Görümceliğim mi tuttu şimdi???

jeanneCdarc

my little warrior.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.837
1.977
uzatmadan konuya gireceğim ve hiç yorum katmadan, ne hissettiğimi falan filan karıştırmadan yaşadığım olayı anlatacağım ki objektif yorumlar alabileyim...teferruatı bilahare konuşmak istiyorum....

sömestr tatili için ailemin yanına geldim...bu pazartesi dönüyorum...evli ve kızımdan 1 yaş küçük bir çocuğu olan bir kardeşim var...yaklaşık 1 yıldır görmüyorum....kardeşimde eşi de çalışıyorlar (başlıktaki görümce kavramından dolayı kardeşimin erkek olduğunu anladığınızı umuyorum) hafta içi birlikte fazla zaman geçiremedik..kardeşim ve eşi ctesi onlarda kalmamızı teklif ettiler...çocuklar da biz de birlikte vakit geçiririz film falan izler, takılırız dediler...buraya kadar herşey süper..bu akşam birlikte teyzeme gittik K. (kardeşimin eşi) "teyze ctesi siz de gelsenize" dedi...

olay bu..... ne için yorum istediğimi anlamışsınızdır sanırım...her türlü olasılığı düşünebilmek için açıklamalarımı, hislerimi, düşüncelerimi affınıza sığınarak sizlerin yorumlarından sonra anlatmak istiyorum...ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim...

not: başlık aslında ne hissettiğimi anlatıyor aslında

Son düzenleme:
Heralde bozuldugun sey sizi cagirdigi gun teyzeni de cagirmasi.. Gelinin senin sahsina buyuk bi teveccuhu oldugunu sanmiyorum, nezaketen gel kal demis, daha eglenceli olsun diye teyzeyi de cagirmis. Kotu niyetli olsa seni evine yatiya almaz.

aslında ben de öyle düşünüyorum..kötü niyetli değildir....uzak şehirlerde olduğumuz için olsa gerek az biraz mesafe var aramızda...çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama 10 küsür kadar da yaş farkı..ben neden bozulduğumu anlayamadım aslında...belki de o akşamı yalnızca kardeşim ve ailesi ile geçirmek istediğim için..

Bozulma bence, kotu niyetli oldugunu hic sanmiyorum. Hem ailecek kalabalik vakit gecirmek harikadir, ben normalde tek tek kimseyi arayip sormasam bile aile bulusmalarina, birlikte gecen birkac gune falan bayilirim. Tadini cikar

Ben kizi sevdim aile birlikte eglensin istiyor. Daha fazla misafir agirlamak zordur goze aliyor. Iyi kiz belli

Hep birlikte güzel vakit geçirmek istemiş olabilir mi ?

mümkün....

teyzemler olduğunda yalnız olduğumuz kadar iyi vakit geçireceğimizi zannetmiyorum ...bir de yılda en fazla iki kez bir kaç gün görüşebiliyoruz..teyzemlerle de öyle çok samimi değiller....belki bu yüzden tuttu görümceliğim....

ama belirtmek isterim bunu kardeşimin eşi değil de bir arkadaşım yapsa aynı şeyi hissederdim...

Valla alinmayin ama atladığıniz biyer yoksa biraz tutmus gorumcelik sanki :)

atladığım yer teyzemlerle kırk yılda bir görüşüyor olmamız ve kardeşimin bu akşam bizi oraya bırakırken ayıp olmasın diye biz de 5 dk. gelelim demesi olabilir...

Bence gelinde hicbir kotu niyet yok. Neguzel aile bir arada olsun istiyor. Bence sizde sevinmeniz lazim. Gelininiz misafir perver ve ailenizi agirlamak istiyor. Ben olsam gelinimizle gurur duyardim, ailemizi cagiriyor, bizleri agirliyor sorunumuz yok diye!

Bence sorun yok iyi niyetle nezaketen davet etmiş . Davet edilen yine sizin taraftan çünkü .

5 dakika uğrayalım konusu ise kapıya kadar gelmişken uğramadan gitmek ayıp olur diye düşündüğünden yani yine nezaketinden bence .

atladığım yer teyzemlerle kırk yılda bir görüşüyor olmamız ve kardeşimin bu akşam bizi oraya bırakırken ayıp olmasın diye biz de 5 dk. gelelim demesi olabilir...

Siz basbasa vakit gecirmek istemissinizdir hakli olabilirsiniz ama gelininiz bunu anlamamis olabilir , sonucta sizi davet etmis , icinden gelmistir onlari da davet etmistir sizin rahatsız olacaginizi dusunememistir , kotu niyetli bi davranis gibi durmuyo o yüzden takilmayin derim.

Siz de evlisiniz kizin acisindan bakin olaya , kalabalik misafir agirlamak zordur ama sizin aileniz icin bisey yapiyo. Rahatsız olacaginizi dusunseydi yapmazdi , en basta sizi davet etmezdi oyle bi düşüncesi olsa.

sizin onlarda kalacağından teyzenin haberi varsa belki alınmasın diye davet etmiştir.hani beni çağırmadılar diye düşünmesin diye..yada teyzeyi cidden seviyordur birlikte daha güzel olacağını düşünmüştür.alınacak bişey yok bencede

Vallahi gorumceliginiz tutmuş ki ne tutmuş Ortam daha eglenceli olsun diye yada yuksek ihtimalle teyzesi neden beni cagirmadiniz demesin diye nezaketen cagirmistir. Bozulacak hicbirsey yok, altinda birsey arayip huzursuzluk yaratmayin bence.

nezaketen olduğunu biliyorum aslında, teyzemler de gelecekler ama yine de o akşamı kardeşim eşi ve kızı ile geçirmeyi tercih ederdim.....vuslat yaza artık..umarım bu kez baş başa

muhtemelen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…