- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
- Konu Sahibi ayse_firuzemm
Allahtan benim görümce 1 tane ve benden küçük ama ona rağmen çok fena. En basit örnekten biri nişanlıyken onlara gidecektik eşimle ve kv gille farklı şehirlerdeyiz görümcemde bizim geleceğimizi biliyo tabi eşimin eski kız arkadaşı önceden eşime forma yaptırmış arkasına da isimlerini yazdırmış hediye etmiş eşimde ayrıldıktan sonra atılsın diye eskilerin arasına koymuş görümcemde alıp saklamış biz oraya gideceğimizde de formayı çıkartmış özenle odasında ki sandalyeye giydirmiş neyse biz gittik yemek yedik ettik fln sonra hepberaber akraba ziyaretine gittik eşim sıkıldığı için biz erken döndük görümcemin odasına girdim üzerimi değiştirecem sandalyenin üstünde ki forma dikkatimi çekti bi baktım formaya sinirlendim tabi ne işi var bunun hala diye eşime filan kızdım sonra aldım elime bıçağı paramparça ettim mutfak tezgahının üstüne attım geldiklerinde kv ve görümceme söyledim yırttım formayı haberiniz olsun diye.
Evlendikten 2 hafta sonra yine oraya gezmeye gittik kalıyoruz işte ertesi gün oldu kv bi akrabaları vardı oraya gitmiş görümcem de nişanlıydı nişanlısını aramış onla geziyolar bende hazırlandım eşimle çıkıp dolaşacaz bi baktım kv arıyo evi topla mutfağı topla çamaşırlar vardı onları makineye at babanın pantolonunu ütüle fln saydı saydı kapattı eşim boşver gel gidelim dedi neyse sen çık ben işleri hallediyim seni ararım dedim eşimi gönderdim. Makineye beyaz renkli ne varsa hepsini doldurdum iç çamaşırları fln vardı sonuçta ben kayın babamın kaynımın kayınvalidemin iç çamaşırlarını yıkamak zorunda değilim hiç ayırmadan direk bastım makineye, bulaşıkları makineye attım tek salonu süpürdüm diğer odalara hiç dokunmadım bile.
Kv de akşama doğru geldi çamaşırları serecez bi baktı aaaa beyazları renklileri ayırmadan mı attın dedi bende makinenin içindeydi hepsi renkli sandım çıkartıp bakmadıydım dedim. Kayınbabanın da keten pantolonu vardı ütü izi varmış ordan ütülenecekmiş bende dümdüz ütülediydim oda kaldı öyle ama ağzını açıp hiç bişey diyemedi kaynanam çünkü eşimin kendisine kızacağını biliyodu çağırıp kızına yaptırsaydın diye..
Yani canım anlayacağın hiç bi zaman ezdirme kendini her zaman tavrını koy bi iş söylediklerinde de bilmezciliğe vur bırak arkandan ne diyolarsa desinler hiç bi türlü yaranamazsın yoksa ezilen hep sen olursun![]()
yani aslında aralarında çok iyi olanlar hariç kötü niyetli olan eşinin ailesi hak ediyor bu tavırları
bende aynen böyle davransam bana kimse sataşamaz biliyorum.
ya aslında benim amacım karşı tarafa kötü davranmak da değil ama haksız oldukları anda dur demesini bilmek istiyorum.ve hakettikleri gibi davranmak istiyorum.
ama sizinde ve arkadaşlarında dediği gibi bazı insanlara iyilik yaramıyor gerçekten.iyi niyetinize karşılık sizi enayi,saf ve pısırık olarak değerlendiriyorlar.
hani yukarıdaki bir arkadaş demiş ya afedersiniz deveye diken insanı ..... diye
herkes için değil ama art niyetli insanlar için çok doğru bir tespit bu maalesef ki.
keşke eşimin ailesi çok iyi insanlar olsalardı inanın onları el üstünde tutar ve saygıda kusur etmezdim.hoş şimdide saygıda kusur etmiyorum ama o zaman galiba başımın üzerinde taşırdım onları.
bazen imreniyorum çok iyi kv ve görümcesi olanlara ahhh ahh.