Görümceliğim mi tuttu şimdi???

üstelik çalışıyor, ve üstelik 1 buçuk yaşında yerinde duramayan bir çocuğu var. haha ben ctesi erken gidip yardım edeyim en iyisi
konuyu bu yüzden açtım zaten, bu ruh halinden kurtulmak için...olaylara başka gözlerle bakmak her zaman iyidir...

:)) gelininize masallah deyin

Umarim istediginiz gibi guzel vakit gecirir hasret giderirsiniz

nezaketen olduğunu biliyorum aslında, teyzemler de gelecekler ama yine de o akşamı kardeşim eşi ve kızı ile geçirmeyi tercih ederdim.....vuslat yaza artık..umarım bu kez baş başa

Anlıyorum sizi , başbaşa olmayı tercih etmekte te haklı olabilirsiniz , daha çok keyif alacaksınız anlaşılan bu da çok normal . En azından artık sizi rahatsız eden duygudan kurtulmuşsunuzdur umarım . Hani gereksiz yere aranıza soğukluk girmesin .
Bu sefer böylesi kısmetmiş . Bir daha ki sefere baştan önleminizi alır , iki aile başbaşa güzel zaman geçireceğiz diye söyleyip isteğinizi sizde kırmadan belli etmiş olursunuz .

Bu laftan ne anlam cikartmaya calisacagiz? Cagirmasa nedem cagirmadi diye soracaktiniz. Bence siz aksi ve ters bir insansinz. Burda herkes gorumcenin kimin kimi oldugunu biliyor. Parantez icinde anladiginizi umuyorum yazmissiniz bir de. Siz onu yazmasaydiniz enistenize gorumcelik yapacaginizi dusunecektik bizde...

Aradaki yorumları okumadım gelniniz teyzenizi de (sizin teyzeniz mi?) davet etmiş nezaketen ki bana göre bu sizlere de verdiği değeri gösterir. Hep beraber oturup konuşup güzel vakit geçireceğinizi düşünmüştür. Bende davet ederim eşimin teyzelerini ki iyi de anlaşırım onlarla. Kendi teyzem yok onları bildim teyze diye hala tutmuyo yerini görümce olduklarından mı ki?

Canim bozulcak bisey yokki sen niye bozulmusun onu cozemedim

Teyze senin teyzen degil mi kuzum?art niyetli olsa kendi teyzesini cagirir bence
Valla ben gorumcemi yatiya cagirmiyorum goruselim konusalim ama anasiyla ayni sehirdeyiz onda kalmasi daha iyi
Op basina koy gelini

Bencede sizin biraz görümceliğiniz tutmuş .
Teyzeniz anne yarınız sonuçta gelininiz rahat olacağınızı düşünmemiştir bence .
Kötü niyet hissettirecek hiçbir durum sezilmiyor .

teyzeniz varken de kardeşinizle konuşabilirsiniz,vakit geçirebilirsiniz.Teyzenizle aranız nasıl bilmiyorum ama ben abes bir şey görmedim

Bana normal göründü, teyzenize gidilmiş siz de varsınız, evine çağırmasa ayıp olur diye düşünmüştür teyzeniz de alınırdı. Çağırması normal size herhangi bir kasıt göremedim.

Gelininiz gayet kibar, nazik ve büyüklerini sayan birisiymiş. Bundan çıkardığım tek yorum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…