• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

takma kirpik,kalemle çizilmiş kaşlarıyla,saçlarında çıtçıtıyla,90 kilo olup nasıl dünyanın en güzel kadınıymış gibi bir egosu var çözebilmiş değilim,ortaokul mezunu olup millete cahil demesi ayrı bir olay,bende istiyorum o özgüveni.

2 tane ''Allah'ım keşke öz kardeşim olsalardı da bu zamana kadar hep böyle şenlik içinde, gülüş cümbüş bir evde büyüseydim!'' dediğim Cem Yılmaz'a taş çıkaracak görümcelerin sahibiyim. :) Görümce denince aklıma hep hamarat, samimi, komik kardeşler ya da ablalar geliyor. Zira bu güne kadar gördüğüm tüm görümceler bu özelliklerde. Annemin 5 görümcesi var, onlar da birer şaka bombası gibiler :)

Kaçıp kurtulma hissi uyandıran,kabak tadı veren

pek çoğumuz için ;

görünce cin çarpmışa döndüren fesat bir varlık...
:KK57:
Bende de iki tane var sürekli laf sokmaya çalışıyor bana anca kalp kırma çabasında

Sırf halam yüzünden gözümde bütün görümceler aşırı kötüdür:KK67::63:

Ülke itibariyle her ailede en az iki çocuk olduğunu ve bu çocuklarında genelde bi kız ve bi erkekten oluştuğunu ele aldığımızda, katıldığımız ya da katılacağımız bir kadınlar grubu..

görümce'ye halk arasında örümcekte diyorlar :KK28:
bu durumda bende bir örümceğim ...

Varlığıyla yokluğu bir. Burnumun dibinde olmasına rağmen zor anımda arayıp sormayan ama işi düşünce ulaşan, o da bana değil kardeşine! Kardeşi vasıtasıyla benden yardım isteyen. Bende salak gibi hastalandığı zaman ona yemek götürüyorum. Nedense o hastalanınca kv tarafından biz hep haberdar ediliyoruz ilgilenelim diye ama ben hastalanınca onun hiçbişeyden haberi olmuyor!!

Soğuk nevale, ne kokar ne bulaşır cinsten bir insan türü.
Ama anasına sorsan hatasız melake!
Gelinleri kızı gibi mıymıy olsa arayıp sormasa ilgilenmese napardı acaba..

Varlığıyla yokluğu bir. Burnumun dibinde olmasına rağmen zor anımda arayıp sormayan ama işi düşünce ulaşan, o da bana değil kardeşine! Kardeşi vasıtasıyla benden yardım isteyen. Bende salak gibi hastalandığı zaman ona yemek götürüyorum. Nedense o hastalanınca kv tarafından biz hep haberdar ediliyoruz ilgilenelim diye ama ben hastalanınca onun hiçbişeyden haberi olmuyor!!

Soğuk nevale, ne kokar ne bulaşır cinsten bir insan türü.
Ama anasına sorsan hatasız melake!
Gelinleri kızı gibi mıymıy olsa arayıp sormasa ilgilenmese napardı acaba..

Maalesef ki bu tarz insanlarda var karda yürüyüp izini belli etmeyen.oysaki dışarıya nede iyi,güzel yürekli insan profili oluşturuyorlar ama birebir yaşadıklarını bi sen bide Allah bilir.Sonunda yine kabahatli olan taraf sen ilan edilirsin.

İlahi adalet diye bir şey var ve ben çok inanırım.Günün birinde herkes hak ettiğini bulur.

Sevgiyle...

Öncelikle ben de bir görümceyim, kız kardeşim - ablam falan yok ama yengemi ablamın yerine koydum, abla- kız kardeş ilişkisi var aramızda, çocukları elimde büyüdü, ondan çok baktım çocuklarına, yeğenlerime.. Ve aramızdaki ilişkiyi gören herkes de ilişkimizi çok kıskanır, maşallah diyeyim.. :nazar::nazar::nazar:

Ben de evliyim ve görümcem var.. Maalesef görümcemden aynı sevgiyi-saygıyı göremiyorum. Kardeş ilişkisi gibi ciddi bi şey de istemem, saygı göstersin yeter, ama maalesef.. Ülkedeki, toplumdaki kaynana - gelin - görümce tabuları hiçbir zaan yıkılmayacak sanırım :(

Ayrıca madem görümceden konu açıldı,az dedikodu yapayım :KK53: Görümcemin bir çocuğu var, eşinin tayini başka bir şehire çıktı ve görümcem eşi ile birlikte gitmeyecek, ailesiyle kalacak.. Böyle de değişik bir insan..

En güzeli asaletinle susup onları kendi küçük hesaplarında bogulurken seyretmek

Back