yaptigim birseydir bu ama farkli olarak ben evime davet ettigim kisiye sorardim yinede,teyzeyide davet edelim mi diye.sorsa daha iyi olurmus,ama yinede bir kotülük dusunmedim ben bu yapilanda.

Görümcelik böyle bişey demek ki abim evlenince ben nasıl olucam acaba

ben konuyu anlamadım?

"hımm seni gidi görümce seniiii" tarzında yorum yapanlara tek tek anlatmaya çalışıp cevap vermek yerine ilk 3 sayfayı okumalarını öneriyorum...hatta okumaya üşeneceğinizi düşünüp son yorumumu alıntılıyorum.....

bi kez daha okudum da cidden ne fana bir görümce ne aksi bir insanmışım ben yahu....

gördüğünüz gibi başlık ya da konu içinde "görümce" geçmesi bakış açısını belirlemeye yetiyor siz ne anlatırsanız anlatın ... üstelik bir yerde bunu bir arkadaşım yapsa aynı şeyi hissedeceğimi söylemişim...arkaşım olsa kötü hissettiğimi açık açık söylerdim belki...

kurtuldum sanırım, gereksiz alınganlıkları ben de sevmem aslında ...böyle bir durumda ben kesin rahatsız olup olup olmayacağını sorardım beni de o yüzden rahatsız etti belki...ama herkes ben değil...teklifsizliğinden, samimiyetinden yapmııştır diye düşünüyorum..haha kardeşime " ayy jeanne ablaya ayıp mı oldu ?" diye sorduğuna da eminim ...

Teyzeniz kaç yaşında sizler kaç yaşındasınız? Mesela eşimin teyzesi eşimden 3 yaş büyük çok iyi anlaşır yeğenleriyle

teyzemlerle yaş farkı var ama çok önemli değil birlikte vakite geçirebiliyoruz...ama evine gittiğimizde birlikte olduğumuz 4-5 saat oturduk keyifle sohbet ettik yetti diye düşünmüştüm...kaldı ki onlarda öyle sık sık gidip gelmezler ...gidip gelemezler demiyorum gidip gelmezler...

bi de teyzem avukattır belki bu yüzden bazen çok fazla konuşur...

Son düzenleme:

Daha iyi hissetmenize sevindim . Size sorabilirdi evet ama sanırım teyze , sizin taraftan akraba olduğundan o an düşünemedi belki de .

Ayıp oldu mu diye sormuş olma ihtimali çok yüksek bence de çünkü anlattıklarınızdan art niyetli olmadığı anlaşılıyor .

sorsa yalnız olmayı tercih edeceğimi söylerdim...neyse artık iş işten geçti belki daha keyifli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…