- 22 Şubat 2022
- 13
- 8
- 6
- 27
- Konu Sahibi deligorumce
-
Katılmıyorum nooo.Gelin ve annesinin annenize sizi çekiştirme cesaretinde bulunmaları çok iyi olmadıklarının kanıtı
O kısım cepte
Abiniz de hadi kolay dolduruşa geldi
O da tamam
Anneniz de size tavırlıysa mutlaka bi şey yapmış olmalısınız
Hadi dediğiniz gibi orada sorun çıkmasın diye evet mevet dedi de eve gelince size niye kızsın kadın gerçekten ortada bi şey olmasa?
Hem de itham edilen şey sizin iyi yetiştirilmemiş olmanız yani
Bi anne buna kolay kolay susamaz bence
Yanlarında sussan çıkınca söylenirsin valla
Mesela okuduğum yorumlardan anladım kİ siz özeleştiri yapamıyorsunuz
Belki teklif gününde de fark etmeden yaptığınız şeyler olmuştur
Annenize sorun işte ne yapmışsınız da kızıyor size
Gelinle ilişkinin artık oluru olmadığı için boşuna ona sormayın
Ama annenize söylemişlerdir illa ki şu oldu diye
Ama bak annen diyor ki evlilikleri bitecek yapmaKatılmıyorum nooo.
Bizim gelinle bi tartışmamız olmuştu, ufak olan ile ( şeytandan 5 dk sonra doğmuş hxjdjd) kendini yerlere attı kıazzayıldı bayıldı niye ? Sırf gerçekleri söyledim diye jxjdjdj
Annem o dönem bana epey kızmıştıevlilikleri bitecek yapma diye , şimdi ne mi oldu ? Annem keşke o gün ayrılsaydılar diyor
Yok kıaz beni haklı görmedi.Ama bak annen diyor ki evlilikleri bitecek yapma
Yani sen haklısın ama devam edersen evlilikleri bitecek
Konu sahibinin annesine kızını iyi yetiştiremedin diyorlar sözde yok yere kadın dönüp kızına tavır alıyor
Senin annenin tavrıyla bu annenin tavrı farklı bence
Biraz sabit fikirlilik olacak ama ben konu sahibinin annesinin tavrına ikna olmadım halaYok kıaz beni haklı görmedi.
Çünkü öyle güzel bayılıyordu kibir sefer dedim ki bi gıdıklasanıza baygın insan gülemez sonra kendim yapmaya kalktım gelinin anası hemen sen napıyorsun dedi. E rolü iyi yapıyor mu bakıcam dedim
Şimdi kardeşim de anamda pişmanlar. Ha benim kendime de faydam dokanmadı o ayrıSen de kaynana olacaksın dikkat et derim. Djjdjd
Çokta şaapma yani
Tüm gün ağladı. Ağlamaktan yorulduBiraz sabit fikirlilik olacak ama ben konu sahibinin annesinin tavrına ikna olmadım hala
Çocuğunu iyi yetiştiremedin demek direkt anneye saldırı yani
Ortada iyi yetiştiremediğini gösteren bi şey olmasa hangi anne evet deyip susar
Sabah sabah enerjine de hayran kaldım
Çocuğun gece uyudu galiba
Bak sizinkiler anneni yücelterek sana anlam verememişler işteYani anneler biraz araya gelin girince saflaşıyorBenim anneme de gelinin annesi laf çakmıştı. Sen ne kadar hanım bir kadınsın , kime çekti diye. Bende sana çekmişimdir, bende siizn gibi üçkağıtçıyım demiştim
Kadın bi sefer bu ne ayol dediBak sizinkiler anneni yücelterek sana anlam verememişler işte
Annene bi saldırı yok yani
Seni gömmüşler direkt
Akıllılarmış
Ben de laf sokarken iyinin arasına kaktırıyorum
Sadece sana denk gelebileceklerini kestirememişler
Çağıran sarayıdır o,çırağan olsaydı duramazdik hasedimizden çatlardıkciğaran sarayı neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?