• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcek'i ne yapmalı, kaynar kazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar herkese merhaba. Yine uzun bir yazı olacak sabırla okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Benim 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve sözlendik. Sözlümün ailesi bir tuhaf ailesi derken annesi ve ablasından kastediyorum. Çok tuhaf bir görümcem var arkadaşlar. 35 yaşında kendisi ve evli.
İlişkimizin başından beri kayınvalidem ve görümcem bana hep mesafeliler. Hatta ilişkimizin ilk 3-4 ay ayında annesiyle muhabbetimiz merhaba ve iyi akşamlar dışında olmazdı. Evlerine giderdim, bana bir saygısızlığı olmazdı fakat muhabbet de etmezdi. Sonra sonra alıştıkça benle sohbet etmeye ve bir tık daha yakın davranmaya başladılar. Beni sevmediler değil tanıştığımız ilk günden beri her ikisinede saygıda kusur etmiyorum, sürekli gülümseyip sohbet etmeye çalışıyorum. Tabı sözlendikten sonra kayınvalidem biraz daha yakın davranmaya başladı bana artık daha çok konuşabiliyoruz ama tabi yine mesafeli.
Ama görümcem nasıl bir kişilikse (gözlemlerime göre ki sözlümde tespitlerimde doğru olduğunu söylüyor fazla şımarık ve dünyası sadece arkadaşlarıyla dönen bir insan) tam 1 buçuk senedir daha benle sohbet etmedi inanabiliyor musunuz? Karşılaştığımızda hoşgeldin kardemcim nasılsın der o kadar. Saatlerce beraber oluruz tek kelime etmez, insan patlar arkadaş! Ben yinede içbir şekilde saygımı eksik etmedim etmem de. El insaf yahu insan bir nasıl gidiyor neler yapıyorsun falan der tanımaya çalışır. Beni tanımıyor bile doğru düzgün. Ben napıyım nasıl yaklaşıyım bilmiyorum. Sözlümede hep söylüyorum senin ablan bana hiç yanaşmıyor, sohbet etmiyor ama başkası gelince çenesi durmuyor varsın öyle yapsın ben saygımı eksik etmem diyorum.
Sözümüz oldu sözde yabancı gibi gitti en arka masada oturdu inanabiliyor musunuz? 5 dakika bile yanıma gelmedi nasılsın falan demeye, kalkıp bir kere bile oynamadı. Kuzenleri gösterdi bana o yakınlığı ya!
Beni sevmiyor değil, başka bir şey ama ne olduğunu çözemiyorum.
Napıyım nasıl davranıyım bilemiyorum, ama sadece zaman kolluyorum, fırsatı geldiğinde kayınvalideme tek tek anlatıcam bunları kırgınlıklarımı. Çizce nasıl bir yol çizeyim?

Hatun sizi sevmek zorunda degil ki, belli ki sizinle pek ilgilenmiyor. Anladigim kadariyla yas farkiniz da var, kendinden yasca kucuk biriyle bu hatun niye arkadaslik etsin ki, zaten kendi cevresi varmis. Ustune duseni yapmis, saygili davranmis bence gayet duzgun davraniyor, siz ne bekliyorsunuz bu hatundan ?

Neden ilgi beklediginizi cozemedim, ilgi gostermesi gereken nisanliniz, ilgiyi onda arayin, bu hanim dis kapinin mandali.

Kızlar herkese merhaba. Yine uzun bir yazı olacak sabırla okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Benim 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve sözlendik. Sözlümün ailesi bir tuhaf ailesi derken annesi ve ablasından kastediyorum. Çok tuhaf bir görümcem var arkadaşlar. 35 yaşında kendisi ve evli.
İlişkimizin başından beri kayınvalidem ve görümcem bana hep mesafeliler. Hatta ilişkimizin ilk 3-4 ay ayında annesiyle muhabbetimiz merhaba ve iyi akşamlar dışında olmazdı. Evlerine giderdim, bana bir saygısızlığı olmazdı fakat muhabbet de etmezdi. Sonra sonra alıştıkça benle sohbet etmeye ve bir tık daha yakın davranmaya başladılar. Beni sevmediler değil tanıştığımız ilk günden beri her ikisinede saygıda kusur etmiyorum, sürekli gülümseyip sohbet etmeye çalışıyorum. Tabı sözlendikten sonra kayınvalidem biraz daha yakın davranmaya başladı bana artık daha çok konuşabiliyoruz ama tabi yine mesafeli.
Ama görümcem nasıl bir kişilikse (gözlemlerime göre ki sözlümde tespitlerimde doğru olduğunu söylüyor fazla şımarık ve dünyası sadece arkadaşlarıyla dönen bir insan) tam 1 buçuk senedir daha benle sohbet etmedi inanabiliyor musunuz? Karşılaştığımızda hoşgeldin kardemcim nasılsın der o kadar. Saatlerce beraber oluruz tek kelime etmez, insan patlar arkadaş! Ben yinede içbir şekilde saygımı eksik etmedim etmem de. El insaf yahu insan bir nasıl gidiyor neler yapıyorsun falan der tanımaya çalışır. Beni tanımıyor bile doğru düzgün. Ben napıyım nasıl yaklaşıyım bilmiyorum. Sözlümede hep söylüyorum senin ablan bana hiç yanaşmıyor, sohbet etmiyor ama başkası gelince çenesi durmuyor varsın öyle yapsın ben saygımı eksik etmem diyorum.
Sözümüz oldu sözde yabancı gibi gitti en arka masada oturdu inanabiliyor musunuz? 5 dakika bile yanıma gelmedi nasılsın falan demeye, kalkıp bir kere bile oynamadı. Kuzenleri gösterdi bana o yakınlığı ya!
Beni sevmiyor değil, başka bir şey ama ne olduğunu çözemiyorum.
Napıyım nasıl davranıyım bilemiyorum, ama sadece zaman kolluyorum, fırsatı geldiğinde kayınvalideme tek tek anlatıcam bunları kırgınlıklarımı. Çizce nasıl bir yol çizeyim?
Birak uzak dursun. Konusup ne yapacaksin basina is alacaksin durduk yere.

Kaynvalidene de kimseye de bir sey anlatma yol falan da cizme....sen sozlunle yoluna bak. Herkes kendi hayatina baksin

Mesafeli bir insan demek ki. Aman birakin ya, millet uzak durmak ister. Siz ise yakin olsun diye sikayet etmeye bile kalkisacaginizi soyluyorsunuz. Zarari dokunmasin da uzak olsun. Ne onemi var.

daha iyi sende konuşma işte mesafeler her zaman vıcık vıcık olmakdan daha iyidir
Tabiki uzak olsun zaten, kendini geliştirmiş bir insan ama istese ilişkimize zarar verir diye düşünüyorum. Vıcık vıcık asla olmam ki zaten o da olmak istemiyormuş. Ama insan görümcesi olacak insanla 5 dakikada olsa sohbet etmek veya ilgi görmek istiyor.

Tabiki uzak olsun zaten, kendini geliştirmiş bir insan ama istese ilişkimize zarar verir diye düşünüyorum. Vıcık vıcık asla olmam ki zaten o da olmak istemiyormuş. Ama insan görümcesi olacak insanla 5 dakikada olsa sohbet etmek veya ilgi görmek istiyor.

boşver keyfi bilir uzatma bence

Seninle ilgilenmediler diye şikayet mi edeceksiniz kayınvalideye? bırakın sizde onunla ilgilenmeyiverin olsun bitsin. Ne gerek var dert etmişsin buralara kadar yazmışsınız. Görümceye şımarık demişsiniz ama ilgi ile şımartılıp, ilgi göremeyince sürat yapan çocuklar gibi...

Hatun sizi sevmek zorunda degil ki, belli ki sizinle pek ilgilenmiyor. Anladigim kadariyla yas farkiniz da var, kendinden yasca kucuk biriyle bu hatun niye arkadaslik etsin ki, zaten kendi cevresi varmis. Ustune duseni yapmis, saygili davranmis bence gayet duzgun davraniyor, siz ne bekliyorsunuz bu hatundan ?
Arkadaşlık yapmasını beklemiyorum kendisinden. Ama düşünün görümcenizle aynı odada bütün gün berabersiniz herkesle konuşup sohbet ediyoru sadece sizinle konuşmuyor. Koyu sohbette istemiyorum sadece buda benim kardeşimin eşi olucak kız diye sayıp oturum 2 dakika bir sohbet etsin. Mesafeli insan olabilir, ama buz dolabı olmak farklı bir şeydir.
Karakteri farklı biri, ben ona güleryüz gösterip saygılı olmaktan başka bir şey yapmadım. Evet yaş farkımız var ama bu onun yengesi olucağım gerçeğini değiştirmez.

Sana bır terbıyesızlıgı yok oyle olmak ıstıyor demek kı.sen de senınle konusmadıgı ıcın kırılıyorsun.allahtan konusmamıs bence kırıcı bır sey dese o zaman hıc toplanamayacaksın demek kı.bır de sen zaten henuz evlı degıslın kı.turkıyede nıkahtan sonra baslar gelınler.yanı saygıda kusur etmemen tamamen kendı lehıne;)

Daha hicbir kotuluk gormemisken onyargilar gelistirdiginiz icin iliskinize sizin zarar vereceginizi dusundum. Kimse bir sey yapmamisken yapacakmis gibi dusunup sikayet etmeye kalkmak, bunu kendinde hak gormek sizi kotu kisi yapacaktir hakli olarak.

Mesafe iyidir. Mesafeyi koruyun. Eger nisanlisiniza guvenmiyorsaniz korkun aramizi bozabilir diye. Guvenmediginiz adamla da beraber olmayin.

Birak uzak dursun. Konusup ne yapacaksin basina is alacaksin durduk yere.

Kaynvalidene de kimseye de bir sey anlatma yol falan da cizme....sen sozlunle yoluna bak. Herkes kendi hayatina baksin
Öyle mi dersin. Çok sabrediyorum, çok şeyi yutuyorum. Umarım bir gün patlamam.

Neden bu kadar yakın olmak istiyorsunuz ki?
İçinizde bu meseleyi bu kadar büyütmeniz saçma geldi bana.
Boşversenize, o mesafeliyse siz de mesafeli olun.
Herşeye karışan bir tip olmasındansa uzak durmasını yeğlerim.

Sizi gelip gidip laf soksa,nisanlinizı size karsi doldursa,nisanlilik surecinde herseyinize karissa,her attinıza adimda bir kusur arasa sizin için daha makbul mu olurdu...Valla bu yeni gelin triplerine akıl sır ermiyor.... Canim gorumcen seni sevmek zorunda degil,konusmak zorunda degil ama saygı duymak zorunda ki görümcende gayet saygiliymis...İnanamiyorum size bide kv arayip bunlari dile getircekmissiniz.Ķızın yapisı bu olamaz mi ?

Bu arada seninle sohbet etmeyip baskalariyla etmesi de cok cirkin. Ama emin ol, sen sikayet etmesen de herkes gorecektir bunu. Pasalar gibi git, pasalar gibi evine don. Umursama. Bu kadar deger verme, sana deger vermeyene.

Sana bır terbıyesızlıgı yok oyle olmak ıstıyor demek kı.sen de senınle konusmadıgı ıcın kırılıyorsun.allahtan konusmamıs bence kırıcı bır sey dese o zaman hıc toplanamayacaksın demek kı.bır de sen zaten henuz evlı degıslın kı.turkıyede nıkahtan sonra baslar gelınler.yanı saygıda kusur etmemen tamamen kendı lehıne:KK66:
Ben o kadar uyumlu ve naif bir insanım ki. Hayatta böyle şeyler hakkında konu açacağımı vs düşünmezdim. Ama adam yerine koymadığını düşünüyorum bazen bnu beni sinirlendiriyor. Aslında anlatılması gereken çok şey var :)

Sizi gelip gidip laf soksa,nisanlinizı size karsi doldursa,nisanlilik surecinde herseyinize karissa,her attinıza adimda bir kusur arasa sizin için daha makbul mu olurdu...Valla bu yeni gelin triplerine akıl sır ermiyor.... Canim gorumcen seni sevmek zorunda degil,konusmak zorunda degil ama saygı duymak zorunda ki görümcende gayet saygiliymis...İnanamiyorum size bide kv arayip bunlari dile getircekmissiniz.Ķızın yapisı bu olamaz mi ?
Kayınvalidemle şuan konuşmayı düşünmüyorum zaten, konuşursam çok daha sonra.
Çocuk gibi ilgi beklemediğimden değil, çok şükür evet öyle her şeye karışan bir görümce tipi değil daha kendini göstermedi gerçi. Ama az önce dediğim gibi bütün gün aynı odada oturup tek kelime etmeden bir insan kardeşinin eşi olacak insanla nasıl olur. ! buçuk yıl bir muhabbet nasılsından başka hiç mi ilerlemez.

Şu gorumceler ne yapsa sorun ya. Benimki de az önce aradi ama Allah var hep ararlar, asla kötülükleri de yoktur, cok da severim.
Laf da soksa pek umursamam zaten.
Yapmayin ya birakin insanlar ne yapiyorsa yapsin.
siz de kötü gelin olacaksiniz bence baksaniza gorumcenizin her seyine karistiginiza göre! !!

Bu arada seninle sohbet etmeyip baskalariyla etmesi de cok cirkin. Ama emin ol, sen sikayet etmesen de herkes gorecektir bunu. Pasalar gibi git, pasalar gibi evine don. Umursama. Bu kadar deger verme, sana deger vermeyene.
Zaten söz günü benim akrabalarımdan herkes gördü. Görümcen nasıl bir insan yanına hiç gelmedi, suratı nasıldı öyle diye. Ben yine saygımı bozmadım o gün suratını asıp en arka masada el gibi oturmasına rağmen ağızımı açıp tek kelime etmedim.

Back